2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046693 بازدید | 684537 پست
سلام دخترا خوبین من بازم به اصرار خودم وارد سیکل شدم امروز پریود شدم از فردا داروهام شروع میشه انش ...

ااای جااان دلم ان شاالله ب سلامتی و موفقیت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه‌ها‌کیا‌تو‌‌زمان‌بعدانتقال‌لک‌دیدن؟ من‌امروز‌هشتم‌انتقالم‌لک‌دارم‌‌هرچی‌دستمال‌میکشم‌🥺 دیونه‌م ...

ان شاالله لک لانه گزینی باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب ازمایشم منفی بود😔😭

الهیییی عزیزم. با چشای اشکی دارم می‌نویسم الهی خیییلی زود حاجت روا بشی

اره عزیزم370 بود حدودا  2و نیم برابر شد خوبه؟

الهییی شکر. ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

Bachaha dofamed ro az ruze chande gaedegi mikhoran?

برا من اگه اشتباه نکنم ی بار از روز ۱۲ گفته بود ی بار ۱۵. به مدت ۱۰ روز 

دکتر ایمونولوژی گفت من مشکا ایمنی ندارم فکر نکنم به من بدن این سرم رو.  از لحاظ تغذیه طبع گرم ...

منکه اصلا دکتر ایمنی نرفتم..دکتر زنان همیطو تشخیص داد ک بزنم..اخرین جنینام هم بودن..

چیزهای گرم و سرد با هم میخورم..گوشت گوسفند ک نمیخوردم.دل و جیگر اصلا.زعفران و چیزهای قاعده اور اصلا..

کارهای عادی روزانه انجام میدادم و میدم..غذا درست نمیکنم ک‌خسته بشم..جاروبرقی شوهرم میکشه.

ظرف شستن و تمیزکاری انجام میدم..

دکتر ایمونولوژی گفت من مشکا ایمنی ندارم فکر نکنم به من بدن این سرم رو.  از لحاظ تغذیه طبع گرم ...

جنینام مال سال ۹۷ هستن..ازمایش شوهرم همین ازمایشای ساده ک همه ازمایشگاها میگیرن.ک ببین چندتا اسپرم دارن.و چندتاشون دم دارن.چنددرصد سر ندارن..ازمایش شوهرم مال سال ۹۷ هست

بخدا بحدی شوهرم امروز عصبی شد..از بس دنبال سرم بود.تا پیداش کرد.

رفتم مطب دکترم..گفت بتات عالیه..بشون گفتم زیر شکمم درد میکنه..گفتم بعضی یهو درد میگیره و ولم میکنه..گفت روزی دوتا شیاف استفاده کن.

دوهفته دیگه نوبت سونو برام نوشتن

بخدا بحدی شوهرم امروز عصبی شد..از بس دنبال سرم بود.تا پیداش کرد. رفتم مطب دکترم..گفت بتات عالیه..بش ...

زیر شکم درد میکنه برای اینه که رحم داره بزرگ‌میشه تا نی نی جون جاش بشه