2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

Shiva_ab

حاجت روا بشی عزیزم❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام قشنگم حالت چطوره بهتری مرسی عزیزدلم انشاءلله🤲 خدا بهش صبر بده خیلی وحشتناک😔

شییییییییییییییییییوا 😍😍😍😍

بارداری مهربونم؟؟؟؟

ای جاااانم ای جااانم مبارکت باشه قشنگم

خودت چطوری من خوبم عزیزم

الان دو سه روزی هم میشه ک سرگیجه بدی دارم🥲

ولی دکتر نمیرم😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم گلم فقط صبحانه چجوری میخوری بدون نون؟الان براانتقال راهکارشون چی بود براتون؟نگفتن سرم بگیرین ...

سخته 

چندتا خرما و گردو و چایی می خورم 

می تونی خوراک لوبیا یا عدسی یا فرنی یا شله زرد و …… بخوری 

چرا سرم رو گفت. 

گفت یکی قبل انتقال سه تا هم اگر مثبت شدم تا ماه سوم هر ماه یکی. 

ب دکترم در مورد سرم که گفتم می گه فکر نکنم لازم باشه !!!

نمی دونم چ کار کنم ؟ 

ب شما در مورد سرم چیزی نگفتن ؟

شییییییییییییییییییوا 😍😍😍😍 بارداری مهربونم؟؟؟؟ ای جاااانم ای جااانم مبارکت باشه قشنگم خودت چط ...

فداتبشم ممنون 🔥❤️

نه عزیزدلم دوباره رفتم تو سیکل انتقال برای دفعه چهارم فعلا تیکر زدم تا ببینم خدا چی میخواد

سرگیجه ؟ کم خونی که نداری؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام شیوا قشنگم خدایا شکرت این تیگر چی میگه ؟ کی رفتی انتقال.خیلی خوشحالم دختر.دلمونو شاد کردی عزیز ...

فداتبشم ممنون هنوز مونده تا مثبت بشم

فعلا برای انرژی دادن به خودم اومدم تیکر زدم

دوباره رفتم سیکل انتقال تا خدا برام چی بخواد

عزیزم قیمتش همنه اگه گیر بیاد دفترچه قبول نمیکنه شیوا جان 

نه برای منکه اینقد نشد

قیمت دقیقشو نمیدونم دو هفته پیش گرفتم حدودا شد ۲۰۰ ، ۳۰۰ تومن

فداتبشم ممنون 🔥❤️ نه عزیزدلم دوباره رفتم تو سیکل انتقال برای دفعه چهارم فعلا تیکر زدم تا ببینم خدا ...

😍😍😍 منتظر خبر های خوبت هستم عزیزم

نه کم‌خونی ندارم عزیزم دو روزه مثلا ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه کم سرگیجه دارم بعدش رفع میشه

شیوا نگران شدم گفتی از عفونته 🥺 آخه ببخشید واضح میگم رو لباس زیرم هیچ ترشحی مشاهده نمیشه ولی واژنم بوی بدی داره 

لباسمو تند تند عوض میکنم این روزا روزی دوبار اما بازم ....

هیچ علامت دیگه ای هم ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍😍😍 منتظر خبر های خوبت هستم عزیزم نه کم‌خونی ندارم عزیزم دو روزه مثلا ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه کم ...

البته من وسواس هم دارم ، رابطه که داشته باشم بوشو تا مدت ها حس میکنم😔🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والله  من 3ابان انتقال دادم جنین 5 روزه  یعنی 21 روزه ولی امروز که سونو کرد گفت 5 هفته و ...

عزیزم زود رفتی معمولا میگن دو هفته بعد مثبت شدن بری سونو قلب 

ولی شما رفتی برای سونو ساک که خداروشکر ساک هم بوده 

دفعه بعد میری سونو قلب 

معمولا مرکز مام سونو ساک هم میکنه

خداجونم شکرت       
😍😍😍 منتظر خبر های خوبت هستم عزیزم نه کم‌خونی ندارم عزیزم دو روزه مثلا ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه کم ...

مرسی عزیزم اینقد این روزا خبرای بد سر بارداریا میشنوم که کاملا بی حس و خنثی خنثام

احتمالش هست فقط همون تایم زخم شده و خون اومده

باز میگی بوی بد داره مشکوکه 

ممکن اصلا ترشحات نداشته باشی ولی عفونت باشه این چیزیه که فقط پزشک زنان با معاینه متوجه میشه

اره ادامه بده و تند تند لباس زیراتو عوض کن تا جایی که هیچ رطوبتی اون ناحیه نباشه اگه نزدیکی هم داشتی حتما از کاندوم استفاده کن

من قبل انتقالم به خاطره خونریزیای بعد نزدیکی خیلی اذیت بودم دکتر هم به خودم و هم به همسرم آزیترو میداد

تا وقتی که به دکترم گفتم یه ماه که از کاندوم استفاده میکنم

گفت پس خوبه

در کل ماهایی که به راحتی باردار نمیشیمو جلوگیری نداریم بیشتر در معرض عفونت قرار میگیریم

البته من وسواس هم دارم ، رابطه که داشته باشم بوشو تا مدت ها حس میکنم😔🤢

پس چیز خاصی نیست خودتو حساس نکن ببین اگه ادامه داره اونوقت برو دکتر

سلام دوستان من پری روز عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی داشتم. تو بیمارستان مقداری خون ریزی داشتم، دیروز قطع شد، امروز باز میبینم خون ریزی دارم. نیازه برم دکتر یا طبیعیه؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم