2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
نه بابا طبیعی نتیجه نگرفتیم الان 6ساله که طبیعی اقدام  داشتیم نشدکه نشد رفتم دنبال کار ای وی ا ...

ان شاالله که خیره و سال بعد این موقع نی نی تو بغل تون باشه😍 عکس رنگی رفتین تا حالا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چندروزه ک آز دادی؟؟؟ من سه روز بعد از ازمایشم رفتم مطب..بم گفتن دو هفته دیگه بیا... تو چندروز ...

یه هفته بعدش

یعنی امروز ۲۱ روز بعد انتقالم بود

ولی داخل برگه سونو زد ۵ هفته و ۵ روز 

ماهور جان ،خیلی حالم بده واقعاااا 

پیش شوهرم به روی خودم نمیارم 

یه هفته بعدش یعنی امروز ۲۱ روز بعد انتقالم بود ولی داخل برگه سونو زد ۵ هفته و ۵ روز  ماهور ج ...

بخدا خیلی زود رفتی..

من دکترم بم گفت دو هفته دیگه بیا..سه روزم از اونور بعد ازمایشم بود ک رفتم پیش دکتر.

درواقع بعد از ۱۶ یا ۱۷ روز از ازمایشم باید سونو بشم..

چطو تو همش ی هفته شد و گفتن بیا برا سونو ساک حاملکی؟؟

والله  من 3ابان انتقال دادم جنین 5 روزه  یعنی 21 روزه ولی امروز که سونو کرد گفت 5 هفته و ...

من چهار ابان انتقال دادم..

پیش خودم میگفتم انگار صدف با خودم ازمایش داد چرا ایقد زود رفت سونو...

پس ببین انتقالامون پشت سرهم بود..

دکتر من دوهفته بعد گفت بیا 

دکتر تو ی هفته بعد..

ببین چقد زود رفتی

نمیدونم والله😔😔 چه جوری برام زده ۵ هفته و ۵ روز؟؟

هنوز منو و اون دوستمون ک بتاش بالا بود سونو نشدیم..در حالیکه اون دوستمون زودتر از تو ازمایش داد .ولی هنوز سونو نشد..

تا بیاد ببینم سونو شده یا نه

https://t.me/feautersmomys

دوستان این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون بعد از ای یو ای ،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،

و مادران اینده هست....

دوست داشتین‌ عضو بشین🙏🏻