2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
دکتر خودمم گفت جنین رفتم جنین شناس گفت نه ایمنی و ویتامین دی و ای مهمه گفتم خوب بوده گفت بالایپنجاه ...

م ویتامین دی م ۴۰ .دکتر داخلی گفت خوبه

دکتر تغذیه میگه باید بالای ۷۰ باشه. دکتر شما میگه۵۰

آدم میمونه باید چیکارکنه

م ویتامین دی م ۴۰ .دکتر داخلی گفت خوبه دکتر تغذیه میگه باید بالای ۷۰ باشه. دکتر شما میگه۵۰ آدم میم ...

من خو هیچ ازمایشی ندادم😄چقد نظرا دکترا متفاوتن..

من فقط دکتر برام سرم‌نوشته بود و قرص ویتامین اینا..

بعد خودم بشون گفتم قرص ویتامین دی بخورم؟؟.گفت بگیر بخور..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی مثل متفورمین. سیتا گلیپی یه امگا یه چیزم هست نمیتونم بخونم،  من انتقال قبلیم هفت هشت سا ...

من یه دکتر رفتم.خیلی مطرح و خوب

ایشون‌گفتن ضخامت بالای ۹ به درد نمیخوره خیلی کلفت و پیر.

من انتقال اول ضخامتم ۱۱بود. انتقال دوم ضخامتم بازم بالای ۱۰بود

که قرارشد همزمان با مرکز پیش ایشونم برم که ایشون بگن از کی پروژسترون رو شروع کنم تا ضخامتم زیاد نباشه

من خو هیچ ازمایشی ندادم😄چقد نظرا دکترا متفاوتن.. من فقط دکتر برام سرم‌نوشته بود و قرص ویتامین اینا ...

درصورتی که میگن ویتامین دی نقش بسزایی داره.

دور از جون شما و همه دوستان رسما موش آزمایشکاهی هستیم 

من خو هیچ ازمایشی ندادم😄چقد نظرا دکترا متفاوتن.. من فقط دکتر برام سرم‌نوشته بود و قرص ویتامین اینا ...

به نظرم یادشون میره باید چیکار کنن.

دیگه کم کم خودمون مقاله هامون رو میدیم بیرون تا دکترامون هم بخونن یاد بگیرن😆

درصورتی که میگن ویتامین دی نقش بسزایی داره. دور از جون شما و همه دوستان رسما موش آزمایشکاهی هستیم&n ...

اره بخدا..

برا ضخامت روز دهم ک رفتم بین ۷ تا ۸ بود.

روز ۱۵ ک انتقال دادم شاید ۱۰ شده باشه.یعنی خوب نیست؟

به نظرم یادشون میره باید چیکار کنن. دیگه کم کم خودمون مقاله هامون رو میدیم بیرون تا دکترامون هم بخو ...

خدا شاهد من به خودمون بیشتر اعتقاد دارم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام خانما لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

من روز شنبه تخمک کشی انجام دادم توی آخرین سونو بهم گفتن ۶ تا فولیکول بالغ دارم ولی روز تخمک کشی گفتن فقط دوتا تخمک داشتم

الان من چون میخوام تعیین جنسیت کنم این دو تا تخمک چی میشه؟ فریزش میکنن یا تعیین جنسیتش میکنن؟

آخه دوتا ارزش نداره بره برای تعیین جنسیت

چقدم بشون برمیخوره ما نظر میدیم

همونننننننن یکی از جنین شناس مرکزمون موقع تخمکشی قیافشو یه جوریکرد گفت   دکتر این کیه چرا اینقدر میدونه  چیزخاصیم حالا نگفتم فقط قبل بیهوشی گفتم بلاست و هیچینگ  نکنین برام میترسیدم از بین بره اخه، موقع انتقال بلاستکردن این همه گفتم بهشون حالا.  بعد انتقال و سقط رفتمپیش مسول اصلی جنین بهم گفت اصلا بلاست نکن بقیرو،  دکترم بنده خدا ازم پرسید گفتم بهش همون سه روزه باشه اگه قرار از بین بره تو بدن خودم از، بین بره گفت باشه حتی رو برگه نوشت سه روزه باز بلاست کردن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم ببخشید یادم رفته میشه مشکلتونو بگی برایه همسرتون چیه کجا از مایش دادی با دارو تغیر کرده  ...

دی اف ای.  حرکت ا صفر مورفولوژی یک.  بادارو میشه دو یا سه

گادان_آلیم        بچهها بی زحمت میارینش اینجا 

سلام خانما لطفا اگه کسی میدونه جواب بده من روز شنبه تخمک کشی انجام دادم توی آخرین سونو بهم گفتن ۶ ت ...

سلام. ممکنه اون چهار تا تخمکت یا زیادی رشد کردن اندازه شون از۲۴بیشتر بوده و قابل لقاح نبودن و یا این که کلا پوچ بودن و از بین رفتن اون دو تا که خوب بوده رو فریز کن دو سه ماه دیگه که بدنت امادگی بیشتری داره دوباره تخمک کشی کن که خیالت برای تعیین جنسیت راحت تر باشه. تو این مدت هم حتما حتما یک مکمل قوی برای تقویت تخمدان بخور. مثل اووبوست یا فرتیل اید زنان. من بار اول ۲تا جنین شد برام بار دوم که مکمل خوردم ۶ تا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

همونننننننن یکی از جنین شناس مرکزمون موقع تخمکشی قیافشو یه جوریکرد گفت     دکتر این کیه چر ...

عزیزم من واقعا موندم که  بلاست بهتر نیست برای انتقال؟ من سه روزه انتقال دادم منفی شد، یه خانمی بود کلا دوره هامون باهم، حتی ای یو ای تو یه روز کردیم هر دو منفی شدیم انتقال اول ای وی افمونم با هم بود باز منفی، انتقال دوم من سه روزه انتقال دادم اون فریز داشت گفت بلاست کردن براش و خوشبختانه مثبت شده . از دکترم پرسیدم گفت با نظر و رضایت خودتون بلاست می کنیم.نمی دونم چی کار کنم

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔