2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
به نظرم برو پیش همین که مهتاب میگه باز خودت میدونی ولی

بله خودمم همچنین تصمیمی دارم بلاخره باید از یه دکتری شروع کنم الان واقعا بی دکترم و برای منی که باید انوکسا و آسپرین استفاده کنم و لک بینی هم دارم دکتر خوب داشتن واجبه ،،، فقط اینکه من دوبار رفتم سونو فقط ساک دیدن جنین نبود حالا دو هفته دیگه بازم باید برم سونو و با جواب اون میخوام برم پیش پریناتولوژی، ، فقط اینکه دکتر رویان چون لک داشتم برام آسپرین شروع نکرو ولی انوکسا گفت تزريق کن الان یه بار تزريق کردن لک بینیم بیشتر شده‌

همون مرکز دوباره سونو انجام دادید یا مرکزتون عوض شدش ؟ شاید خطای دستگاه سونو هست

عزیزم سونو رو جای دیگه دادم واس همین اینطور بود!دیروز رفتم دکتر خداروشکر همه چی خوب بود دکتر خودشم سونوم کرد همون ۵روز عقب بوده‌ ولی ۷هفته شده بودم و مشکلی نبود 😍خداروشکر همه چی خوب بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان رفتم سونو فقط ساک بود و جنین نبود ،من لک بینی دادم به دکتر گفتم گفتش آسپرین لک بیشتر میکنه فعلا برات تجویز نمی‌کنم ولی انوکسا تزريق کن من دیشب اولین بارشو تزريق کردم لک بینیم نسبت به قبل بیشتر شده‌ نمیدونم با اینکه دکتر هماتولوژی گفته باید استفاده کنم هنوز انوکسا رو ادامه بدم یا قطع کنم بعد دیدن قلبش تزريق کنم‌،، 

عزیزم سونو رو جای دیگه دادم واس همین اینطور بود!دیروز رفتم دکتر خداروشکر همه چی خوب بود دکتر خودشم س ...

خداروشکر عزيزم انشاالله تمام دوران بارداری و زایمانتم به راحتی و خوشی سپری کنی ، پس با خیال راحت از این دورانت لذت ببر ،من تو بارداری اولم پر از حس خوب و لذت ایام بودم برعکس خیلی ها دوست نداشتم تموم بشه

الهی قربوووونت برم. تو رو خدا خودتو اذیت نکن. اطرافیانو هییییییچ وقت نمیشه راضی کرد همیشه ی حرفی دار ...

خدا نکنه عزیز

آره الا جان. هم بدن هم روح آدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان  من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱  روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه 

خارج رحمی بتا میره بالا

نگران نباش

اگر ساک رو ندیده چون هنوز کوچیک هست

صبر کن بتا بره بالاتر 

سلام عزیزم. مبارکت باشه  خارج رحمی بتا میره بالا نگران نباش اگر ساک رو ندیده چون هنوز کوچیک ...

انشالله 

بخدا خیلی ناراحتم 

دیروز موقع سونوگرافی خیلی شکممو فشار داد خیلی دل درد گرفتم 

سلام دوستان  من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱  روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ...

سلام عزیزم نگران نباش روز ۱۴ هم یه آزمایش بده ان شاالله بالاتر میره استرس برای جنین بده بالاخره بتات بالا رفته دیگه هنوز تا آزمایش بعدی استرسو از خودت دور کن .ولی بتای زیر هزار که سونو چیزی نشون نمیده 

انشالله  بخدا خیلی ناراحتم  دیروز موقع سونوگرافی خیلی شکممو فشار داد خیلی دل درد گرفتم&n ...

استرس نداشته باش و به خدا توکل کن.  چون اگر اون بخواد ،هیچ چیزی نمیتونه ازت بگیرش

فک کنم هر قسمتی از بدن اندازه داروی خاص خودشو داره..من فقط گردنم بود و شاید کم مواد تزریق کردن برام. ...

آره احتمالا همین باشه،حالا بچه کوچیک که من ندارم،بعد یه سوال دیگه ید خوردی؟ یا تزریقی بود؟ 

آره احتمالا همین باشه،حالا بچه کوچیک که من ندارم،بعد یه سوال دیگه ید خوردی؟ یا تزریقی بود؟ 

من فقط قبل از عکس هسته ای با ی سرنگ ی ماده تزریق کردن بم..ک عکسو گرفتن...جوابش هم التهاب تیرویید بود.و دکترم بم پردنیزلون داد..

و دوماه بعدش تنظیم شد..

چیزی دیگه ای نخوردم..

یکی از فامیلامون تیروییدش بحدی پرکار بود ک نزدیک ۳۰ کیلو کم کرد.ک قطره هسته ای بش دادن و تا ۳ یا ۴ روز خودش تنها تو خونه زندگی کرد.و زن و بچش خونه پدرش رفتن..

سلام دوستان رفتم سونو فقط ساک بود و جنین نبود ،من لک بینی دادم به دکتر گفتم گفتش آسپرین لک بیشتر میک ...

منم لک داشتم دکتر گفت زیاد نیست و داروهاتو مصرف کن..

بعد از چندروز ک خون دیدم زنگ زده بودم مطب گفت امپول انوکسا رو قطع کن.الان دوهفته ست ک نزدم .و لک بینیم هر دوروزی یبار شد اونم خیلی ریز..

شنبه میرم ک ببینم نظر دکتر چیه برا انوکسا

من فقط قبل از عکس هسته ای با ی سرنگ ی ماده تزریق کردن بم..ک عکسو گرفتن...جوابش هم التهاب تیرویید بود ...

احتمالا همون یده که تزریق کردن،چون یه جا خوندم نوشته بود هم قرص داره هم تزریقیش هست هم مایعش که بخوری