2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
به سلامتی .ان شاالله بار اول انتقال مثبت بشین .. ۶ ماهه فرصت خوبی هست  تا کارایی که میخوای رو ا ...

سلام

شما همیشه بمن لطف داشتین

ممنون بابت پاسخگوییتون

راستی حامله شدی؟؟؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های گل خوشحال این تاپیک و جمع گرمتون رو پیدا کردم منم روز دوم انتقالم هست با دل های پاکتون منم دعام کنید💗

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
برای همین هرچی بتونی از جزییات روند بارداری اطرافیان رو بیخبر بگذاری بهتره چون خواسته یا نخواسته حر ...

خیلی دوس دارم اینطوری ک شما میگید باشه ولی متاسفانه نمیشه کلا خانواده شوهرم خیلی رابطه گرم و صمیمی دارن از همه جیک و پیک هم خبر دارن اگه بخوام بپیچونم ناراحت میشن و زشت میدونن

الهی شکرت خدامیدونه برات انقدر ذوق میکنم  الهی ب سلامتی ۹ ماه بگذرونید سخته هی فکر کنیم زمان ...

سلام، ببخشید پریود دوم که شدیم بعدش باید بریم دکتر اقدام کنیم برای انتقال، یا قبل اینکه پریود دوم بیاد باید بریم ویزیت؟ 

بچه ها من ماه پیش دکتر رفتم گفت دو تا کیست تخمدان چپ و راست دارم. دروسبلین داده بود . ک بعد پریود ک شدم برم حالا پریود شدم ولی این ماه امکان رفتن دکتر و سونو و... ندارم از طرفی نگرانم بمونم ماه بعد ی موقع کیست و.. دوباره ایجاد بشه(قبلاً نداشتم البته) ب نظرتون اشکالی نداره طبق روال قبلی دکتر، سرخود از روز ۱۵ ده روز دوفاستون بخورم بعد پریود ک شدم برم دکتر؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام شما همیشه بمن لطف داشتین ممنون بابت پاسخگوییتون راستی حامله شدی؟؟؟

سلام عزیزم

بسلامتی میخوای انتقال بدی شروین جون

ان شا الله با خبر بارداری بازم خوشحالمون کنی😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بجای اینکه شوهرم دلداریم بده من دلداریش دادم. اول گفت تو کلی آمپول زدی شرمندم. گفتم فکر کنیم اصلا نر ...

عزیزم واقعا متاسفم غم سنگینیه و تجربه ش رو داشتم از همسرت هم نرنج ۵۰ تومن خیلیه اما ربطی به شما نداره ما هم سری پیش کلی هزینه و وقت و کلیییی سلامتی من به خطر افتاد اما جنین تشکیل نشد چقدر گریه کردم و تو بهت بودم،هر روز بخاطر یه کدومش ناراحت می شدم😓راستی چرا بیمارستان دولتی نمیری هزینه ده پونزده تومن درمیاد اینسری من رفتم دولتی کمتر از ۱۵ شد

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
مرررسی عزیز دلم.امیدوارم زیارت امام رضا قسمت شما هم بشه.ممنون بابت آرزوی قشنگت.حقیقت اینه که خیلی نا ...

عزیزم پیشاپیش زیارتتون قبول و کلی هم التماس دعا دارم خپشا به سعادتتون که طلبیده شدین😍عزیزم منم سری پیش جنینی برام تشکیل نشد انگاری دنیا رو توسرم کوبیدن تلخ بود اونهمه زحمت نتیجه پوچ🥺 و نظر جنین شناس این بود که غشا دور تخمک خیلی ضخیمه و اسپرم اصلا نمیتونه وارد شه اینسری برام میکرو انجام دادن که شکر خدا چند جنین تشکیل شد مساله دیگه هم دکتر ماه قبل سیکلم رو کنسل کرد و برام اینوفولیک و پروژسترون تجویز کرد و تو اون یک ماه هرروز ۱.۵ ساعت پیاده روی داشتم وضع خیلی فرق کرد چون شرایطمون تا حدی شبیه همه گفتم بهتون بگم.از خدا برای شما و تک تک منتظران بهترین ها رو خواهانم

روز چندم انتقالی میدونم چی داری میگی درک میکنم منم بعد ۱۴ سال تازه بعد انتقال ازمایشم مثبت شده منم ا ...

سلام عزیزم مبارک باشه گلم😘♥

ببخشید میشه روند انتقال رو برام بگید چجوره

من پانکچر شدم 

چهار روز بعدش پریود

وقتی برم ویزیت دارو میده از پریودی دوم استفاده کنم و بعد از پریودی سوم انتقاله؟ 

میشه برام توضیح بدید؟ 

خانمای باردار سنوی اول داخلی دادین یا رو شکمی؟  من دیروز دکتر سنوی داخلی ازم گرفتن اطرافیانم ت ...

من تا چهار ماهگی هر دو هفته داخلی دادم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»