2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام اگه منظورت پریود بعداز پانکچرهست  که پریود میشی بعد پانکچرپریود دومت امکان داره ی کم بهم ب ...

بله منظورم همین پریودی بعدیش بود تشکر 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله منظورم همین پریودی بعدیش بود تشکر 

بعد پانکچر من بعد از هفت رو پریود شدم عادی و خوب دومی در حد ی روزم بزوم حجمشم کم سومی دوباره عادی

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد پانکچر من بعد از هفت رو پریود شدم عادی و خوب دومی در حد ی روزم بزوم حجمشم کم سومی دوباره عادی

اولی بعد ۷ روز از پانکچر شدم ب شدت زیاد بود 

اخه نوشتن دومین سیکل برای انتقال برم

میخواستم ببینم سر ۲۸ روز میشم یا بهم میریزه

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اولی بعد ۷ روز از پانکچر شدم ب شدت زیاد بود  اخه نوشتن دومین سیکل برای انتقال برم میخواستم بب ...

انشالله ک سر وقت بیاد به دکترت بگو اخه من یکی رو دیدم بهش گفته بودن پریود دوم بیا اونم دیده بود ک خونریزیش خیلی کمه نرفته بود.بعد دکتر  بهش گفته بود باید میومدی همونم جز پریود حساب میشه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

[QUOTE=320711365]سلام عزیزم شرایط رایگان بودنش چطوره؟من برم هم رایگانه؟یا باید بیمه ی خاصی داشته باشم؟[/QUOTEسلام گلم،فقط برای نازایی رایگان هست تو مراکز دولتی،بیمه سلامت و تامین اجتماعی رو میدونم،اینجوری نوشته بود،چقدر صحت داشته باشه رو نمیدونم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
@queen21722     سلام عزیزم خوبی؟ اوضاع جسمیت روبراه شد؟

سلام عزیزم شما خوبید؟چه خبر از بقیه دوستان راستش درگیرم با زندگی زیاد نمیام سایت

اولش خیلی سختم بود مخصوصا روزهای اول زایمان خیلی درد داشتم بعدشم تا نزدیک دوماه درگیر خونریزی و لک بینی بودم الان الحمدلله  خیلی خوبم دیگه شرایطم خوب شده و طبق همیشه پریود میشم

موقع زایمان‌های خودم بعدش سوزش داشتم تا چندین ماه الان شکر خدا اصلا سوزش از داخل قسمت بخیه ها ندارم انگاری دکترم واقعا دکتر خوبی بوده،خدا خیرش بده

در کل خوبم و زندگی در جریانه😍

از نی نی هم خبر ندارم راستش نمیخوام مزاحمشون بشم فقط همون ماه اول مامانش زنگ زد بهم گفت خیلی اشتهاش زیاده و میخوره😅حسابی دیگه سر مامانش شلوغ شده گفت خودش و شوهرش مدام در حال بچه داری هستن و سرشون گرمه به شادی و خوشی

منم خوشحالم با خوشیشون

من روز پنجم هستم و به شدددت بدن درد دارم. پاهام مخصوصا پای راستم خیلی درد می کنه. خیلی بی حالم انگار چند نفر کتکم زدن انداحتن یه گوشه🤦‍♀️😄

همش دلم می خواد بخوابم ولی خوابمم نمی بره😣

انتقالای قبلی بدنم لرز می کرد کف پاهام یخ میشد الان نه زیاد. فقط بی حالی و ضعف شدییید.

ینی چی؟ 🤔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم شما خوبید؟چه خبر از بقیه دوستان راستش درگیرم با زندگی زیاد نمیام سایت اولش خیلی سختم بود ...

الحمدلله😍❤️ 

بخاطر همه چیز

راستی دیگه راحت میتونی به مامان اینا سر بزنی 😁

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
[QUOTE=320711365]سلام عزیزم شرایط رایگان بودنش چطوره؟من برم هم رایگانه؟یا باید بیمه ی خاصی داشته باش ...

ممنون عزیزم😘😗

توی شهرمون  مرکز دولتی می رفتم دکتر دو روز در هفته بود دیگه اگه پریودیت به حضور دکتر نمی خورد که معمولا هم نمی خورد همون ماه سیکلم عقب میفتاد دیگه چشمم از دولتی ترسیده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من روز پنجم هستم و به شدددت بدن درد دارم. پاهام مخصوصا پای راستم خیلی درد می کنه. خیلی بی حالم انگار ...

نسا جون‌ انشالله که علامت مامان شدنه.

بیخیالشون باش عزیز.

وای دقت کردی چقدرم دیر میگذره.تازه شده 5روز؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...