2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
نه همسرم همکاری نمیکنه نمیبرم،والا این دفعه سرمم زدم ولی باز سقط شد نمیدونم دیگه چیکار کنم، هفته ی ا ...

وای الهی عزیزم چند هفتگی سقط شد؟با دارو یا کورتاژ شدی؟خیلی سخته قربونت بشم.وقتیم سخت‌تر میشه که آقایون بدخلقی میکنن.حتما برو فداتشم مراقب سلامتی خودتم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای الهی عزیزم چند هفتگی سقط شد؟با دارو یا کورتاژ شدی؟خیلی سخته قربونت بشم.وقتیم سخت‌تر میشه که آقای ...

قربونت برم عزیزدلم ،۸ هفته بودن ،با دارو سقط شدن،

چشم حتما عزیزم ❤

الهی و ربی من لی غیرک
تفلدتتتتت مباااارک😍😍😍😘❤️❤️❤️💖💖🥳🥳🥳🥳🥳🥳🌟🌟🌸🌸🌺🌺💐💐💐🍰🎂🍰🎂

مرررررسی قشنگم 🥹😍😍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کسی تو این تاپیک نیست بیمارستات دولتی بره مثل اکبرابادی یا امام خمینی؟

جانم عزیزم من قبلاً میرفتم مهدیه تو شوش

با دکتر حیدری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیز دلم خدا خیرت بده عشق خاله😘😘😍😘❤️❤️ الهی قبل انتهای چله آن حاجت روایی خودت باشه❤️😍

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم راضی بودین خوبن مراکز دولتی با وقت هدر کردن ؟

من از برخوردشون خیلی راضی بودم از وقتی که برای بیمار میزاشتن...

من جواب نگرفتم رفتم نیمه خصوصی

ولی از برخورد بیمارستان مهدیه راضی تر بودم تا ابن سینا

و از ابن سینا هم جواب نگرفتم عزیزم..‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از برخوردشون خیلی راضی بودم از وقتی که برای بیمار میزاشتن... من جواب نگرفتم رفتم نیمه خصوصی ولی ...

ممنون الان کجا میرید خودتون منم خیلی سردرگمم کجا برم چون سرکار میرم مرخصیم برام سخته کرجم که خیلی مطرح نیست مراکز درمانیش یدونه رویش یدونه ام تو یک بیمارستان دولتی ابن سینا شعبه داره ولی تعریف به اون‌صورت نشنیدم ازین دوتا

انتظار ۱۰ ساله...
ممنون الان کجا میرید خودتون منم خیلی سردرگمم کجا برم چون سرکار میرم مرخصیم برام سخته کرجم که خیلی مط ...

خدا خودش برامون بسازه واقعا حال بدی دارم از از لحاظ رفت و امد به تهران و مرخصی مشکل دارم هم در حد هزینه های انچنانی مثل مام برنمیام هم خیلی خستم از ۴ تا انتقال منفی قصدم بود یه مرکز بهتر برم ولی شرایط مساعد نیس خود رویان پرونده دارم نمیدونم همونجا ادامه بدم با استباه

انتظار ۱۰ ساله...
بله درست میفرمایید فقط خدا برای آدم بخواد راضی ایم به هرچی برامون میخواد.‌‌...قربونت برم دستت دردنکن ...

عزیزم ان شالله خیره برات ارزوی بهترین ها رو دارم،راستی کندو روزه عذر میخوام بعداز شیاف پروژسترون شدبثیدا لرز می کنم نمیدونم باعث افت فشارم میشه یا چی خواستم ببینم چیزی در این مورد شنیدین؟ از ده روز قبل شروع کردم استفاده ش رو اما دو شبه اینجوری میشم

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام عزیزم بله من الان چهار ساله دکترم ایشونه 

منم پیجشون رو دارم دوست داشتم برم پیششون اما مطبشون دوره فرمانیه ست بیمارستان هم فقط نیکان هستندجسازتا هزینه ivf با ایشون و در بیمارستان جمعا حدودا چقدر میشه؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
ممنون الان کجا میرید خودتون منم خیلی سردرگمم کجا برم چون سرکار میرم مرخصیم برام سخته کرجم که خیلی مط ...

من فعلا لنگ در هوا هستم گلم 

ولی اگه مجدد برم دکتر تصمیم دارم برم پیش دکتر فروتن که تو بیمارستان عرفان هم هستن

خیلی ها راضی بودن ازش..

بزن گوگل کامنت هاشو بخون رضایتش بالاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40