2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
روز ۱۴ دادم رفته رو ۳۱۰  اما میگن تو دو روز کمه باید دو برابر بشه  نمی‌دونم چی بگم والا ...

ببخشید عزیزم منظورم روز۱۶ بود.فکر نکنم خارج رحمی باشه چون توی خارج رحمی بتا بیش از حد بالا میره. ان شاالله که خیره . امیدوارم خدا برات سالم و سلامت نگهش داره.توکل کن به خدا .خدا همیشه بهتر می‌دونه صلاح مارو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلآ ذهنم یاری نمیکنه که باید چیکار کنم😔

عزیزم میدونم سخته ولی فقط صبر کن.کمی دلتو آروم کن توکل کن به خدا.اروم که بشی همه چیز خود به خود درست میشه.این یه تجربه است که خیلی‌ گرون به دستش آوردم.خودتو کمی آروم کن هر چند میدونم خیلیییی سخته 

منم از درمان خسته شدم  یکمم از سمت داداشم ناراحتی دارم اینا روهم بهم فشار وارد کرده همش حس می ...

هممون این افکار سراغمون میاد ،خیلی درگیرش نشو،اون شخص هم احتمالا از زوج گرفتن که هزینه ش اینقدر شده، خوب پس بزار همون سال دیگه سر حوصله برو سراغش ،فقط در مورد مرکز و دکترها خوب تحقیق کن 

به نظرم همون مام برو،هزینه هاش نسبت به مراکز دیگه بیشتره ولی خوب من تا حالا نارضایتی ندیدم ازش 

پیشاپیش ماشینتون هم مبارک باشه ،انشالله که به زودی با بچتون سوارش میشید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم من بیمه سلامت هستم تو مرکز دولتی جهاد دانشگاهی میرم سونو ۱۸۲ ویزیت۷۵ پانکچر ۸ دستمزد انتق ...

عزیزم من شیراز هستم،دو تا مرکز معرفی کردن یکی بیمارستان زینبیه که کاملا رایگان میشه یکی هم مادر و کودک که اونو گفتن حدودا ده میلیون میشه

والا اینجا اینجور گفتن

حالا ادم بیفته تو مسیر بد نیست،میپرسه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام عزیزم من بیمه سلامت هستم تو مرکز دولتی جهاد دانشگاهی میرم سونو ۱۸۲ ویزیت۷۵ پانکچر ۸ دستمزد انتق ...

نامه ناباروری گرفتی ببری اسناد پژشکی؟

😔🫂 انقد بیتابم که دلم میخواد طلاق بگیرم 🥺 ولی میدونم بزرگ ترین بی رحمی رو دارم در حق خودمون میکن ...

فاطمه جان ما همه راه هایی رو رفتیم و از سختیش باخبریم ....

اگ امکانش رو داری با شوهرت مشورت کن دکتری ک من رفتم رو برین  یکبار طب سنتی رو هم امتحان کن 

اسپرم‌های شوهر من فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد حرکت داشت  دیدی که ivfام جواب نداد اما ۴ ماه دارو گیاهی خورد جواب داد شکرخدا 

خب اونا تو سیستم ثبت میکنن که شامل ناباروری بشی و رایگان

نمیدونستم والله ی عالمه هم خرجم رفته اینارو هم منت گذاشتم که ۹۰ درصد بیمه شامل شده 🤪 الان هم رو ۴ انتقالمه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
نامه ناباروری گرفتی ببری اسناد پژشکی؟

اینو واسه چی باید ببریم اون تو مرکز هم خانمه گفت بیمه ما علامت دار شده یعنی دولت میدونه ما ناباروری داریم وهزینه ها برامون کم در میاد

نمیدونستم والله ی عالمه هم خرجم رفته اینارو هم منت گذاشتم که ۹۰ درصد بیمه شامل شده 🤪 الان هم رو ۴ ا ...

اشکال نداره عزیزم،حالا اگه تونستی یه پیگیری کن شاید الانم قبول کنن

اینو واسه چی باید ببریم اون تو مرکز هم خانمه گفت بیمه ما علامت دار شده یعنی دولت میدونه ما ناباروری ...

بخشی از هزینه داروها و پانکچر انتقال و... رو برمیگردونن

بیمه پایتون هر چی هست باید برید اسناد پزشکی همون

من فقط و فقط فاکتور ana یکم بالا بود بقیه همه چی نرمال بود خداروشکر دکتر زنان هفته دوازدهم میخواست ق ...

ببخشید میدونم خیلی گذشته ولی لطفا جوابمو بدید. منم. فقطana ام کمی بالاست، نمیدونم الان پردنیزولون مصرف کنم یا نه؟ دکتر ایمونولوژیست میگه مصرف نکن