2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
چه پیشنهاد خنده دار رو عصابی شوهرت داده😂😂 خوب جوابشو دادی

نمیدونم چرا شوهرا درکمون نمیکنن با چ روحیه ای دنبال باردار شدن میریم و چ عذاب روحی و جسمی میکشیم...ی نظرهایی با حالت ریلکسی میگن برا خودشون..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دارم داروی تخمک کشی میخورم  سوزش ادرار گرفتم دکترم جواب نداد تلفن را چیزی میشه بخورم 

دلروهامم امپول سینا تروپین و آل دی هست 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
مگه کار خاصی کرده بودی که انتظار داشتی کم بشه؟  دارو مصرف کردی؟

فقط دارو تیروئید خوردم.نمیدونم اصلا کم شدنی هست یانه فقط میدونم براانتقال اگ بالا باشه باعث منفی شدن میشه و نگرانم

فقط دارو تیروئید خوردم.نمیدونم اصلا کم شدنی هست یانه فقط میدونم براانتقال اگ بالا باشه باعث منفی شدن ...

منم تی پی او بالا دارم

دکتر زرنانی به من گفت سه ماه قبل انتقال و وقتی مثبت شدی تا اخر ماه سوم هر چیزی که گلوتن داره نخور. هر چیزی که از گندم و جو و چاودار تهیه میشه. 

نون کیک شیرینی حلیم و ……… 

سرم ivig هم گفت استفاده کنم 

اگر سرچ‌کنی نوشته که گلوتن برای انتی تی پی او خوب نیست 

نمیدونم چرا شوهرا درکمون نمیکنن با چ روحیه ای دنبال باردار شدن میریم و چ عذاب روحی و جسمی میکشیم...ی ...

امشب هرچی یاد حرف شوهرت افتادم خنده م گرفت😆

جای مانیستن عزیزم. اون بنده خدا هم تو این ۱۵ سال کلی خرج کرده 

واقعا شوهرامون زیر بار این خرج گرون درمان ناباروری کمر خم کردن

فقط دارو تیروئید خوردم.نمیدونم اصلا کم شدنی هست یانه فقط میدونم براانتقال اگ بالا باشه باعث منفی شدن ...

فکر نکنم پایین بیاد

مگر با رعایت رژیم غذایی که گفتم

مال منم بیشتر شده 

چند ماه پیش مرکز رستمی شیراز پانکچر و دو ماه پیش انتقال دادم منفی شدم اگه بخوام ادامه بدم باید از نو ...

عزیزم ان شالله بسلامتی وبرای بار آخر با یه نتیجه عالی شروع کنی منم سال۹۶آخرین انتقالم بود ودیگه جنین نداشتم ۹۹هم شروع کردم اما نیمه ولش کزدم بخاطر شرایط کرونا وراه دور، امسال تازه اول راهم مرکز ابن سینا هر بار ۵ساعت تو راهم انشالله که اینبارم نتیجه اش بشه سه تا نینی خوشکل موشکل 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥹🥹

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چه رژیمی؟شما چرارعایت نکردین که بیشتر شده؟مشکل ایمنی دارین؟

همین رژیم نخوردن گندم و جو و مشتقات 

مثل کیک بیسکوبیت نون و ……. 

من لووتیروکسین می خورم ولی ب نظرم خوردن قرص تاثیری تو کم شدن تی پی او نداره. 

بله انتی تی پی او بالا و تیرویید کم کار دارم.  

تو این دو‌ماه سعی کردم رعایت کنم 

نخوردن نون و بیسکوبیت و ….. 

نه که اصلا نخورده باشم 

خیلی کم خوردم. 

براشما تی پی او عددش چند؟یعنی نون هم خوب نیست؟وایی چه سخت

گلوتن پروتئینی در غلات مختلف از جمله گندم، جو و چاودار است. گلوتن حاوی پروتئینی به نام گلیادین است و ساختار مولکولی گلیادین بسیار شبیه ترانس گلوتامیناز است؛ آنزیمی که در سراسر بدن برای ایجاد پیوندهای شیمیایی وجود دارد. این آنزیم هم در روده و هم در تیروئید فراوان است. اگر AITD دارید، بدن شما آنتی بادی هایی تولید می کند که به ترانس گلوتامیناز در تیروئید حمله می کنند.

هنگامی که گلوتن می خورید و روده ها در معرض گلیادین قرار می گیرند، گلیادین منجر به تنظیم دگرگونی زونولین می شود که اتصالات محکم روده ها را شل می کند و نفوذپذیری روده را افزایش می دهد. این نفوذپذیری روده در همه افراد رخ می دهد، صرف نظر از اینکه آیا فرد به گلوتن حساسیت دارد یا خیر. از آنجا که نفوذپذیری روده افزایش می‌یابد، گلیادین می‌تواند راه خود را فراتر از سد روده و وارد جریان خون کند.

به دلیل ساختار مولکولی مشابه گلیادین با ترانس گلوتامیناز، بدن ممکن است آن را در جریان خون به عنوان یک مهاجم خارجی که همچنین باید مورد حمله قرار گیرد، علامت گذاری کند. این ممکن است بدن شما را در حالت اوج خود وادار کند که به گلیادین و ترانس گلوتامیناز، آنزیم پرکار در تیروئید، به دلیل شباهت‌های ساختاری آنها حمله کند. به عبارت دیگر، هر زمان که گلیادین در جریان خون باشد، بدن ممکن است پاسخ ایمنی به گلیادین را افزایش دهد و همچنین به تیروئید حمله کند.

تحقیقات نشان داده است که حذف گلوتن در بیماران مبتلا به AITD می تواند به میزان قابل توجهی تیتر آنتی بادی تیروئید را کاهش دهد. در حالی که درصد دقیق آن را نمی دانیم، همچنین تحقیقات نشان داده است که بین AITD و بیماری سلیاک (CD) که یک بیماری خود ایمنی است که با مصرف گلوتن باعث آسیب روده می شود، ارتباط وجود دارد. بروز CD به طور قابل توجهی در افراد مبتلا به AITD افزایش یافته است.

غربالگری بیماران AITD از نظر CD و غربالگری بیماران مبتلا به CD برای AITD مهم است. تخمین زده می شود که در افراد مبتلا به AITD  دو تا پنج درصد CD نیز دارند. تشخیص CD به احتمال زیاد با نشانگرهای ژنتیکی (HLA DQ2 یا HLA DQ8) همراه با بیوپسی تایید می شود.