2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- @خدایاتومیدانی   🫀 إلهی حاجتروایت عزیزم 

۸- @سحربانوو68   🫀 الهی جاجتروایت عزیزم 

۹- leila193

10- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایی

۱۳- ماهیا

۱۴- happygirls

15- داداشممم

۱۶- favali

17- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم نفس 🙏 آره گلم یه تایمی قبل اینکه پریود بشم خیلی حالم بد بود چه فکرایی که نکردم همون موق ...

🥺🫂 اینطوری که خوب نیست میریزی تو خودت

ولی خب همینکه بعدش حالت خوب میشه عالیه

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

به ارزوهای قشنگت برسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه جونم قربونت برم ممنونم که به یادم بودی ان شاالله بزودی خبر خوب بارداریتو بهم بدی عزیزکم  ...

ممنون قشنگم همچنین خودت 😘♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانمها خوبين؟ ميشه كمك كنين من رو ؟  من روز ١٣ انتقال جنينم هست كلي بي بي چك گذاشتم  ...

عزیزم آزمایش دادی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتون دوستای گلم‌ فقط یه خواهش دارم! حالا که خونه جدید اومدیم برای اینکه مجبور نشیم باز اثاث کشی کن ...

سلام عزیزم،خوبی؟

میشه راهنماییم کنی؟قراره شنبه آینده انتقال بدم،تعیین جنسیت استفاده نکردم ولی میخوام بدونم میشه کارایی انجام داد که بچه دختر بشه؟

منم به امید خدا اگه همه چیز خوب پیش بره شنبه انتقال دارم خدا کمکمون کنه شما کدوم شهرین؟

امید به خدا ان شالله مثبتی عزیزم. من اصفهانم. انتقال چندمت میشه؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم کدوم شهری؟چرا دکترت آمپول برات ننوشته؟به نظر من روزی یکی بزن اگه داری منم شنبه انتقال دارم به ...

انتقال اولم امپول دادن بهم مثبت شدم و هفته ۷ سقط کردم. انتقال دوم گفتن امپول تو  بازار نیست فقط شیاف و قرص دوفامد بود  با جنین عالی منفی شدم! برای انتقال سوم بازم فعلا شیاف داده که خودم یک دوزش رو امپول میزنم . ده صبح امپول و ده شب شیاف به قول شما با ۱۲ ساعت فاصله.اصفهان هستم بیمارستان بهشتی انتقال میدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من میخواستم فردا آمپولش رو بزنم،یعنی نزنم؟

اگر به دکترت دسترسی داری ازشون بپرس مطمئن شو بعد تزرزیق کن. ولی اینطور  که من از سرچ هام متوجه شدم؛ حوالی انتقال دوز ۵۰هزار به شکل قرص نباید استفاده بشه.

سلام عزیزم،خوبی؟ میشه راهنماییم کنی؟قراره شنبه آینده انتقال بدم،تعیین جنسیت استفاده نکردم ولی میخوا ...

الان دیگه جنسیت مشخصه کاری نمیشه کرد در لحطه لقاح مشخصه مگر این که قبل انتقال تعیین جنسیتشون کنی اونایی که حامل کروموزم x هست بذاری.

شما مراحلش و رفتین من کم خونی دارم قرص آهن داده گفته هر وقت آزمایشت نرمال شد انتقال میدیم 

من یبار سونو شدم روز ۱۵ سیکلم گفت آندومترت نامنظمه،برای ۲۰تا دوفامد نوشت و پاپ اسمیر و یه سری آزمایش،کوالی فول هم از همون شب شروع کرد.اینا رو انجام دادم دهم سیکل بعدیم رفتم گفت همه چی خوبه فقط ویتامین دیت پایینه هفته ای یکی یخور،داروهای قبل از انتقالمو نوشت،گفت هشت یا نه پریودی بعدی بیا برای تاریخ انتقالت انشاالله.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
من تهرانم،سال 98 مهر ماه پانکچر شدم،دو ماه بعدش دو تا جنین برام انتقال دادن که یکیش خدا رو شکر گرفت ...

سلام عزیزم.فکر کنم انتقال قبلیمون باهم بود.من قبلا با اکانت میشووووود بودم توی سایت.الان که یادم میاد باهم بودیم سال ۹۸.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...