2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام دوستای عزیزم منم به امید خدا این ماه دارم میرم تو سیکل انتقال  الان لک بینی دارم یکشنبه ا ...

سلام نهال قشنگم خداراشکر عزیزم

منم تازه تخمک کشی کردم ولی مردم وزنده شدم خدا فقط کمکمون کنه 🤲🤲

انشاالله اینبار خدا دستات میگیره و صاحب دوقلوهای سالم میشی 

ای وای من چه گرفتاریه!!! دقیقا عین من !! عزیزم قبل انتقال ورزش و فعالیت بدنی رو امتحان کردی؟ هیسترو ...

اره عزیزم 4 ماه هست که مرتب ورزش میکنم هوازی هر روز پیاده روی 

دکتر امپولی داده که سه ماه پریود نشم بعد دوباره امتحان کنم ولی دیگه امیدی به دکتر امپول ندارم مگه خدا واسم معجزه کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوطیا جان دکترت کیه؟ نمیشه با چندتا دیگه مشورت کنی؟ فقط در حدی که نظرشون رو بپرسی میگم

دکترم اصفهان حالا میخوام با مرکز مام یه نوبت انلاین بگیرم ببینم نظرشون چیه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
رفتیم مطب..گفتن اصلا ما رگام ننوشتیم.. گفتم چرا داروخونه اینو گفت.. گفتن سرم ای وی ای جی رو بلند ن ...

خداروشکر عزیزم سونوت خوب بوده.خیلی حواستو جمع کن بیشرفا زورشون میاد بگن نمیدونیم چی نوشته دارو اشتباه میدن دست مردم همیشه خودت بپرس چی برام نوشتی دکتر بدونی.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها من تو سیکل انتقالم بعد ال دی ۱۴ تا امپول بوسرلین  بهم دادن اگه درست نوشته باشم امروز تزریق نهم رو انجام دادم ک تازه پریود شدم.چرا مگه برا ضخامت رحم نیست کسی میدونه مرحله بعد چی میدن کلافه شدم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
رفتیم مطب..گفتن اصلا ما رگام ننوشتیم.. گفتم چرا داروخونه اینو گفت.. گفتن سرم ای وی ای جی رو بلند ن ...

خدارو شکر عزیزم امروز همش تو فکرت بودم.و منتظر خبر.چرا الان برات سرم نوشتن مگه بعد از مثبت شدن نزدی؟؟

همیشه وقتی نسخه داروهات ثبت میشه یه پیامک برات میاد میری تو لینکی که پایینشه لیست داروها با تعدادشون برات نوشته شده.

بله مطمئنم میگم آناشید شما خودتون پریود میشید؟؟

بعد تخمکشی یهکم به همریخته میخورم منظم باشم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم