2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
طبق تجربه ی این چند سالم احساس میکنم مشکل اسپرم دیر تر جواب میده ودرصد سقطشم بالایه و از وقتی فهمیدم ...

خیلیا با وجود مشکل اسپرم  با ای وی اف بار دار شدن دیدم که میگم  نا امید نباش عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادکش گرم خودت انجام میدی؟ چطوری؟ 

بله عزیزم اول شکممو پایین ناف اونجایی که رحم هستو روغن مالی میکنم چند دقیقه دورانی میمالم بعد با یه پنس کمی پنبه رو اغشته به الکل میکنم میگیرم اتش میزنم وخیلی سریع باید بزاری داخل لیوانو فورا بزاری روی پوستت حالت مکش پیدا کنه ۱۰ دقیقه بمونه بعد بردارو ماساژ بده یک روز در میون توی ایام پریودی ولکه بینی ووقتهای بعد از تخمک گزاری و تخمک گزاری ممنوعه من چون پلی کیستیکم و بدونه دارو تخمک ازاد نمیکنم تا پریود بعدی انجام میدم

آره یک کم درد داره ولی مدتش کوتاهه. قبلش مسکن بخور حتما. من تا حالا ۴ بار انجام دادم.  اما اگ ...

گفتم قبول نکرد گفت سونو رو انجام میدم مشکلی بود هیسترو میکنم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم به سلامتی انشالله بچسپه به دله مامانش والله من همون کارایی که گفتم از الان فرتیل سی ام و ال ار ...

پروانه جان قرص ب ۶ هم بخور

ب۱۲ هم تزریق کن هفته ای یع دونه

من دوره پیش تزریق کردم و ب۱۲ الان بالاست و نیازی ندارم.

میخوای به دکتر بگو آزمایشش رو بنویس برات که بعد تزریق کنی

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

عزززیزززم مبارکت باشه

چه جسارتی داشتی که نگاه نکردی

انتقال چندم بودی مامان خانووومی؟

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

عزیزم خیلی تبریک میگم،ایشالا همه این مدت رو با خوشحالی و سلامتی سپری کنی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»