2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکتر گفته بود ولی من توانش رو نداشتم😞 تا سه هفته بعد زایمان دردی کنار نافم داشتم که مدام آرزوی مرگ ...

من الان خودمو سرزنش میکنم که شاید اگر بیشتر تلاش کرده بودم بچه ام شیر خودمو میخورد. اما آدمیزاد فراموشکاره، خواهرم یادم میاره که بابا این بچه از هر سینه ۲۰ دقیقه میخورد بازم گرسنه بود یعنی سیر نداشتی دیگه. واقعا نمیشه بچه رو گرسنه گذاشت وزنش کم میشه.

دوقلو که واقعا نمیشه، من هرچی بچه دوقلو دیدم همه شیرخشکی بودن. بعد هم شیرخشکها الان خیلی خوبن و کلی ویتامین بهشون اضافه میکنند. اصلا اهمیت چندانی نداره که بخوای بخاطرش غصه بخوری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
😍خدا خیرت بده ترانه جون خیالمو راحت کردی خاهر من نمیدونستم سن جنینو باتوجه به این میلیمتر میزنن که ...

استرس نداشته باش، هم سونوی شکمی دقیق نیست، هم بچه ها یه هفته عقب میافته رشدشون، یه هفته جلو میزنن واقعا اونقدر دقیق نمیشه گفت

۶ هفته ۵تا ۸ میلیمتر

۷ هفته ۸ تا ۱۰ میلیمتر 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاجون سلام میشه بیاید راهنماییم کنید؟ من به خاطر ضعف و درد شدید بعد زایمانم نتونستم درست به بچ ...

عزیزم همسرت اشتباه می کنه. لطفا بهش بگو اون قدیم بود که خانم ها همه محصولات اورگانیک استفاده می کردند سبک زندگی بهتر بود تغذیه سالم، آب و هوای پاک در نتیجه شیرشون با کیفیت تر بود و مواد لازمو برای رشد بچه داشت، ولی الان با محصولات تراریخته، روغن های بی کیفیت ، استرس زندگی مدرن و مهم تر از اون آلودگی هوا دیگه نمیشه مثل سابق بهش تکیه کرد! اینو مطمئن باش که شیرخشک هم برای بچه لازمه. اتفاقا اطراف من چند نفری زایمان کردند به تازگی و این تجویز پزشک اطفال بوده . پس اصلا عزاب وجدان نداشته باش. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اصلا نتونستم درست شیر بدم. شاید کلا رو هم ۱۰بار. بچه ها دوقلو اند نگهداریشون خیلی سخته، جونی برام ...

اصلا ناراحتش نباش، بهترین دانشگاههای دنیا پر از کسانی هست که تو بچگی شیر خشک خوردن! واقعا فرق خاصی نداره

بله اگر کسی زیاد شیر داره و نده داره اشتباه میکنه ولی وقتی نیست چیکار میشه کرد؟ بخدا در آینده شون هیچ فرقی نداره

تو خیلی وظیفه سنگینی به گردنت بوده که دوقلو بدنیا آوردی و داری نگهداری میکنی چون حتی یکیش هم خیلی سخته

اهمیت نده، حرص هم نخور تو دلت بگو به شوهرت بگو هر وقت تو زاییدی خودتم تصمیم بگیر چه شیری بدی، والا…

منم وقتی بچه سه ماهه بود شیرم قطره چکونی میومد، خودمو کشتم زیاد شه، نشد نه با غذا، نه مکمل ، نه شیردوش برقی ولش کردم دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان وقتتون بخیر. من تازه واردم. خواستم ازتون راهنمایی بگیرم. من نزدیک یک ساله که تو اقدامم و ...

سلام عزیزم،اگه تهرانی برو پیش دکتر مهرنوش امیری دکتر خودمه چهار ساله پیشش میرم چهار سال پیش برا من انتقال داد و خدا رو شکر الان پسرم سه سال و خرده تیشه دکتر خیلی خوب و خوش انرژی ای هست ان شاالله نتیجه میگیری

سلام عزیزم  ببین دوقلو داشتن خب واقعا سخته چه از لحاظ شیردهی چه رسیدگی ولی همون روزایی که شیر ...

مهتاب جان ویزیت آنلاینشون به چه صورته؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من الان خودمو سرزنش میکنم که شاید اگر بیشتر تلاش کرده بودم بچه ام شیر خودمو میخورد. اما آدمیزاد فرام ...

ممنون از دلداریت مهربون

عزیزم همسرت اشتباه می کنه. لطفا بهش بگو اون قدیم بود که خانم ها همه محصولات اورگانیک استفاده می کردن ...

آقایون درکی از شرایط خانم ها ندارند اصلا.

دکتر گفته بود ولی من توانش رو نداشتم😞 تا سه هفته بعد زایمان دردی کنار نافم داشتم که مدام آرزوی مرگ ...

عزیزم.چقدر مظلومی شما.

هیچکس یه مادرو درک نمیکنه.هیچکس.بچه داری خیلی خیلی سخته،مخصوصا شما که دوتاشو باهم داری بزرگ میکنی.

بقیه فقط لخظه های خوش بچه رو میبینن اما همه سختیاش برای مادره.خدا بهت قوت بده عزیزم.انشاالله سالم باشی بتونی بهشون رسیدگی کنی.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
اصلا ناراحتش نباش، بهترین دانشگاههای دنیا پر از کسانی هست که تو بچگی شیر خشک خوردن! واقعا فرق خاصی ن ...

دکتره میگه من بچه اینجا زیاد میبینم بچه هایی که شیر مادر خوردن از نظر هوش و سلامت خیلی با بچه های شیرخشکی فرق دارند

عزیزم.چقدر مظلومی شما. هیچکس یه مادرو درک نمیکنه.هیچکس.بچه داری خیلی خیلی سخته،مخصوصا شما که دوتاشو ...

ممنون مهربون. تازه برای امثال ما که چندسال درد ivf رو کشیدیم و دیگه تقریبا تحمل دردمون به صفر رسیده و تازه باید درد زایمان و هزار و یک چیز دیگه رو بکشیم خیلی سخت تره😞

ادم مدام با اطرافیانش مقایسه میشه. همزمان با من یکی از اقوام همسر هم طبیعی دوقلودار شده. مادرهمسر ان شاالله بدون نیت مدام میگه اون به بچه هاش هم شیر خودش رو میده هم شیر خشک. هزاربار بهم گفته این شیر خشکا چیه هزارتا مشکل برای بچه ایجاد میکنه، شیر مادر خوبه😞

میدونی انگار هیچ وقت حرفها تمومی نداره. تا وقتی بچه نداری همه میگن چرا بچه دار نمیشید؟! چرا داری درس میخونی باید بچه بیاری؟! چرا کار میکنی الان وقت بچه داریته!

بچه هم که میاد هزار و یک حرف دیگه پشتش میاد. چرا شیر خودت رو نمیدی؟ چرا بچه ات اینقدر کوچیکه بچه فلانی خوب وزن گرفته! حالا بیا بفهمون اینا دوقلو بودن و وزنشون کم بوده، مثل بچه فلانی ۳ و نیم کیلو به دنیا نیومدن😞

ای بابا، دعا کنید خدا به شیرم برکت بده🌹

عزیزم همسرت اشتباه می کنه. لطفا بهش بگو اون قدیم بود که خانم ها همه محصولات اورگانیک استفاده می کردن ...

دیگه اینطوریا که شما گفتین هم نیست😁 اینقدر سیاه نمایی راجع به شیر مادر🙊🫣

فواید شیرمادر رو نمیشه انکار کرد حتی اگر غذامون مثل قدیم ارگانیک نباشه بجز بحث جسمانی بحث روانی و هوشی هم در شیر  مادر  وجود داره 

ما فقط به دوستمون دلداری دادیم که اگر بنا به هر مصلحت و شرایطی نشد که با شیر مادر تغذیه بشه نه اتفاق عجیب و غریبی افتاده و نه عذاب وجدان داشته باشه چیزی که دکترای اطفال هم میگن چون مادر باید قوی باشه تا بتونه از پس بچه ها بربیاد🤩🥰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنون مهربون. تازه برای امثال ما که چندسال درد ivf رو کشیدیم و دیگه تقریبا تحمل دردمون به صفر رسیده ...

شیرافزا خوردی؟

صبر کن ی دستور غذایی هم هست پیدا کنم برات میارم 

مادر حداقل تا یکسالگی بچه خیلی حساسه اخه این حرفا چیه اطرافیان میزنن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست