2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، هممون قبلا تجربه کردیم این لحظه رو، خیلی سخته اما چاره ای نیست😔باید بگی هنوز قسمت نبوده. ایش ...

بخدا من زدش بودم ب بیخیالی...بقول دوستان پوست کلفت شدیم..واقعا شوهرا خوبن ک خیلی دلداریمون میدن

جواب ازمایشم منفی بود😔😭

متاسفم عزیزم درکت میکنم الان تو چه حالی هستی

من که فقط خودم رو با فکر انتقال دوباره اروم کردم بلاخره زمانش میرسه ، همه؟ یز دست خداست فقط باید از خودش بخوایم انتطارمون رو تموم کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم370 بود حدودا  2و نیم برابر شد خوبه؟

مبارکه عزیزم عالیه مهم اینه بتا بره بالا از یک ونیم برابر تا 2و خورده ای نرمال هست 

امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و بشور ببره همه سختی های ای وی اف رو   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما از یه ساعت پیش دیدم دخترم چند جای بدنش جوشهای قرمز زده و هیچ علائمی نداره احتمال میدم آبله مرغون باشه باید صبر کنم ببینم تا فردا چه تغییری می کنه با توجه به اینکه خودم قبلا آبله مرغون گرفتم بازم ممکنه به جنین ضرر داشته باشه؟ لطفا اگه اطلاعی دارید بگید

من ۴ بار انتقال ناموفق داشتم ک دکتر برام نوشت..برو اصرار کن ب دکترت..یا هم پیش دکتر ایمنی برو...منکه ...

توی همون دوره انتقال باید بگم به دکتر؟ یا از قبل دوره انتقال باید بگم؟  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما از یه ساعت پیش دیدم دخترم چند جای بدنش جوشهای قرمز زده و هیچ علائمی نداره احتمال میدم آبله مرغ ...

والا من شنیدم زن باردار نباید بگیره اما نمیدونم وقتی قبلا خودت گرفتی میتونه خطرناک باشه یا نه، به هرحال خیلییییی مراقب باش عید امسال یکی از کارگرام پسرش که 2ساله بود گرفت خانمش هم بارداربوده و قبلاهم ابله نگرفته بود ولی خداروشکر  پسرش خوب شد مادر و نینی هم اوکی بودند و نینی هم سالم دنیا اومد، نگران نباش فقط خیلی مراقب باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40