2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
انشالله ک سر وقت بیاد به دکترت بگو اخه من یکی رو دیدم بهش گفته بودن پریود دوم بیا اونم دیده بود ک خو ...

عزیزم از این روزای بعد از انتقال بگو.چه خبر؟چکارا میکنی؟اوضاع خوبه؟

راستشو بگو بی بی چکم خریدی یا نه؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
نسا جون‌ انشالله که علامت مامان شدنه. بیخیالشون باش عزیز. وای دقت کردی چقدرم دیر میگذره.تازه شده 5 ...

ایشالا عزیزم😍

بله درسته نباید توجه کنم ولی ضعف و کوفتگی  بدن خیلی اذیتم می کنه.

دقیقا دیر می گذره چون منتظریم بگذره.🤦‍♀️

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از این روزای بعد از انتقال بگو.چه خبر؟چکارا میکنی؟اوضاع خوبه؟ راستشو بگو بی بی چکم خریدی یا ن ...

سلام عزیزم خوبی 😅😅 ن والا نخریدم فعلا قصدشو ندارم تا روز ۱۳ یا ۱۴ بزارم بعد برم ازمایش خوبه همه چیز شکر خدا فقط دیروز و امروز ی کمی دل درد داشتم جزیی و امروزم پهلوی چپم درد میکنه شدید نیست ولی یکم ازارم میده.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ایشالا عزیزم😍 بله درسته نباید توجه کنم ولی ضعف و کوفتگی  بدن خیلی اذیتم می کنه. دقیقا دیر می ...

سلام خوبی عزیزم انشاللا بسلامتی بگذره این دورانت و نتیجه مثبت بگیری منم امروز ۵ انتقالم 

ایشالا عزیزم😍 بله درسته نباید توجه کنم ولی ضعف و کوفتگی  بدن خیلی اذیتم می کنه. دقیقا دیر می ...

عزیزم.

انشاالله به خوبی بگذره و نی نیامون سلامت باشن.

من حس میکنم دوتا پسر تو دلی داری نسا

سلام عزیزم خوبی 😅😅 ن والا نخریدم فعلا قصدشو ندارم تا روز ۱۳ یا ۱۴ بزارم بعد برم ازمایش خوبه همه چی ...

ای جونم.انشالله همه علامت نشونه نی نی کوچولو هست.

دیگه اونموقع برو آزمایش خواهر.بی بی چرا😂😂😂

سلام عزیزم خوبی 😅😅 ن والا نخریدم فعلا قصدشو ندارم تا روز ۱۳ یا ۱۴ بزارم بعد برم ازمایش خوبه همه چی ...

من چرا ندیدم نوشتی میرم آزمایش؟؟؟؟؟؟

از بس که تو فکر بی بی چکم😁😁😁😁😁

ای جونم.انشالله همه علامت نشونه نی نی کوچولو هست. دیگه اونموقع برو آزمایش خواهر.بی بی چرا😂😂😂

قربونت برم خدا انشالله برا هرکس ک نی نی نداره بخاد و مادر بشه میگم  بی بی بزارم جواب مثبت شد میرم  واقعا بهش فکر میکنم حالم خراب میشه استرس گرفتن جواب ازمایش

من چرا ندیدم نوشتی میرم آزمایش؟؟؟؟؟؟ از بس که تو فکر بی بی چکم😁😁😁😁😁

😂 عیب نداره خواهر خودم میام اینجا با ی سرعتی میخونم پیامها رو ک خبر مثبتی ببینم 

قربونت برم خدا انشالله برا هرکس ک نی نی نداره بخاد و مادر بشه میگم  بی بی بزارم جواب مثبت شد می ...

انشالله،انشالله به حق این شبها که همه جا عزای حضرت زهرا برپاست.قربون خودش و جلسات روضش.

نه.اصلا بی بی چک نذار.

انشالله وقتی آزمایشت مثبت شد چندتا بی بی چک بخر هی تست کن هی از دوخط شدنش لذت ببر،والا😃😀😃😀😃

بعدم انشالله یادگاری نگهشون دار به نی نی نشون بده بعدا

قاصدک جوونم شما چی یکم از وضعیتت بگو 

منکه فعلا با تقویتیا و پردنیزولون مشغولم😅تا انشالله هفته آینده پریود بشم از روز دوم استرادیول و دارودستش وارد برنامه میشن،هشت پریودیمم برم انشالله برای معلوم شدن وضعیت و تاریخ انتقال.

البته من ویتامین دیم هم ۱۲ بود که دکتر برام هفتگیش کرد و کم کاری تیروییدم دارم امام چندماهه نرمالم با دارو.قبل از ویزیت یه چکاپ کاملم میرم که خیالم از خودم راحت باشه.

قربونت برم خدا انشالله برا هرکس ک نی نی نداره بخاد و مادر بشه میگم  بی بی بزارم جواب مثبت شد می ...

راست میگی بخدا.هیچ استرسی بدتر از استرس جواب بتا تیتر نیست.من دفعه قبلی از روز نهم انتقال بی بی چکم مثبت شد.هرروزم پررنگ تر شد.با اینکه مطمئن بودم مثبتم دوساعتی که طول کشید تا جواب آزمایشم بیاد یه عمر برام گذشت.خیلی بده

سلام عزیزم منم دقیق همین شرایطو داشتم سونو واژینال دادم خارج از رحمی منتفی شد اما نمیخوام تو دلتو خا ...

ميدونم ممكنه نشه خيلي ناراحتم 

اميدمو از دست دادم 

منتظر جواب آزمايشم هستم  تا ٧ آماده ميشه

سلام عزیزم منم دقیق همین شرایطو داشتم سونو واژینال دادم خارج از رحمی منتفی شد اما نمیخوام تو دلتو خا ...

من خيلي دست و پام يخ ميكنه و دل درد پريودي ميگيرم 

شما هم همين طور بوديد