2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها امروز سونو شدم ضخامت رحم خوب بود شنبه میرم برا انتقال تو رو خدا از ته دلتون من رو دعا کن ...

سلام عزیزم منم شنبه 18 آذر قراره انتقال انجام بدم،خدا کمکمون کنه شما کدوم شهری؟دفعه چندمه انتقال انجام میدی؟بچه هم داری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهرانم،سال 98 مهر ماه پانکچر شدم،دو ماه بعدش دو تا جنین برام انتقال دادن که یکیش خدا رو شکر گرفت ...

خدارو شکر خدا گل پسرت رو حفظش کنه.من قضیه اش مفصله انتقال سومم پسرم دنیا اومد انتقال اولم دوقلو شد تو ماه پنجم زایمان زودرس گرفتم.دومی منفی شد 

انتقالمون تو یک روزه عزیزم. خدا به هر دومون کمک  کنه. توکل به خودش. ان شاالله مثبتیم. 🥺🙏

منم به امید خدا اگه همه چیز خوب پیش بره شنبه انتقال دارم خدا کمکمون کنه شما کدوم شهرین؟

خدارو شکر خدا گل پسرت رو حفظش کنه.من قضیه اش مفصله انتقال سومم پسرم دنیا اومد انتقال اولم دوقلو شد ت ...

دو قلو های انتقال اولت نموندن؟پس شما دو تا پیرهن بیشتر از من پاره کردی 🤭 خدا خودش بهمون کمک کنه خدا گل پسرت رو برات نگه داره

دو قلو های انتقال اولت نموندن؟پس شما دو تا پیرهن بیشتر از من پاره کردی 🤭 خدا خودش بهمون کمک کنه خدا ...

نه نموندن. ان شاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه. اونایی هم که دارن سالم نگه داره.هر چی خدا بخواد همون میشه 

نه نموندن. ان شاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه. اونایی هم که دارن سالم نگه داره.هر چی خدا بخواد ...

راستش من دودلم کسی هم خبر نداره از انتقالم نمی‌دونم با پسرم چطور میگذره 

خانوما انتقالم افتاد برای شنبه ۱۸ آذر.سومین و آخرین شانس من. تمام داروهای لازمو به جز سرم ivigکه دک ...

عزیزم کدوم شهری؟چرا دکترت آمپول برات ننوشته؟به نظر من روزی یکی بزن اگه داری منم شنبه انتقال دارم به امید خدا دکترم از 13 ام یعنی دوشنبه بهم هم آمپول داده هم شیاف و گفته باید بین استفاده شیاف و آمپول دوازده ساعت فاصله باشه من شیاف رو شب میذارم و آمپول رو دم ظهر میزنم سری قبل هم که چهار سال پیش انتقال انجام دادم هم شیاف استفاده کردم هم آمپول

سلام خانمها خوبين؟ ميشه كمك كنين من رو ؟  من روز ١٣ انتقال جنينم هست كلي بي بي چك گذاشتم  ...

عزیزم عجله نکن یکی دو روز دیگه زمان بده شاید لانه گزینی دیر اتفاق افتاده فردا دوباره بی بی چک امتحان کنه

راستش من دودلم کسی هم خبر نداره از انتقالم نمی‌دونم با پسرم چطور میگذره 

منم دودل بودم خیییلی،ولی بلاخره تصمیم گرفتم انجامش بدم.من سر پسرم هم هیچ کس نفهمید انتقال دادم حتی مادر و خواهرام.فقط خودم و شوهرم میدونستیم الانم همینه و واقعاً نمی‌دونم با پسر شیطونم 🤭 چطور پیش می‌ره ولی شروع کردم فقط رو کمک و مهربونی خدا حساب کردم وگرنه اینبار شوهرمم به خاطر شرایط خاصی که الان داریم پیشم نیست یعنی شش صبح می‌ره دوازده شب میاد اما نمی‌تونستم صبر کنم تا شرایط ایده آل بشه به خاطر سن خودم تصمیم گرفتم با همین شرایط این کار رو انجام بدم هر چی خدا برام بخواد راضیم

سلام عزیزم منم شنبه 18 آذر قراره انتقال انجام بدم،خدا کمکمون کنه شما کدوم شهری؟دفعه چندمه انتقال انج ...

سلام عزیزم خوبی با ارزوی موفقیت انشالله مثبت میشی و بعدشم بسلامتی بدنیا بیاد بچه تون گلم .دفعه اولمه خرم اباد هستم بچه ندارم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....