2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست

😭😭😭

استخاره گرفتم پیش کسی که چندین ساله کارش اینه

و مشهده اینجا نیست

خودمو معرفی نکردم مادر بزرگ دوستمه

خانوادگی استخاره هامون رو اینجا میگیریم

بهم گفت یه سری دیگه هم میخواستی اینکارو بکنی بد بوده دوباره هم میخوای انجام بدی

انجام نده واست بد اومده 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نگران نباش روز ۱۴ هم یه آزمایش بده ان شاالله بالاتر میره استرس برای جنین بده بالاخره بتات ...

روز ۱۴ دادم رفته رو ۳۱۰ 

اما میگن تو دو روز کمه باید دو برابر بشه 

نمی‌دونم چی بگم والا بخدا 

من که داغون شدم دیروز

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخو ...

عزیز دلم الهی که همونی که میخوای بشه،اما تو رو خدا حسابی تحقیق کن،الان مشکلت فقط بچه دار نشدن هست خدای نکرده فردا جدایی از بچه سخت تره،میدونی که گیر اوردن ادرس دیگه کاری نداره،هم با شماره تماس هم اسم فامیل که تو وکالت میخوای بزنی یا حتی همون انتقال وجه راحت میتونن پیداکنن آدرستو،خدای نکرده نمیخوام ناامیدت کنم قصدم فقط هوشیار کردنت و احتیاط بیشترت هست،حسابی تحقیق کن،کارایی که باید بعد گرفتن نی نی انجام بدی فکر کن امروز باید انجام بدی،ببین راهی داره 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ممنون مهربونم اتفاقا خوشحال هم میشم که نظراتتون رو بهم میگین عزیزم جنین اهدایی هزینش زیاد میشه ما د ...

عزیزدلم من در مورد هزینه تحقیق کردم،بیمه سلامت تقریبا رایگان میشه

سلامت ثبت نام کن برو مراکز دولتی 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
😭😭😭 استخاره گرفتم پیش کسی که چندین ساله کارش اینه و مشهده اینجا نیست خودمو معرفی نکردم مادر بز ...

فاطمه جون

بسپار به خدا و بازم دنبال درمان باش

میدونم دلتنگ و بیتاب مادرشدنی یه کم بیشتر صبوری کن گشایش نزدیکه

همونطور که دوستان گفتن و منم خصوصی در موردش باهات صحبت کردم این راهی که انتخاب کرده بودی خیلی ریسک داشت

نهایتا ببین استخاره هم گرفتی جوابش اینطور در اومد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
حالت رو درک میکنم ،ماها اینجا هممون همدردیم .تقریبا یه مسیری رو میریم. فاطمه از همین حالا اقدام کن ب ...

😔 اگه بازم منفی شدم چی 

استخاره گرفتم بد اومد نینی رو نمیگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم الهی که همونی که میخوای بشه،اما تو رو خدا حسابی تحقیق کن،الان مشکلت فقط بچه دار نشدن هست خد ...

🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم من در مورد هزینه تحقیق کردم،بیمه سلامت تقریبا رایگان میشه سلامت ثبت نام کن برو مراکز دولتی& ...

فعلآ ذهنم یاری نمیکنه که باید چیکار کنم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون بسپار به خدا و بازم دنبال درمان باش میدونم دلتنگ و بیتاب مادرشدنی یه کم بیشتر صبوری کن گ ...

😔🫂

انقد بیتابم که دلم میخواد طلاق بگیرم 🥺 ولی میدونم بزرگ ترین بی رحمی رو دارم در حق خودمون میکنم

از درمان مجدد میترسم ، مگر یه چیزی مثل ای یو ای

اگه اسپرم سعید جواب میداد انقد ای یو ای میکردم تا جواب بگیرم

همین جوری که دارم مینویسم همش حس میکنم این ماه طبیعی مادر میشم 

اگه پریود شم تا چند روز شدیدا حالم بد میشه

میدونی چیه اخه شنیدم عروس عمم باردار شده ۴ ماه پیش عروسی گرفته و ۱۵ سالشه

واسه همین انقد بی منطق شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی شب و روز من شده فکر به این قضیه که کدوم دکتر پریناتولوژی برم که هم مسیرش بهم بخوره هم کارش خوب ...

بله همه ش با هم نمیشه

ببین دکتر خودم که لواسانی بود ماه آخر بهم گفت زایمانتو انجام نمیدم پرخطری فلانی 

دکتر آزادی هم که زایمان انجام نمیدا دوسه بار هم بهش گفتم دکتر معرفی کن برای زایمان گفت نمیذارم رو زمین بمونی ولی تا آخرم کسی رو معرفی نکرد

خودم ماه پیش یه دکتر دیگه زایمان رفتم

دکتر رحیمی شعرباف هم پریناتولوژه هم ازش تعریف میکنن ببین کجاهاست چطوریه زایمان میکنه یا نه البته سرش شلوغه

خوبی دکتر آزادی این بود که خصوصا پنج شنبه ها اصلا معطلی نداشت

منشی در یک ساعت به یک یا دو نفر نوبت میداد ولی چون مراقبت نداره و زایمان نمیکنه کار سخت میشه

ممنونم عزيزم از راهنماییتون، ، من تو بارداری اول با اینکه میکرو بود تو کل بارداری مشکلی نداشتم حتی ت ...

من چون ارجاعی از دکتر لواسانی بودم یکبار  میگفت بخاطر اخلاق حرفه ای نمیتونم پیش کس دیگه ای بفرستمت باید با لواسانی ادامه بدی که لواسانی هم ماه آخر گفت نمیتونم برات کاری کنم

ولی شما چون از اول پیش خودش میری احتمالا برای زایمان هم کمکت میکنه هم در انتخاب دکتر و هم بیمارستان خوب

مجتمع بیمارستانی امام هم خیلی بزرگ و مجهزه ولی از بخش زایمان و ایناش اطلاعی ندارم که رسیدگی و ‌... چطوره 

من اونجا فقط یکبار در بخش تخصصی زنان استاد دکترم سونو شدم.

😔🫂 انقد بیتابم که دلم میخواد طلاق بگیرم 🥺 ولی میدونم بزرگ ترین بی رحمی رو دارم در حق خودمون میکن ...

فاطمه اینهمه سال صبوری کردی بازم به خدا توکل کن و آروم باش

خدا بزرگه

😔 اگه بازم منفی شدم چی  استخاره گرفتم بد اومد نینی رو نمیگیرم

عزیزم 😔

این راهم امتحان کن ،انشالله که نتیجه میگیری،فکر نکن خودم دارم از روی دلخوشی میگم ها،منم این مراحل رو رفتم ،یه بار هم با اهدایی منفی شدم،ولی باز هم پیگیرم ،نمیدونم خدا برام چی در نظر گرفته ولی من باز هم تلاشم رو میکنم توکل بر خدا 

به خدا منم خسته شدم میدونی بیشتر از بچه نداشتن روند درمانی که ناراحتم میکنه اینکه این همه سختی کشیدم و نتیجه بخش نبوده 

برای وام هم پیگیر باش ببین میتونی وام ناباروری بگیری 

فاطمه دیروز نمیخواستم بهت بگم که دلسردت کنم یا خدایی نکرده دلت رو خالی کنم ولی الان چون استخاره گرفتی بهت میگم 

من موقعی که برای اهدایی میخواستم اقدام کنم ترجیحم این بود که از زوجی که سالم هستن و فقط برای هزینه این کار رو انجام میدن جنین بگیرم 

ولی نظر دکترم این بود که چون پای واسطه در میون هست ،هر احتمالی رو باید در نظر گرفت 

ولی وقتی از بانک جنین میگیری فقط دکتر جنین شناس هستش که خبر داره چی به چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...