2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
@فردایی_روشن   بیا عشقم آزمایش دادم

😍😍😍

مبارکت باشه عزیز دلم

خوشی هات پر تکرار ♥️🫂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دشمنت شرمنده دختر خوش‌قلب💙 مطمئنا ناخواسته این حرف رو زدید؛ حتی اگر حرفهاتون، اعتقاد قبلیتون بوده ب ...

🥺🫂

مهربونیت بیشتر شرمندم میکنه

انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه که لایق بهترین هایی عزیزکم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون سحر جان  بنظرت برم مطبشون یا مراکزی که فعالیت دارن؟ مسیر هاشون مترو خور هست ؟ من سمت م ...

یکی دو تا از بچه ها پیش اسرافیلی میرفتن

ولی اینجا مریض های فروتن بیشترن

مطب فروتن  سمت شمشیری هست بیمارستان بهمن کار انجام میده فکر کنم به شما نزدیکتره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یکی دو تا از بچه ها پیش اسرافیلی میرفتن ولی اینجا مریض های فروتن بیشترن مطب فروتن  سمت شمشیری ...

چقدر امار مثبتیشون بالاست 😍

الان رفتم گوگل یه سرچ کوچیک کردم

ممنون از محبتت مهتاب عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم مبارکت باشه خانمی،گوارای وجودت،برای منتظرا خیلی دعا کن❤️ایشالا مابقی مسیر هم در پناه خدا سا ...

مرسی قشنگم 

بخدا از لحظه ای ک فهمیدم همش دست ب دعام واسه همه منتظرا خودمم دقیقا پارسال همین روزا بود دلم شکست از انتقال منفی مث ابر بهار گریه میکردم 

چقدر امار مثبتیشون بالاست 😍 الان رفتم گوگل یه سرچ کوچیک کردم ممنون از محبتت مهتاب عزیز

دکتر فروتن بیمارستان بهمن هست و تو شمشیری مطب داره ولی خوب فکر کنم سه روز در هفته مطب میره بعد از ظهر ها می ره که تا دیر وقت به دلیل شلوغی طول می کشه 

ولی بیمارستان بهمن  اگه زنگ بزنی قسمت زنان و نازایی و آی وی اف برای روزهای چهارشنبه صبح وقت می ده بهتر این قسمت وقت بگیری روزهای یکشنبه بخش زنان و زایمان هست فکر کنم 

دکتر کلا صبح ها بیمارستان بهمن است.  صبح ها  به دلیل کارهای عمل و پانکچر و.. هست و اگه کسی سونو یا وسط سیکل و... باشه دکتر بیمارستان هست و کارش انجام می شه  به دلیل شلوغی دکتر فروتن مخصوصا روزهای چهارشنبه تا ۳ هم شاید ویزیت طول بکشه

از نظر مسیر من مطب شمشیری نرفتم ولی بیمارستان بهمن نزدیک مترو میدان صنعت هست البته باید با تاکسی یه مسیر کوتاه رو بری اندازه دو یا سه ایستگاه اتوبوس

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

دوستان تورو خدا یه فکری به حالم بکنید پاهام یخه یخه جوراب پشمیم پوشیدم بی فایدس نمیدونم دیگه چکار کن ...

اگر تشک برقی یا کیسه آب گرم داری هر شب یکربه نیمساعت بذار روی پاهات، پتو هم بکش روی پاهات سریع گرم میشی. کلا هم گرمی بخور مثلای چای زنجنبیل, مایعات گرم هم کمک میکنه.

من خیلی سرمایی ام بیشتر وقتها پاهام یخ هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی قشنگم  بخدا از لحظه ای ک فهمیدم همش دست ب دعام واسه همه منتظرا خودمم دقیقا پارسال همین رو ...

عزیز دلم،این شیرینی گوارای وجودت😘😍🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ینی امکانش هست کاذب باشه ؟

نه بابا بعید می‌دونم کاذب باشه‌ . با این زنگ خوشگلش😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

جوووووونم😍😍😍😍 مباااارکه عزیزم ان شااالله ب سلامتی تا آخر ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ببخشید قرص زیر زبونی سقط رو از کدوم داروخانه گرفتی؟

سلام عزیزم خواهش میکنم از آشنا گرفتم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنونم عزیزم  اخه بعد ۸سال و ۲تا  انتقال منفی بایدم باورش برام سخت باشه از ساعت ۷دارم اش ...

مبااااااارکه 

چقدر قشنگ چ انرژی خوبی گرفتم الهی شکرت یا الله جانم 🤌🌱❤️🤲

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️