2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
کار خوبی میکنی، از ظهر داخل فکرتم از خدا میخوام که برات خیر باشه عزیزم

🥺🫂

یکم دلم گرفته .. هم نگرانم هم حرفاتون روشنم کرده

ولی دلم میخواد داشته باشمش 

کاش خدا مسیر درست رو نشونم بده 

من به اتفاق های روز خیلی اعتقاد دارم

مثلا میگم اگه این شد یعنی خدا خواسته

وگرنه ک من چند ماه پیش به واسطه زنگ زده بودم و کلا این موضوع رو فراموش کرده بودم 

یهو زنگ زد هواییم کرد

میترسم باعث مرگ یا نارس بودن یه نوزاد بشم درحالی ک اگ من نگیرم یکی دیگه میگیره 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥺🫂 یکم دلم گرفته .. هم نگرانم هم حرفاتون روشنم کرده ولی دلم میخواد داشته باشمش  کاش خدا مس ...

حالت رو درک میکنم ،ماها اینجا هممون همدردیم .تقریبا یه مسیری رو میریم. فاطمه از همین حالا اقدام کن برا جنین اهدایی ،یکم مراحلش طولانی هست ولی خوب به اندازه بهزیستی سخت نیست فقط مراحل دادگاهی داره و اینکه باید داخل نوبت باشی ،نیازی هم به فیش حقوقی و جواز کسب نداره ،مرکز مام خوبه اگر خواستی اقدام کنی اونجا برو، هزینه ش هم فکرکنم برای هر بار انتقال ۱۲ تومن باشه،تازه فکر کنم مام اسپرم اهدایی هم داره ولی خوب به صورت آی وی اف ، که اون موقع هزینه ش بالا میشه ولی به تعداد بالا جنین داری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🫂 یکم دلم گرفته .. هم نگرانم هم حرفاتون روشنم کرده ولی دلم میخواد داشته باشمش  کاش خدا مس ...

مگر نمیگی همسرت عاقلانه تصمیم میگیره ،بزار اون همه جوانب رو بسنجه ،اگر دوست داشتی از دل نگرانی هات براش بگو شاید واقعا اون چاره ای داشته باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره هسته ای بود..گفت بچه کوچیک تا ۱۲ ساعت پیشت نباشه..دیگه بعدش عادی باش.

عه پس چرا میگن سه روز باید قرنطینه باشی،دستشوییت از بقیه جدا باشه،من اصلا ترسیدم برم اسکن از شرایطی که داشت

سلام بچه ها.شبتون بخیر. یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده.گفتم با شما مشورت کنم.ببینید من ۳۰ سالمه.چه ...

تموم حرفات دقیقا حرف دل منه و سوالات سوال من.با این تفاوت که من ۳۱ سالمه وبچم نزدیک سه سالشه 

سلام دوستان 

من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱ 

روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ۳۱۰ 

رفتم پیش دکترم گفت تو دو روز دو برابر نشده و مشکوک به بارداری خارج رحمی 

فورا رفتم سونو اما تو سونو گفت هیچی تو رحمت نیست و چیزی دیده نمیشه خارج رحمم نیست 

پس اگر هیچی تو رحم نیست چرا بتا نشون میده 

حالا باز گفتن چهارشنبه که میشه روز ۱۶ آزمایش بدم ببینن بتا میاد بالا یا مدیره پایین 

کسی اینجوری بوده راهنمایی کنه

عه پس چرا میگن سه روز باید قرنطینه باشی،دستشوییت از بقیه جدا باشه،من اصلا ترسیدم برم اسکن از شرایطی ...

فک کنم هر قسمتی از بدن اندازه داروی خاص خودشو داره..من فقط گردنم بود و شاید کم مواد تزریق کردن برام..

فقط بچه کوچیک رو ۲۴ ساعت از خودت دور کن..بزرگا اشکال ندارع..حالا خودت برو همونجا از خودشون بپرس..

سلام دوستان  من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱  روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ...

زمانی ک من تست داده بودم هم بتام دوبرابر شده بود.و رفتم پیش دکتر و سونو شدم گفت چیزی تو رحم نی..

بعد از دوروز فک کنم سونو واژینال انجام دادم ک گفتن خارج رحمیه..واژینال خوب نشون میده

سلام عزیزم خودم تحت نظرش بودم مطبش شهرک غربه من پنج شنبه ها اول وقت ، نوبت میگرفتم که خلوتتر بود ...

ممنونم عزيزم از راهنماییتون، ، من تو بارداری اول با اینکه میکرو بود تو کل بارداری مشکلی نداشتم حتی تو کل بارداری سرکار هم میرفتم و فعالیت عادی داشتم ولی چند ساعت بعد از زایمانم خونریزی شروع شد و پلاکت اومد پایین و آنزیم های کبدی رفت بالا یعنی قبلش حتی دفع پروتئین هم نداشتم ولی بعد زایمان برام تشخیص پره اکلامپسی دادن ،الان خود قضیه زایمان کردن و روزهای بعدش برام کابوس شده چون همون موقع هم تو بیمارستان به من گفتن اگه مرخص شده بودن و این اتفاق می افتاد قطعا زنده تا بیمارستان نمی‌نمیرسیدم، ،، الان خیلی بد شد که خود ایشون زایمان انجام نمیدن حالا مراقبت بارداری میشه هر دکتری رفت ولی اینکه کدوم دکتر هم زایمان کنه هم مهمه ،،یعنی خودشون یه دکتر خوب تو بیمارستان امام خمینی معرفی میکنن که از پس زایمان پرخطر بربیاد؟؟؟؟

من داستانم خیلی طولانیه، دوستای قدیمی اینجا منو میشناسن ۴-۵ بار پانکچر، ۳ تا سقط ، ۵ تا انتقال. بل ...

کدوم کشور هستی؟؟ دکترهای اونجا باتجربه تر هستن؟ خوب وقت میذارن برا بیمار؟هزینه نسبت ب اینجا بالاترن؟

سلام دوستان 

من روز ۱۰ انتقال تسبتا مثبت شد ۱۴۱ 

روز ۱۲ انتقال ۲۳۹   اما روز ۱۴ شد ۳۱۰ 

رفتم پیش دکترم گفت تو دو روز دو برابر نشده و مشکوک به بارداری خارج رحمی 

فورا رفتم سونو اما تو سونو گفت هیچی تو رحمت نیست و چیزی دیده نمیشه خارج رحمم نیست 

پس اگر هیچی تو رحم نیست چرا بتا نشون میده 

حالا باز گفتن چهارشنبه که میشه روز ۱۶ آزمایش بدم ببینن بتا میاد بالا یا مدیره پایین 

کسی اینجوری بوده راهنمایی کنه

سلام عزیزم خودم تحت نظرش بودم مطبش شهرک غربه من پنج شنبه ها اول وقت ، نوبت میگرفتم که خلوتتر بود ...

یعنی شب و روز من شده فکر به این قضیه که کدوم دکتر پریناتولوژی برم که هم مسیرش بهم بخوره هم کارش خوب باشه هم شلوغیش قابل تحمل باشه میدونم نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما و هرکس طاووس خواهد جور هندوستان کشد ولی واقعا تنهایی با با بچه‌ کوچیک و شاغل بودن و مشکلات مرخصی گرفتن فکرم خیلی مشغول پیدا کردن دکتر شده مخصوصا با حرفایی که دکتر مرکز روبهم گفت که بهتره دکتر پریناتولوژی تو یه مرکز دولتی مثل امام یا شریعتی یا آرش کار کنه  ،، میلاد خیلی شلوغه بدمسرم هست درضمن جاری خودم برای بچه هاش اونجا می‌رفته میگفت فقط تا هشت هفته پذیرش میکنن و حتما باید تمام ويزيت ها و کلاساش بری پس میلاد عملا منتفیه، ،، اگه دکتر آزادی خودش تو امام زایمان هم انجام می‌داد خیلی عالی بود 

ببخشید زیاد وقتتونو گرفتم واقعا سردرگمم و به مشورت و تجربه شما احتیاج دارم