2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ای خدا ببخشه همین ترس از خدا نمیزاره حرف بزنم    

والا ما خداترس دکترا هم ماشالله دلشون بزززززررررگ،

بابا خونشو من میخوام بدم تو چرا کم مینویسی؟؟؟؟

مجبور میکنن آدمو😅😅😅😅😅😅

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
والا ما خداترس دکترا هم ماشالله دلشون بزززززررررگ، بابا خونشو من میخوام بدم تو چرا کم مینویسی؟؟؟؟ ...

دوستان نمیدونید

برا بعد iui  دوفاستون(دوفامد یا اسمهای دیگه هم داره) 

چند تا باید بخورم

برای من فقط ۱۰تا نوشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید من دو ماه پیش پانکچر شدم ولی فقط یه جنین برام تشکیل شد بعد از یک دوره استراحت پنج ...

سلام عزیزم ب دکتر پیشنهاد سیکل شانگهای بدید ببینین نظرشون چیه. منم همیشه تخمکم کم بود در بیشترین حالت ۷ تا. بار آخری با شانگهای جلو رفت ینی تو یه ماه دو بار پانکچر کردم. بار اول تخمکای بالغ رو برمیدارند دوباره دارو میدن تا اون ریز ها هم رشد کنند. این دفعه ۱۰ تا تخمک کشیدن .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ب دکتر پیشنهاد سیکل شانگهای بدید ببینین نظرشون چیه. منم همیشه تخمکم کم بود در بیشترین حال ...

من هم باید شانگهای انجام بدم اما ماه پیش فولیکولم رشد نکرد گفتن ماه دیگه بیا اما این ماه هم 10 روز از موعدم گذشته هنوز پریود نشدم. بیبی هم زدم منفی شد. نمیدونم چه کار باید بکنم

دوستان نمیدونید برا بعد iui  دوفاستون(دوفامد یا اسمهای دیگه هم داره)  چند تا باید بخورم ...

عزیزم شرمنده.من در جریان آی یو آی نیستم

انشاالله مبارکت باشه عزیزم براتون قدم دار باشه منو خیلی دعا کن من طبیعی یه دونه آوردم مثل آب خورد ...

ممنونم خاهره مهربونم چشم حتما دعات میکنم خاهرم اگه لایق باشم قربونت ایشالا بازم خدا بهت میده فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الهی آمین.چقدر به دلم نشست دعاتون.

فدایه تو خاهره مهربونم 🌹خدا خیلی مهربونه حتما جوابه شکسته شدن دلمون رو میده شک ندارم خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدایه تو خاهره مهربونم 🌹خدا خیلی مهربونه حتما جوابه شکسته شدن دلمون رو میده شک ندارم خاهر

صد در صد.صد درصد همینطوره.هیچ شکی نداریم عزیزم

من هم باید شانگهای انجام بدم اما ماه پیش فولیکولم رشد نکرد گفتن ماه دیگه بیا اما این ماه هم 10 روز ا ...

ان شااالله ک خیره با دکترتون حرف بزنید شاید مثل من کیست ایجاد شده براتون.

قبل پانکچر دو سه ماه تقویتی و دارو ... مصرف کردید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ب دکتر پیشنهاد سیکل شانگهای بدید ببینین نظرشون چیه. منم همیشه تخمکم کم بود در بیشترین حال ...

سلام خوبی چ خبر کی انتقال میدی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

اگه اسمتون تو لیست نیست بگید وارد کنم

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- پروانه۲۱🫀

۱۲- سارایی🫀

۱۳- ماهیا🫀

۱۴- happygirls🫀

15- داداشممم🫀

۱۶- favali🫀

17- یامنان🫀

۱۸- @__بهاره__    

۱۹- @mahoura1400     قشنگای من الهی حاجت روا بشید🤍

20- @آناشید۹۹    

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

۵۱- marshmaloo

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دقیق نمیدونم بدون بیمه هم نسخه الکترونیک میشه نوشت یا نه  ان شا الله هرچی خیره برات پیش بیاد

ممنون مهربونم 🤍🌹

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️