2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با توجه به اینکه میگی دکترهای دیگه شلوغن من پیشنهادم اینه یکبار پیش دکتر  آزادی بری ببینی چطوره ...

اتفاقا نظر خودمم همینه بلاخره باید از یه جایی شروع کنم دعا کنید این سونویی که حدودا دو هفته دیگه میرم قلبش دیده بشه با جواب اون و خلاصه پرونده از رویان بگیرم برم پیشش بپرسم برای امثال من زایمانو چکار میکنه و کلا نظرش چیه ؟ راستی بجز پنجشنبه ها چه روزهای دیگه ای مطب هستن ؟ تو مسیریاب دیدم مطبش نزدیک ایستگاه مترو بود درسته ؟

😔🫂 انقد بیتابم که دلم میخواد طلاق بگیرم 🥺 ولی میدونم بزرگ ترین بی رحمی رو دارم در حق خودمون میکن ...

بکی از راههای اذیت و آزار روحی خودمون اینه که هر ماه منتظر بارداری باشیم

ببین ما اگر طبیعی باردار میشدیم که تو این چند سال شده بودیم 

بله شاید بعضی وقتها معجزه بشه، اما انقدر درصدش پایینه که نباید دلمون بهش خوش باشه و بهش فکر کنیم

معجزه واقعی برای ما که مشکل داریم اینه که بعد از چند تا انتقال بچه دار بشیم ، یا با جنین اهدایی بچه دار بشیم

این هم معجزه اس ولی بارداری طبیعی تقریبا غیر ممکنه 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اتفاقا نظر خودمم همینه بلاخره باید از یه جایی شروع کنم دعا کنید این سونویی که حدودا دو هفته دیگه میر ...

بله مترو به مطب خیییییلی نزدیکه خصوصا اگر از اخر کوچه  و پله های پشت کیوسک  بری

البته من با اسنپ میرفتم

حتما قبلش به شماره موبایل منشی زنگ بزن ادرس تغییر نکرده باشه و روزهای ویزیت رو بپرس قدیما روزهای فرد می اومد من فقط پنج شنبه ها میرفتم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان  من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱  روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ...

سلام عزیزم منم دقیق همین شرایطو داشتم سونو واژینال دادم خارج از رحمی منتفی شد اما نمیخوام تو دلتو خالی کنم فک نکنم بارداری موفقی باشه برات منم ده بار پشت سرهم و بافاصله دو روز یه بار بتا دادم دست آخر قلبش تشکیل نشد و مجبور به سقط شدم معمولا باید بتا دوبرابر بشه و سونو هم تو ۶ هفته به بالا قلبش بزنه برا منم دوبرابر نمیشد بتا حالا انشاالله مال شما اینجوری نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانم ها ممنون میشم راهنمایی کنید اجرتون با حضرت زهرا س

من در سیکل ای وی اف هستم پانکچر انجام دادم 

سیکلم ۲۸ روزه س و روز ۲۱ سیکل پریود شدم 

سوالم اینه ک ممکنه سیکل بعدی  بهم بریزه ؟؟ برای شما چ جوری بود 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام خانم ها ممنون میشم راهنمایی کنید اجرتون با حضرت زهرا س من در سیکل ای وی اف هستم پانکچر انجام د ...

سلام اگه منظورت پریود بعداز پانکچرهست  که پریود میشی بعد پانکچرپریود دومت امکان داره ی کم بهم بریزه  پریود سوم معمولا مرتب میشه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزمشما شرایط وام ناباروری رو میدونی؟

سلام عزیزم .ن متاسفانه من اطلاعی ندارم.فقط دیدم یکی از دوستان قبلا گفته بود که ۵۰ تومن وام ناباروری از بانک ملت گرفته ،من پرسیدم از بانک گفتن که قبلا با ما بود ولی الان اطلاعی نداریم که کدوم بانک وام میده ،اگر تونستی خودت هم یه پیگیری بکن یا بچه ها اگر اطلاعی داشته باشن راهنماییت میکنند 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من شیراز هستم،دو تا مرکز معرفی کردن یکی بیمارستان زینبیه که کاملا رایگان میشه یکی هم مادر و کو ...

سلام عزیزم

شرایط رایگان بودنش چطوره؟من برم هم رایگانه؟یا باید بیمه ی خاصی داشته باشم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍