2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خوبی عزیزم من باای وی اف مثبت میشه سقط میشن. اگه شوهرت ضعیفه مشکل از همون من شوهرم ضعیفه، ضخامتی که ...

مرسی گلم .آره من که همسرم خیلی ضعیف هستش .میترسم حالا برم اونجا بگه مشکل از رحمه.

بشه حکایت مرکز مام که حتی اگر مردی آزو اسپرمی باشه باز هم میگن مشکل از تخمکه 

من سقط نداشتم چهار تا انتقال منفی داشتم که آخریش جنین اهدایی بود 

راستش من حتی به کیفیت اهدایی هم شک دارم 

این مرکزی که من رفتم یکی دوتا از بچه های همین تاپیک اون مرکز چندین بار انتقال داشتن و منفی شدن ولی بار اول مرکز مام مثبت شدن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبی عزیزم من باای وی اف مثبت میشه سقط میشن. اگه شوهرت ضعیفه مشکل از همون من شوهرم ضعیفه، ضخامتی که ...

ازش نپرسیدی که حتی اگر مشکل از رحم باشه قابل حل هست یا ن؟کلا چ توصیه ای کرد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازمایشا چند سال پیش داده بودم ایمنی انعقادی یکی دوتومن شده بود.  الان یه ازمایش خون  سا ...

یعنی اون آزمایشات رو قبول کرد؟منم چند سال پیش انجام دادم .گفتم شاید نیاز به تکرار داشته باشه

مرسی گلم .آره من که همسرم خیلی ضعیف هستش .میترسم حالا برم اونجا بگه مشکل از رحمه. بشه حکایت مرکز ما ...

اره یادمه یه چیزایی از شما. اخ جنین اهدایی هممنفی شد.. مرکز وجنین شناس مهمه. جنین اهدایی که تو مراکز هست احتمالا مشکل دارن چون اونام برا ای ویاف میان  دیگه سالم باشن بچه دار میشن خودشون مگه ذخیرت چنده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ازش نپرسیدی که حتی اگر مشکل از رحم باشه قابل حل هست یا ن؟کلا چ توصیه ای کرد؟

نه راستش  دیگه نپرسیدم حتی اگه منفی هم میشد مطمعن بودم مشکل از ضخامت رحم نیست.سقطای ماهای بالاتر ممکنه از رحم باشه. چرا ایناکهبچه دارن تعیین جنسیت میکنن منفی میشن.  صد در صد مشکل خودم اسپرم وگرنه یبار تو اینسالا طبیعی باردار میشدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یعنی اون آزمایشات رو قبول کرد؟منم چند سال پیش انجام دادم .گفتم شاید نیاز به تکرار داشته باشه

نه قبول میکنه یه چیزای جزعی هم مینویسه.  کجا داده بودی شاید براشهرستان قبول نکنه 

اره یادمه یه چیزایی از شما. اخ جنین اهدایی هممنفی شد.. مرکز وجنین شناس مهمه. جنین اهدایی که تو مراکز ...

آره یا از جنین هایی هستش که باقی میمونه از زوجینی که مشکل دارن و یا تعیین جنسیت ها که خوب باز هم شانس جنینی که تعیین جنسیت شده کمتره 

والله ذخیره م بد نیست دقیق نمیدونم چقدره .ولی آخرین پانکچرم ۹ تا تخمک داشتم 

الان نمیدونم کم شده یا ن 

فقط میدونم همیشه از رحمم تعریف میکردن 

انتقال آخرم هم دکترم گفت که همه چی عالی و انتقالت خوب بود ولی خوب ...

نه راستش  دیگه نپرسیدم حتی اگه منفی هم میشد مطمعن بودم مشکل از ضخامت رحم نیست.سقطای ماهای بالات ...

میدونی نظر پزشک های زنان اینه که سقط زیر سه ماه مربوط به مشکلات جنینی و مقداریش هم به خاطر مشکلات ایمنی هستش .حالا من تعجب میکنم چطور زرنانی این حرف رو زده

نه قبول میکنه یه چیزای جزعی هم مینویسه.  کجا داده بودی شاید براشهرستان قبول نکنه

آره شهرستان .تهران انجام ندادم

میدونی نظر پزشک های زنان اینه که سقط زیر سه ماه مربوط به مشکلات جنینی و مقداریش هم به خاطر مشکلات ای ...

دکتر خودمم گفت جنین رفتم جنین شناس گفت نه ایمنی و ویتامین دی و ای مهمه گفتم خوب بوده گفت بالایپنجاه باشه دی    خدا شاهد همه الکیه دوستم دی هفت بوده بچه دار شده با ای وی اف.  میدونی من فول دارو بودم سرم همه چی داشتم باز سقط شده پس مشکل ایمنی نیست 

آره شهرستان .تهران انجام ندادم

شاید برات بنویسه. بیمه تکمیلی هستی 

یه چیزی مثل متفورمین. سیتا گلیپی یه امگا یه چیزم هست نمیتونم بخونم،  من انتقال قبلیم هفت هشت سا ...

به توهم گفت سرم نمیخواد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦