2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم از حرفات متوجه شدم باید سقط کنی فقط میتونم بگم خدا به دلت آرامش بده و اذیت نشی وگرنه هیچ ...

سلام عزیزم ممنونم از همدردیتون و اینکه تجربتونو گفتید ، شما خودتون دارو گفتن تهیه کنید و بعد بستری شديد یا تو همون بیمارستانی که بستری شديد دارو گرفتید ؟ با دارو سقط کردید یا کورتاژ؟ شما اصلا به لکه بینی نیفتادید؟ ببخشید چند هفته‌ بودید ؟؟ شرمنده سوالاتم زیاد شدش

خانمای باردار سنوی اول داخلی دادین یا رو شکمی؟  من دیروز دکتر سنوی داخلی ازم گرفتن اطرافیانم ت ...

سونوی واژینال هیچ ضرری نداره

نگران نباش عزیزم

من از هفته ۵ تا ماه های بالاتر بخاطر طول سرویکس هر دو سه هفته  سونو داخلی میشدم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای باردار سنوی اول داخلی دادین یا رو شکمی؟  من دیروز دکتر سنوی داخلی ازم گرفتن اطرافیانم ت ...

مبارکت باشه چشم و دلت روشن خدا برات حفظش کنه.

نترس اهمیت به حرفا نده لذت ببر.

واژینال تا ۱۰ هفته. بعدش دیگه شکمی بعضیا هم شکمی میدن اما اصلش همین واژیناله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم از همدردیتون و اینکه تجربتونو گفتید ، شما خودتون دارو گفتن تهیه کنید و بعد بستری ش ...

نه عزیزم من دکترم نامه سقط و بستری داد رفتم بستری شدم خودشون دارو زیرزبونی و داخل رحمی بهم دادن سری اول سقط داشتم تو بیمارستان بستری شدم و با وجود داروهای سقط کامل سقط نشد و بقایا زیادی موند و کارم به کورتاژ رسید ولی سری دوم که خرداد امسال بود ازهمون اول لک داشتم بستری شدم با دارو خونریزی شروع شد و سقط شد و شکرخدا کارم به کورتاژ نرسید ولی درحد مرگ خونریزی داشتم طوری که بیهوش شدم بعد سقط کم خونی دادم و یه شب بستری بودم فرداش مرخص شدم و بعد چهل روز سونو واژینال دادم هیچی نمونده بود

سقط اولم ۱۱ هفته بودم و سقط دومم ۹ هفته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

اولین سونوی من داخلی بود ۶ هفته و سه روزم بود..

ولی بعدیا رو شکمی..البته یبار دکتر گفت سونو واژینال انجام میدی گفت نه.میخوام دیگه رو شکمی باشه.

کسی بوده بعد پنج یا شش بار انتقال مثبت بشه؟ نمیدونم از جنینه یا از استرس منه. حس میکنم بدنم توی اون ...

من انتقال پنجم نتیجه گرفتم. البته دو ماه پیش برای بار ششم انتقال دادم برای بچه دوم ولی منفی شد.

انقدر مسائل مختلف ت‌ این پروسه تاثیر داره که نمیشه دقیق گفتمشکل از چیه.

ممکنه ایمنی و انعقادی باشه، یا کیفیت جنین یا چسبندگی داخل رحم.

اگر ضخامت خوب میره بالا و قبلا سقط نداشتی احتمالا مشکل از چسبندگی رحم نیست. انشالله ببودی نتیجه بگیری 🙏🏻❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سونوی واژینال هیچ ضرری نداره نگران نباش عزیزم من از هفته ۵ تا ماه های بالاتر بخاطر طول سرویکس هر د ...

خدا خیرت بده 

مادرشوهرم از دیشب همش زنگ میزنه درد نداری لکه بینی نداشتی 

اونم بنده خدا میترسه ولی خیلی استرس میگیرم با حرفاش

با هرکیم حرف میزنم میگه من انجام ندادم تو چرا انجام دادی انگار کار عجیبی کردم 

من انتقال پنجم نتیجه گرفتم. البته دو ماه پیش برای بار ششم انتقال دادم برای بچه دوم ولی منفی شد. انق ...

مامان سوفی من که ضخامتم خوب بالا نمیره احتمال چسپندگی دارم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خدا خیرت بده  مادرشوهرم از دیشب همش زنگ میزنه درد نداری لکه بینی نداشتی  اونم بنده خدا م ...

برای همین هرچی بتونی از جزییات روند بارداری اطرافیان رو بیخبر بگذاری بهتره

چون خواسته یا نخواسته حرفی میزنن که استرس میگیری

از جزییات صحبت نکن اگر سوالی پرسیدن یا خواستی صحبتی بکنی کلی بگو و یا حرف رو عوض کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی متاسفم بخاطر انفاقی که براتون افتاده. چند ماهه باردار بودین که اونجوری شد؟

زنده باشی مهربان نزدیک ب غربالگری 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من تو سالهای ناباروری فهمیدم که هیچ برنامه ای نمیشه برای زندگی ریخت. ما برای خودمون برنامه میریزیم و ...

نمیدونم خیلی ها مثل من بودن و خریدن و الان خداروشکر بچه هاشون بغلشون هستش 

ولی اون موقع تا میگفتن بریم سیسمونی بخریم همش میگفتم بزاریم بعدا  

دیگه نشد 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
حرفاتون خیلی قشنگ بود  من پارسال دقیقا تو همین روزا بود اولین انتقالم منفی شد ولی خدا دقیقا تو ...

الهی شکرت خدامیدونه برات انقدر ذوق میکنم 

الهی ب سلامتی ۹ ماه بگذرونید

سخته هی فکر کنیم زمان بگذره 

رفته بودم پانکچر اون روزش اومدم هی میگفتم خدایا چ جوری دو پریود صبر کنم 

ولی میگذره 

خدا نور امیده