2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
به سلامتی آترین جان ان شاالله جنینهای خوبی براتون تشکیل بشه ...دور از جون چراا اینسری اذیت شدین  ...

فدات بشم عزیزم 😘♥️

خیلی بی ملاحظه دارو داد دکتر

سیکلم کوتاه بود باعث شد تخمک زیاد رشد کنه که هایپر شدم

پلاکتم بالا رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر چه خبر خوبی با هر بار شنیدن بارداریه بچه ها کلی امیدوار میشم  واقعا خوشحالم که خدا ب ...

مرسی خاهر قشنگم ایشالا قسمت تک ‌تکتون😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وایی شکر خدا ذهره جان چه معجزه‌ای عزیزم.گوارای وجود این شیرینی 

ایشالا قسمت خودت خاهرم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم تا وقتی داروهارو قطع نکنی پریود نمیاد تا وقتی قطع هم کنی تا چند روز با تاخیر میاد اره کس ...

خب اگه قطع کنم و باردار باشم چی شما شنیدین که ایتطور بودن دیگران؟؟ .. اخه پروژسترون این خاصیت رو داره که اگه باردار نباشی باعث میشه پریود بشی واس همین گفتم شاید ایراد نداشته باشه شایف بذارم

انشاالله بسلامتی الهی خوش خبر باشی حالمون جا بیاد 

مرسی قشنگم انشاءلله 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خب اگه قطع کنم و باردار باشم چی شما شنیدین که ایتطور بودن دیگران؟؟ .. اخه پروژسترون این خاصیت رو دار ...

اره عزیزم شنیدم البته تو همین سایتا زیاد به چشمم خورده

اگه قطع کنی در هر صورت پریود میشی چون ماها با دارو خودمونو نگه داشتیم به خاطره همین نسبت به خانمایی که طبیعی باردار میشن شرایطمون حساستر

ببین عزیزم به خاطری که خیالت راحت بشه و عذاب وجدان نداشته باشی داروهاتو ادامه بده و دوروز دیگه هم برو ازمایش

اونموقع اگه منفی بود با خیال راحت داروهاتو قطع میکنی تا چند روز بعدم پریود میشی

ولی اگه بتات خیلی پایین که نه دیگه فایده نداره فقط باید معجزه بشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اره عزیزم شنیدم البته تو همین سایتا زیاد به چشمم خورده اگه قطع کنی در هر صورت پریود میشی چون ماها ب ...

اره بتام روز ۱۶اوم یک بود 😥 خیلی شوک شدم اصن باورم نمیشد.. خیلی علایم داشتم که واس خودم خیالبافی کرده بودم. ۳تا جنین بلاست هم بود .. واس همین خیلی امیدوار بودم😞 .. ای خدااا دوباره باید برم واس پانکچر 😞 .. عزیززززم شما بار چندم باردار شدین به سلامتی؟؟؟

سلام گلم انشاءلله به سلامتی نه عزیزم چه دردی اصلا هیچی متوجه نمیشی مثل معاینست برای هرکسی فرق میک ...

ممنونم مهربانم 

الهی همه مثبت بشن منم با بقیه 

انقدر امپول زدم بازوهام شکمم معذرت میخوام عضلانی ب باسن همه جام دردداره 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اره بتام روز ۱۶اوم یک بود 😥 خیلی شوک شدم اصن باورم نمیشد.. خیلی علایم داشتم که واس خودم خیالبافی کر ...

الهی بگردم پس خیلی پایین فایده نداره 

مگه چه علائمی داشتی؟

آخه میگن اصلا نباید به علائم دلخوش کرد بدن هر کسی فرق میکنه و بیشتر وقتا علائما الکیه فقط به خاطره داروهایی که میخوریم

من چند بار انتقال دادم یه بار سقط داشتم الان دفعه چهارمم هنوز نرفتم آزمایش بدم تیکر بارداریو هم فقط به خاطره انرژی مثبتش گذاشتم هنوز وضعیت منم مشخص نیست عزیزم

سلام به همگی  من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم با این امید اومدم که ببینم انتقال دادی برات دعای معراج خوندم انشاالله که خدا معجزشو رو بهت نشون بده

اره بتام روز ۱۶اوم یک بود 😥 خیلی شوک شدم اصن باورم نمیشد.. خیلی علایم داشتم که واس خودم خیالبافی کر ...

همینش سخته که دوباره از اول باید تمام مراحلو بری توکلت به خدا 🤲💐

شما اینسری خراش هم انجام داده بودی؟

ممنونم مهربانم  الهی همه مثبت بشن منم با بقیه  انقدر امپول زدم بازوهام شکمم معذرت میخوام ...

مراقب خودت باش انشاءلله گلم❤️