2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نمیدونم ولی خوب وقتی بیشترشون مشکل داره کجا تعداد بالا بدرد میخوره از این تعداد هست که خرابه بعد ت ...

حتما مورفولوژی چیزمهمیه که صفر باشه میگن جنین اهدایی  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Chahar , panj  mah bade histiroskopi mishe entegal dad ya asaresh mire ta un moge 

Yeki ham inke moge pankcher mitunan histiroskopi anjam bedan ya bayad amaleshun joda bashe

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Chahar , panj  mah bade histiroskopi mishe entegal dad ya asaresh mire ta un moge  Yeki ha ...

پنج ماه فکنم میگن زیاده تاسه ماه میشه.  رز جون چرا گوشیتو فارسی نمیکنی.  فکنم یبار یادمه دکترر رزاقی با تخمکشی برا یکی خراش هم داد.  یبارم یکیاز دوستام بعد چندین سال ناباروری شش ماه بعد خراش حامله شد احتمالا اثر همون خراش بوده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچهها من ۲۵ابان سقط داشتم ساک هم تشکیل نشد  بتا تا پونصد اومد افت کرد. از شنبه هفته گزشته خونریزی شروع شدهبود تاامروزم لکه بینی داشتم. الان میتونم از شونزدهم همین سقطم دوفاستون بخورم برا پریود شدن.  واینکه ماه دیگه میتونم ای یو ایکنم یا انتقال 

پنج ماه فکنم میگن زیاده تاسه ماه میشه.  رز جون چرا گوشیتو فارسی نمیکنی.  فکنم یبار یادمه د ...

Gushim moshkel peyda karde azizam bayad dorostesh konam 

Mamnun babate javabet ana jun😚😚😚😚

Gushim moshkel peyda karde azizam bayad dorostesh konam  Mamnun babate javabet ana jun😚😚😚😚

اخی، انشاالله موفق باشی اگه جنین بازم داری خراش نده ولکن زرنانی به من گفت  نیاز نداری خراش دوباره 

اخی، انشاالله موفق باشی اگه جنین بازم داری خراش نده ولکن زرنانی به من گفت  نیاز نداری خراش دوبا ...

Mamnun 

Akhe man ta hala kharash nadadam ke 

Ba in hal bazam nadam

نمیدونم ولی خوب وقتی بیشترشون مشکل داره کجا تعداد بالا بدرد میخوره از این تعداد هست که خرابه بعد ت ...

دکتر گفت تعداد بالا کمبود کیفیت رو جبران میکنه

و با خوردن یه دوره دارو درست میشه. 

من یه بچه دارم و حالانمیدونم شاید سربچه اولم هم همین مشکلا بوده و باردارشدم

شوهر من مورفو۱.حرکت آ۰.دی اف آی ۲۷.

که خوندم میوه های پررنگ و قرمز و نارنجی و ویتامین سی زیاد باید مصرف کنن.الانم داره دارومیخوره که اگر این انتقالم نشد برای طبیعی آماده باشه.

نخودآب و اینا هم میخوره. سبک سالم خوری هم که جزو برنامه همیشگیمون هست.

طب سنتی گفت جوجه خروس بخورید که اونم شروع کردیم هفته ای دو وعده بخوریم

خدارو شکر عزیزم امروز همش تو فکرت بودم.و منتظر خبر.چرا الان برات سرم نوشتن مگه بعد از مثبت شدن نزدی؟ ...

والا نمیدونم .دیگه نسخه گرفتم.ک برم تحویلش بگیرم..

بش گفتم ینفر گفته ک بیمه میگه تا ۱۲ هفتهبیشتر سرم نمیدن..

گفت منم تا همون ۱۲ هفته برات مینوسیم..گفتم نه تا ۵ ماه میخوام..گفت حالا تا اون موقع

عزیزم وزنتون که خوبه چرا گفته کاهش وزن؟  من استرس گرفتم وزنم بالاست  بعد پانکچر ۷۹ کیلو ...

من یه انتقال منفی داشتم خودم دوتا دختر دارم که طبیعی یاردار شدم دکتر گفت کاهش وزن بده که ضخامت رحم یهتر رشد کنه دیگه دلیلی برای منفی شدنم پیدا نکرد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای