2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام من روز ۱۲انتقالم هست ۴ روز لکه بینی دارم ولی رو لباس زیرم نمیاد فقط وقتی دستمال بکشم و سمت درد پریودی هم دارم و زیر دلم سمت چپ یکسره تیر میکشه 

به نطرتون چیه  خوبه یا بده خودم که فکر میکنم منفی  با درد های که دارم و لک دارم تورو خدا کمک کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا استرس خیلی بده ولی خواست خدا از همه بالاتره  خودم روز سوم انتقال با شوهرم دعوای سنگینی ک ...

واقعا

من هر دوانتقالم که نشد رو ازچشم شوهرم میبینم. میگم چون تو استرس دادی

سلام به دوستان🙃 منم تازه از عکس رنگی رحم برگشتم و شدید دل درد دارم و فقط گفت مسکن بخور حرفی از آنتی ...

اوف عکس رنگی 🤦‍♀️ قد یه زایمان طبیعی درد داشت با این که لوله هام باز بود.

به من داکسی سایکلین داده بودن هر ۸ ساعت تا یه هفته.

احتمال عفونت هست چطور انتی بیوتیک ندادن بهت؟ 🤔

ولی هیسترو با بی هوشیه عمل راحتیه. من نمی دونستم رحمم سپتوم داشته که برداشتن و خراش دادن برام‌ . دکترم می گه بعد هیسترو احتمال بارداری خیلی زیاده. ان شاالله ما هم جواب تلاش و صبوری مونو بگیریم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام من روز ۱۲انتقالم هست ۴ روز لکه بینی دارم ولی رو لباس زیرم نمیاد فقط وقتی دستمال بکشم و سمت درد ...

لک نشونه خوبیه شاید برای لانه گزینی باشه. 

ان شاالله مثبتی عزیزم استرس نداشته باش استراحت کن

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دخترا کسی می دونه میشه چند روز قبل انتقال ویتامین D3 پنجاه هزار خورد یا نه؟

دخترا کسی می دونه میشه چند روز قبل انتقال ویتامین D3 پنجاه هزار خورد یا نه؟

سلام قشنگم.بمن از الان گفتن بخور.همچنان با پریودی هم بخورم تا روز دهم که میرم برای سونو بعدی.روز نهم یه آزمایش میدم بعد دهم میبرم ببینم دکترم چی میگه.

البته من بارداری قبلیم کلا ویتامین دی داشتم تا آخرش.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام قشنگم.بمن از الان گفتن بخور.همچنان با پریودی هم بخورم تا روز دهم که میرم برای سونو بعدی.روز نهم ...

احتمالا برای شما دوز هزار باشه که هر روز دارین.

من هفته ایی یه دونه ۵۰هزار خوردم چون کلا کمبود ویتامین دی دارم. اما سری اول که مثبت شده بودم یادمه دکتر گفته بود هر نوع ویتامین با دوز ۵۰هزار ممنوع! 

راستی من شنیدم ویتامین e روزانه هم برای لانه گزینی خوبه. اون رو هم از اول پریود تا روز قبل انتقال استفاده می کنم. 

اوف عکس رنگی 🤦‍♀️ قد یه زایمان طبیعی درد داشت با این که لوله هام باز بود. به من داکسی سایکلین داده ...

پناه بر خدا من هنوز زجر اینو دارم میکشم وقت جراحی تهرانم دارم برا رحمم😔😔 کاش حداقل جواب میگرفتم