2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

یکی دیگر از مواد غذایی که ممکن است در افراد مبتلا به AITD ارزش محدود کردن داشته باشد، لبنیات است. در بیماران مبتلا به AITD، عدم تحمل لاکتوز نیز ممکن است یک مشکل باشد. در یک مطالعه، بیماران مبتلا به هاشیموتو که تست عدم تحمل لاکتوز آنها نیز مثبت بود، پس از محدود کردن لاکتوز به مدت ۸ هفته، به طور قابل توجهی سطح TSH (هورمون محرک تیروئید) خود را بهبود بخشیدند.

چند غذای دیگر نیز وجود دارند که می توانند واکنش متقابل ایجاد کنند. از آنجایی که ساختار پروتئین آنها شبیه گلوتن (و آنزیم تیروئید، ترانس گلوتامیناز) است، بدن آنها را به عنوان مهاجم معرفی می کند و یک پاسخ ایمنی ایجاد می کند و التهاب و علائم ناخوشایند شما را افزایش می دهد.

این غذاهای واکنش متقابل عبارتند از:

• مخمر
  • جو دوسر
  • ذرت
  • ارزن
  • قهوه فوری (و حتی قهوه آسیاب شده اغلب توسط گلوتن آلوده می شود – دانه های قهوه خود را آسیاب کنید)
  • برنج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر به بیماری خودایمنی تیروئید مبتلا هستید، ما احساس می کنیم که حذف گلوتن و لبنیات از رژیم غذایی خود بسیار مهم است. تحقیقات، همراه با تجربه بالینی، ثابت کرده است که سبک زندگی بدون گلوتن یا بدون لبنیات عامل مهمی در حفظ وضعیت خود ایمنی تیروئید و بهبود وضعیت خود ایمنی تیروئید است. اگرچه ممکن است قطع کردن این غذاها در ابتدا دشوار به نظر برسد، اما می دانیم که متوجه خواهید شد که یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی بدون آن ها به شما این امکان را می دهد که بیشتر شبیه بهترین خودتان باشید.

سلام دخترا خوبین 

ببخشید یه سوالی. پیش اومده واسم یکم بی ادبیه🙈

من با همسرم رابطه داشتم 

بعد چند ساعت دیدم رو لباس زیرم یه لکه ی یه بند انگشتی خون هست البته لک غلیط نبود  و قهوه ای بود

هیچ دردی نداشتم اولش فکر کردم میخوام پریود شم ولی دو روزه خبری ازش نیست گفتم بپرسم اینجا

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعد اگه دکتر ایمنی بت گفته..زمانی ک رفتین بیمه.برگه ازمایشی از ایمنیت بردی؟؟

بله گلم دکتر رجایی برام نوشت هرماه هم میرم پیشش از این به بعد. پیشش پرونده دارم.نه برا بیمه آزمایش ازم نخواست.فقط نامه دکتر زنان و مدارک دو انتقال منفی و تست مثبت بارداری.

نمیدونم والله😔😔 چه جوری برام زده ۵ هفته و ۵ روز؟؟

سن بارداریت رو درست زده گلم ولی زود رفتی سونو من 4روز قبل از تو انتقال دادم ینی الان تو 6هفته و دو روز هستم ولی دوشنبه هفته دیگه بهم گفت بیا برو سونو.

بله گلم دکتر رجایی برام نوشت هرماه هم میرم پیشش از این به بعد. پیشش پرونده دارم.نه برا بیمه آزمایش ا ...

اگه تا هفته ۱۲ فقط بیمه سرم تایید میکنه..

نمیشه از دکتر ایمنیت نامه بگیری برا سرم..مثلا دکتر ایمنی نامه بهت بده ک‌ این خانم نیاز ب سرم بخاطر ایمنی دارع.و ببری بیمه؟

چند غذای دیگر نیز وجود دارند که می توانند واکنش متقابل ایجاد کنند. از آنجایی که ساختار پروتئین آنها ...

ممنون عزیزم واقعا سخته ادم نون وبرنج نخوره شما اینارو نخوردین چی میخودین پس.من بیسکویت و لبنیات گذاشتم کنار شایدم واس همین اومده پایین برلمن

ممنون عزیزم واقعا سخته ادم نون وبرنج نخوره شما اینارو نخوردین چی میخودین پس.من بیسکویت و لبنیات گذاش ...

برنج می خورم 

ولی دو ماهه نون و بیسکوبیت و …… رو خیلی خیلی کم خوردم 

دکتر زرنانی برنج رو‌نگفت. 

گفت گندم و جو و چاودار و هر چی از اینها درست میشه

إلهی سیکل درمان موفق و پر برکتی باشه برات عزیزم خیلی‌ قشنگ بود شعرو دیشب زنداداشم تو 25هفته زایمان ...

سلام قشنگم حالت چطوره بهتری

مرسی عزیزدلم انشاءلله🤲

خدا بهش صبر بده خیلی وحشتناک😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام دخترا خوبین  ببخشید یه سوالی. پیش اومده واسم یکم بی ادبیه🙈 من با همسرم رابطه داشتم  ...

سلام عزیزم خوبی❤️

ممکن موقع نزدیکی زخم شده باشه یا هم عفونت باشه برای من از این موردا زیاد پیش میاد بعد از سقطم بیشترم شد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
برنج می خورم  ولی دو ماهه نون و بیسکوبیت و …… رو خیلی خیلی کم خوردم  دکتر زرنانی برنج رو ...

ممنونم گلم فقط صبحانه چجوری میخوری بدون نون؟الان براانتقال راهکارشون چی بود براتون؟نگفتن سرم بگیرین من خیلی نگران این موضوعم

بچه ها من امروز سونو شدم لاین انتقالم برام ۱۴تا امپول زیرجلدی بوسرلین نوشته این برا چیه.مکمل فرتیل س ...

سلام عزیزم یه تومن چه خبره

من خریدم اونقدر نشد

بیمت چیه ؟

من دارم کاش میتونستم بهت بدم برای خون رسانی و تقویت رحم که به من به خاطره ضخامت رحمم داد و خیلی خوب جواب داد 

سلام دوست جونیا افتادم به جون خونه تا انتقالم انشالله همرو تمیز کنم و تکلیف شوشو خانم روشن بشه برام ...

عزیزم کی قرار انتقال بدی