2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
 من اول راهم و فعلا قصد آی وی اف ندارم  ولی خیلی از شهرستان و تهران بیمار دارن تا جاییکه ...

انشالله تو هم نتیجه بگیری عزیزم

من مشکل سقط مکرر دارم شنیدم در این مورد خیلی خوبه به خاطر اون میخوام ببینم نظرش چیه برام

منم پیجشون رو دارم دوست داشتم برم پیششون اما مطبشون دوره فرمانیه ست بیمارستان هم فقط نیکان هستندجساز ...

آره مطبش برا منم دوره،من غرب تهرانم اون شمالِ شمال

من چون جنین داشتم،فقط هزینه انتقال هشت تومن شد.هزینه پانکچر رو نمی‌دونم چون پانکچرم چهار سال پیش بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترای قشنگم  ۱۹ دی چله جدید رو میخوام شروع کنم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره و حاجتروا ...

سلام عزیزم میشه اسم منم بنویسی،اسممو بنویس مامان منتظر دومی

انتقال منفی خیلی توو ذوقم زد،فعلا که بیخیال میشم تا دو سه ماه سعی میکنم خودم و همسری رو تقویت کنم

اگه میشه توو دعاهات منم یاد کن،همین الانم به نظرم برا دومی دیر بود،الانم که نشد.

تا خدا برامون چی بخواد 🙏

سلام عزیزم میشه اسم منم بنویسی،اسممو بنویس مامان منتظر دومی انتقال منفی خیلی توو ذوقم زد،فعلا که بی ...

چشم عزیز دلم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه روش چله برداشتن رو به منم توضیح بدی🙏

عزیز دلم نیت میکنم برای حاجترواییتون و هر روز به نیت یک عزیز دعا رو میخونم تا۴۰ روز و برای ۴۰ نفر

گاهی تعداد بالا میره و دو چله بر میدارم و برای ۸۰ نفر...

یه گروه تو ایتا هست که عضوم. و چله هارو از اونجا ایده میگیرم اونجا هم میخونم اما اون لیست با اینجا فرق داره

اگه دوست داری شما رو عضو گروه کنم خودتونم جدا شرکت کنید داخلش

۱۹ دی چله ی جدید شروع میشه

زیارت امین الله هست چله ی جدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- پروانه۲۱🫀

۱۲- سارایی🫀

۱۳- ماهیا🫀

۱۴- happygirls🫀

15- داداشممم🫀

۱۶- favali🫀

17- یامنان🫀

۱۸- _بهاره_🫀

۱۹- houra1400🫀

20- آناشید۹۹🫀

۲۱- آیدا۱۲۸ 🫀

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🫀

۲۳- نگار۸۰🫀

۲۴- poweroflove🫀

25- nooshabehjoon🫀

26- نهالیم🫀

۲۷- رادیس۱۲🫀

۲۸- گندمک۱۱🫀

۲۹- الهه_elahe🫀

30- shiva_ab🫀

31- فطرس🫀

۳۲- عبدلواحد🫀

3۳- rose710🫀

34- zhiyan74🫀

35- ارکیدهابی🫀

36- طوطططیا🫀

3۷-atrin_arsen_atrina🫀

38- joooodi🫀

39- @panizpaliz   انشالله حاجت روا بشید 🧿🤍

۴۰- @mehremah     انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

۵۱- marshmaloo

۵۲- هدیه۹۹

۵۳- 

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید  ...

نفر ۵۳ چله رو گم کردم 

قول داده بودم بخونم براش ولی یادم نیست کدوم عزیز بود

اگه پیامم رو میبینی لطفاً بگو اسمتو وارد کنم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم عزیزدلم ،۸ هفته بودن ،با دارو سقط شدن، چشم حتما عزیزم ❤

اخی عزیزم واقعا ناراحت شدم خدا خودش تواین راه به همه ما کمک کنه،شما اپکا فقط رفتی فهمیدی مشکلاتو؟من دیگه خیلی پیگیر نشدم😥

عزیزم ان شالله خیره برات ارزوی بهترین ها رو دارم،راستی کندو روزه عذر میخوام بعداز شیاف پروژسترون شدب ...

نه راستش رو بخوای همچین موردی من نشنیدم برام نیوفتاده نکنه سرما خوردی؟؟اگر دوستان ببینند راهنمایی میکنن ببخشید بازم‌.شما کی میری آزمایش ایشالله؟

ممنون الان کجا میرید خودتون منم خیلی سردرگمم کجا برم چون سرکار میرم مرخصیم برام سخته کرجم که خیلی مط ...

من کرج رو نشنیدم ، ولی قبلا که دنبال بیمارستان خوب دولتی بودم یکی همین مهدیه بود که تعریفش رو زیاد شنیده بودم یکی هم ارش...

دوباره که برم دکتر میخوام برم پیش فروتن ولی اگه جواب نگیرم

بخاطر هزینه ها مجدد میرم دولتی و مهدیه میرم چون واقعا از برخورد دکتر تا پرستار همه راضی بودم

بنظرم این مورد هم خیلی اثر داره دکتری بری که بهت ارامش بده و  استرس نداشتع باشی‌..

خیلی ها از کرج میومدن مهدیه 

فروتن تو بهمنه اشتباه گفتم عرفان تو پست قبلی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خودش برامون بسازه واقعا حال بدی دارم از از لحاظ رفت و امد به تهران و مرخصی مشکل دارم هم در حد هز ...

عزیزم استرس این موضوع رو نداشته باش خدا باید بخواد

منم مثل شما فکر کردم بخاطر دولتی بودنش و کم کاری دکتر تو دولتی جواب نگرفتم و با تحقیق زیاد رفتم مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا ( یکی از دوستام اونجا می‌رفت پیشنهاد داد)

درسته اونجا تخمک بیشتری داشتم و جنین بیشتر

اما همشون پوچ بودن و بهره ای نبردم ازش و همچنان اندر خم این کوچه ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ااای خداااا میبینیم اون روزو😍😭😭😭 سر خود کیوتن و قرص عصاره گوجه فرنگی و ویتامین ای رو هم خودم شر ...

سلام دوستم. تامیتونی سالم خوری کن. سردیجات نخور. فست فودهم نخور. به هم زیادبخور. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزم میشه اسم منم بنویسی،اسممو بنویس مامان منتظر دومی انتقال منفی خیلی توو ذوقم زد،فعلا که بی ...

ببخشیدشماباجنینهای فریزتون تعیین جنسیت کردید؟ بعداولین بچه تون هم انتقال دادید یاطبیعی با دارشدید. منم شرایطم مثل شماست واسترس دارم خیلی

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏