2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان ممنون که من رو لایق دونستی  عزیز دلم ،  الهی که حاجت روا به خیر بشی و به زودی با ...

عزیزم میدونم سخته اگه قرار بود مثل دفعه پنج من بود همون بهتر که منفی شدی خواهری

انشاالله بار شیشم خدا نگاهمون کنه 🤲🤲

ببخشیدشماباجنینهای فریزتون تعیین جنسیت کردید؟ بعداولین بچه تون هم انتقال دادید یاطبیعی با دارشدید. م ...

سلام عزیزم،

نه تعیین جنسیت نکردم،پسرم رو خدا با اولین انتقال چهار سال پیش بهم داد

سلام عزیزم منم شنبه پیش انتقال اولم بوده تقریبا با همیم،ان شالله هممون ثمره زحماتمون رو ببینیم.من ام ...

قربونت برم، انشالله خوش خبر باشی. من روزی دو تا شیاف و یه امپول پروژسترون، دوتا  اوابوست و یه دونه آ اس آ. وسوسه شدم جمعه بی بی بزنم. اصن حس و حال منفی شدن بی بی میاد سراغم دلم‌میریزه

سلام عزیزم، نه تعیین جنسیت نکردم،پسرم رو خدا با اولین انتقال چهار سال پیش بهم داد

خداراشکر. منم دومین انتقال یه دخترخدابهم داد. الانم میخام برم انتقال همسایمون خیلی اذیت میکنه وداد وبیدادمیکنه هم خودم هم دخترم می‌ترسیم. نمیدونم برم انتقال یانه بااین شرایط

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه روز ۲ انتقالم و حالم یجور خاصی بده  شدید سردرد دارم فک میکنم بدنم توان هیچی رو نداره بدنم میلرزه بی اختیارم 😔😔

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم خوبی خداراشکر که بهتر شدی من امروز پریود شدم شروع سیکل انتقالمه

سلام آترین جان ممنونم🙏 ❤

به امید خدا عزیزدلم ان شاءالله بحق فاطمه زهرا این دفعه مامان هستی دلم برات روشنه عزیزم🤲❤ 

الهی و ربی من لی غیرک
قربونت برم، انشالله خوش خبر باشی. من روزی دو تا شیاف و یه امپول پروژسترون، دوتا  اوابوست و یه د ...

اره منم قبل ازمایشم بی بی چک میزنم،ازمایش برای کی هست؟ منکه امروز فردا وقت پریودمه انقدر درد دارم هر ان منتظرم سر برسه و تمام🥺🥺🥺🥺 

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه روز ۲ انتقالم و حالم یجور خاصی بده  شدید سردرد دارم فک میکنم ...

عزیزم منم از پریشب لرز گرفتم فکر می کنم از عوارض شیاف و امپوله سعی کن بیشتر استراحت کنی و خودتو با غذای مقوی تقویت کنی ان شالله با خبرهای خوش میایی😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
عزیزم منم از پریشب لرز گرفتم فکر می کنم از عوارض شیاف و امپوله سعی کن بیشتر استراحت کنی و خودتو با غ ...

روز چندمین ما

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵