2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
من امروز رفتم سونو دکتر میگه ساک حاملگی کوچیکه بچه ها همچین تجربه ای داشتید یا دیدیذ؟؟ اولش ذوق ک ...

سونو چشمیه ممگنه کوچیک دیده نگران نباش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یا خدا😟 تا ببینیم دکتر تا کی میگه سرم بزنید.... فعلا ک‌ من دوبارشو گرفتم.. ماهی بعدی میرم سوال م ...

شوهرت فقط  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دستگاهشون دقیق نیست؟ اعصابم ایمقدرررر خورده که نگو اولش گفت ساک رو ببین اینقدر ذوق کردم بعد حا ...

نه نگران نباش  

بچهها بتا اول ۱۶۵  بتا دوم بعد سه روز. ۴۵۵،بتا سوم بعد سه روز ۴۸۵ خارج رحمیه؟

الان چ حوصله ای داشتی سه بار بتا دادی...بذار سونو بدی..دیگه بتا نده..من یادم رفت قبلا ک خارج رحمی بودم بتاهام چندبودن...

امروز شوهرم بم گفت برو همینجوری ازمایش بتا بده..گفتم میترسم

اگه شک داری به کیست برو سونو باید یه دوره ال دی بخوری. من جای تو بودم اول حتما وزن کم می کردم. یک‌ما ...

اتفاقا مشکل غلظت خون هم دارن هم آسپرین هم آنوکساپارین باید مصرف کنم 

تا پریود بعدیم رژیم میگیرم و میرم سونو 

اگه وزنم به ۷۰ برسه میرم انتقال اگه هم کیست داشتم چه بهتر یک ماه دیگم رژیم میگیرم 

اخه چند بار رژیم گرفتم نهایت به ۷۰ میرسم 

خداجونم شکرت       
بخدا فکرش خیلی برام سخته ک بخوام ازاد بخرم..پول از کجا بیاریم هرماه  ۲۲ میلیون.. مگر اینکه ی خ ...

مال من که 28تا باهام درمیان چون 5 تا این ماه زدم شاید ماه بعدهم همین تعدادنیازم باشه😓کی دیگه کمک میکنه 😢

من امروز رفتم سونو دکتر میگه ساک حاملگی کوچیکه بچه ها همچین تجربه ای داشتید یا دیدیذ؟؟ اولش ذوق ک ...

عزیزم اون روز من دکتر بودم یه خانمه بود گفت سونو گفته ساک کوچیکه ولی دفعه بعد قلبش تشکیل شده بود و همه چیز اوکی بود نگران نباش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

الان چندروزه ک آز دادی؟؟؟

من سه روز بعد از ازمایشم رفتم مطب..بم گفتن دو هفته دیگه بیا...

تو چندروز بعد از آزمایشت رفتی سونو ساک؟؟