2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
دوستان میگم بتای من روز ۱۴ ، ۱۴۰ بود  یعنی خیلی کمه؟؟ لطفا نظر بدیذ چرا الان یکی دیدم   ...

عزیزم اصلا با کسی مقایسه نکن چن روز پیش تو مرکزی که میرم یه خانمی بود با بتا ۲۰ باردار بود اونم دوقلو روز ۱۴ میگفت بیست بودم تکرار آزمایش ۲۶ که دیگه نا امید شده دوروز بعدش ۳۰۰ شده بود من خودم انتقال دومم ۲۹ شدم دارو هومو قط کردم ازمایشمم تکرار نکردم😑

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اگه کلومفین که دوم اگه پرژسترونه از 15

Salam atrin jan khubi 

Karato chikar kardi mikhay dobare pankcher koni 

Atrin jan ld ro mishe az ruze 10 period khord 

Man in mah 2 bar period shodam az ruze 3 nakhordam mamaye dr goft az emruz bokhor emruzam ruze 10 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۴ بار انتقال ناموفق داشتم ک دکتر برام نوشت..برو اصرار کن ب دکترت..یا هم پیش دکتر ایمنی برو...منکه ...

دکتر ایمونولوژی گفت من مشکا ایمنی ندارم

فکر نکنم به من بدن این سرم رو. 

از لحاظ تغذیه طبع گرم و سرد رو رعایت کردی؟ 

واینکه اسپرم شوهرت وضعیتش چجور بود؟ از جهت دی اف آی میپرسم

سلام دخترا خوبین من بازم به اصرار خودم وارد سیکل شدم امروز پریود شدم از فردا داروهام شروع میشه انش ...

سلام .به سلامتی ..ان شاالله که اینسری دلتون شاد میشه 🤲🤲اگه قابل باشم چشم حتما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم انشاالله این دفعه بسلامتی بگذرونی نه ماه رو  منم امروز پریود شدم و از سوم پری داروه ...

به سلامتی ..ان شاالله شما هم این دوره نتیجه زحماتتون رو ببینید و دلتون شاد بشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جواب ازمایشم منفی بود😔😭

خیلی متاسفم خدا به دلت آرامش بده 😔😔 میدونم چقدر دردناکه و سخته 🥹 ..سه بار تابحال این نتیجه منفی رو دیدم 

Bachaha dofamed ro az ruze chande gaedegi mikhoran?

من اینو تابحال استفاده نکردم ..رز جان خوبی عزیزم 

Bacheha ld ro mishe az ruze 9 period khorde

نه نهایت روز پنجم دیگه بعد از اون فایده نداره  حتی مضر هم هست سیکل رو بهم میریزه 

Salam atrin jan khubi  Karato chikar kardi mikhay dobare pankcher koni  Atrin jan ld ro ...

آهان برای تنظیم پریودت داده پس دکتر گفته بخور من خیال کردم برای شروع سیکل خودت میخوای استفاده کنی 

من اینو تابحال استفاده نکردم ..رز جان خوبی عزیزم 

Salam khubam gorbunet beram 

Khodet chetoro

Be manam nadadan mikhast bede goftam ld daram goft hamuno bokhor , unam az ruze 10 mitarsam bokhoram bishtar gati sham 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Salam khubam gorbunet beram  Khodet chetoro Be manam nadadan mikhast bede goftam ld daram gof ...

آهان خوندم تو کامنت بالا که جواب دادی نمیدونم دکترا بهتر میدونن ولی من اصولا دیدن نهایت تا روز ۵ گفتن مصرف کنن حالا چون تو پریود این ماهت بهم ریخته اینجوری گفته ..میخوای بازم ازش بپرس .آدم نمیدونه واقعا چکار کنه 😖

سلام آلایی جان چخبررررررر خوبی

سلااااام عزیز دلم خوبی؟ بچه ها خوبن؟😍

شکر خدا منم خوبم😘

سلامتی خبری نیس. دکتر مهرماه گفت دو سه ماه بعد برم برا انتقال. ولی خودم احساس می کنم زوده یکم. برا همین داروهای ک داده رو هم نخوردم . که هر وقت اوضاع جسمی و روحیم بهتر شد دو ماه قبل شروع کنم بعد برم. 

بعد عمل هم هنوز پریود نشدم نمی‌دونم کی میفتم رو روال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱