2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
لاکتاول رو مجدد شروع کردم میخورم. شیرافزای داروخانه هم گرفتم میخورم. شیره هم سفارش دادم برام بیارن ...

بهاره تلاشت رو بکن که بشه ان شا الله میشه 

ولی خودت رو اذیت نکن این استرس از همه چیز بدتره

۵ روز در هفته ارده و شیره بخور

دمنوش رازیانه بخور

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه اینطوریا که شما گفتین هم نیست😁 اینقدر سیاه نمایی راجع به شیر مادر🙊🫣 فواید شیرمادر رو نمیشه ...

چرا دقیقا همینطوریه که گفتم اون چیزی هم که شما می گید فقط تلقینه و چطور بگم اون حس مادری که فکر کنی فقط باید شیر خودتو بدی و.. واقعا تغذیه ما این روزا خیلی بد و بی کیفیته. اکثر زن ها کمبود ویتامین دی و کلسیم دارن. تازه با شیر دادنم بدتر میشه پوکی استخوان و خراب شدن دندانها و... 

پس اونی که رحم اجاره می کنه چطور بچه شو بزرگ می کنه؟ از روز اول شیر خشک میدن دیگه.من خودم ۴ماه شیر مادر  خوردم چون مامانم سریع خواهرم رو باردار شده و دیگه نتونسته بهم شیر خودشو بده. والا مشکلی هم نداشتم در طول دوران بچگی. و اتفاقا توی رشته خودم رتبه ۹ کنکور ارشد بودم. حالا شما هر طور دوست دارید فکر کنید و عمل کنید از واقعیت کم نمی شه. این فقط یک برخورد احساسیه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مگه قرارداد دارن ک بچه براشون بدنیا بیارن؟؟ من فک کردم یکی بچه شو نمیخواد میره میده ب پرورشگاه.. ول ...

خستتون میکنم با عکسام🤪😍 فقط بیاد پیشم 

اره واسطه میگه من کارم اینه چندین ساله...

شمارشو چند ماه پیش یه نفر از تو سایت بهم. داد گفتش فامیلمون بچه گرفته ازش منم زنگ زدم اسمم رفت تو لیستشون

ولی من واسه دختر اسم نوشتم

نینی پسره😍 چه فرقی داره جفتشون نعمتن

خانم هایی که بچه سومشون هم هم جنس بقیه بچه ها میشه میان پیش این واسطه ( خود واسطه ماماس) 

تو مطب زایمان میکنن بیمارستان نمیرن ، هزینه عمل ۳۰ تومان هست ، مادر بچه هم یک مقدار میگیره ۳۰ تومان

بچه رو ۷ ماهه دنیا میارن

ازش پرسیدم چرا ۷ ماهه گفت اهدا کننده هم ابرو اعتبار داره بچه رو ما ۷ ماهه دنیا میاریم اونا به فامیل میگن بچه نارس بوده مرده🥺

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پس خیلی مراقب باش..ادرس خونتون اینا رو نداشته باشن ک بعدا برات مشکل بشه.. همونجور ک‌ مامان سوفی گفت ...

نه ندارم 🥺 چیکار کنم برا شناسنامه ؟؟ 

خود واسطه میگه بعد چند وقت برو بهزیستی بگو بچه رو گذاشتن در خونمون الانم بهش وابسطه شدیم شناسنامه میخوایم

نه ادرس اینا ازمون نمیخوان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واااای مبااا کت باشه عزییزم. چقدر خوشحال شدم😍

مررررسی بهار قشنگم 😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍چه عالیییی  انشاالله که خیره عزیزم  به نظرم اگر مادر با شناسنامه و کارت ملی تو و همسر ...

عزیزم اخه متاسفانه تو بیمارستان نمیرن برا زایمان مطب میرن 

و نینی ۷ ماهه بدنیا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ندارم 🥺 چیکار کنم برا شناسنامه ؟؟  خود واسطه میگه بعد چند وقت برو بهزیستی بگو بچه رو گذاشت ...

نه بابا، به دردسر میفتید. اینجوری هر کسی هم بچه بدزده میره بهزیستی شناسنامه میگیره😑

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم اخه متاسفانه تو بیمارستان نمیرن برا زایمان مطب میرن  و نینی ۷ ماهه بدنیا میاد

سلام خیلی براتون خوشحال شدم انشاالله که بشه و راه شناسنامه گرفتنم براتون راحت بشه 😍😍

من داخل ۷ هفته رفتم ۱۲ میلی متر بود..دوس دارم یبار دیگه صدای قلبشو بشنوم و اندازه حنینو

من از اول تا ۷هفته ۴بار رفتم ولی به جا ۷هفته ۶هفتع و ۴روزم ولی خیلی میچسبه سونو😅

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چرا دقیقا همینطوریه که گفتم اون چیزی هم که شما می گید فقط تلقینه و چطور بگم اون حس مادری که فکر کنی ...

عزیزم

اون پوکی استخوان و پوسیدگی دندان بخاطر عدم رعایت بهداشت دندان و بهداشت جسمی و تغذیه نادرست مادره 

اتفاقا خود منم شیرخشکی بودم تعصبی روی این قضیه ندارم و نمیخوام بحث رو ادامه بدم اگر مایل بودید خودتون بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید که دیدگاهتون با علم امروزی متفاوته 

ان شا الله موید باشید😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست