2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من تهرانم ولی دکترم تو رویان سه شنبه و چهارشنبه نیست امروز بود که من کسیو نداشتم بچمون نگه‌ دارم خود ...

سلام عزیزم

همه پیامات رو خوندم

هم خوشحال شدم و هم ناراحت

فارغ از همه ماجراهایی که خط به خط تعریف کردی

حتی فارغ از حساسیت های همسرت و دلآشوبه های خودت

از خدای بزرگ و مهربونم که هیچ چیز براش کاری نداره میخوام که این بچه برات بمونه و یه پسر سالم و صالح باشه تا شیرینی این معجزه ی رو الهی تمام و کمال بچشی😭🤲🤩 

آمین

همه چیز رو به خودش بسپار که خوب بلده خدایی کنه❤️❤️❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مگه کدوم شهرید اینقدر گرونه   آخه چند بار برای منم نوشتن با کلی داروی دیگه نزدیک ۲۰۰ تا ۳۰۰ سد ...

اگر قرار شد تحت نظر پریناتولوژ بری دکتر فاطمه آزادی تو شهرک غرب هم دکتر خوبیه اگر هزینه ش برات سخته بیمارستان میلاد هم میره اونجا باهاش ویزیت شو 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا،من فکر میکنم استرس ندارم ولی فکر کنم استرس نهان دارم  و فکر کنم طبیعیه  حتی دوست ...

عزیزم منم طبیعی باردار شدم ولی از امروز درد سینم قطع شده خیلی خیلی استرس دارم🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من پیش دکتر زرنانی رفتم،حالا شنبه میخوام برم پیش دکتر خودم مشورت کنم،البته به من نسخه داد برای انتقا ...

ززنانی گفت چرا اخه بر چه اساسی گفت.  چند تا انتقال منفی داشتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها درد سینه م قطع شده خیلی میترسم الان هفت هفته و دو روزم🥲از اولم زیاد نداشتم ولی هی کم شد تا وقتی که فقط صبحا که همش دراز کش بودم پامیشدم راه میرفتم درد میکردن اما امروز اینجور نبودن خیلی میترسم🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نگاه کردم  mthfr  _ A1298C مشکل داره و PAI ، اولی که شما هم نوشتید دوتا ازش هست که یکیش مش ...

ددکتر فکنم به طوطیا گفته بود یادم نیست دقیق 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هم فاکتورای تیروییدم مشکل داشت در صورتیکه TSH نرماله،برام اسکن هسته ای نوشته باید برم متخصص غدد،تمام ...

مشکلات انعقادی که با آنوکسا حل میشه،در مورد تیرویید  اطلاعاتی ندارم ،علت آی وی اف تون چیه؟شاید کیفیت جنین ضعیف باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها درد سینه م قطع شده خیلی میترسم الان هفت هفته و دو روزم🥲از اولم زیاد نداشتم ولی هی کم شد تا و ...

سلام عزیزم. چرا به علائم اینقدر دقت میکنید. شما بارداری باید همه فکر و خیال بزارید کنار . توی بارداری چیزای عجیب غریب زیاد تجربه میکنی . ویزیت دکترت رو ب موقع برو و هرچی دکترت میگه انجام بده بقیه ش توکل به خدا /گرنگهدار من آنست ک من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد....

ببخشید اگر نظری دادم....

سلام عزیزم. چرا به علائم اینقدر دقت میکنید. شما بارداری باید همه فکر و خیال بزارید کنار . توی باردار ...

ای کاش خاهر از اول اینقد تو این سایتا نمیچرخیدیم همین اینقد بهمون استرس داده بسکه چیز بد دیدیم