2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
بله خیلی استرس هست و بد که نمیگم از همون اول ،،، حالا منی که تخمک و جنین هام کمه استرسم چند برابره چ ...

ان شالله عزیزم همشون همون جنسیتی باشند که دوست دارید 

انتقالتون کی هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مشکل داشت جدید اینجور شده قبلا مشکلی نداشت اسپرم طبیعی 2 درصده 

طبق تجربه ی این چند سالم احساس میکنم مشکل اسپرم دیر تر جواب میده ودرصد سقطشم بالایه و از وقتی فهمیدم شوهرم مشکل داره واقعا دیگه امیدی ندارم 😭😭

ان شالله عزیزم همشون همون جنسیتی باشند که دوست دارید  انتقالتون کی هست

ممنونم انشالله به زودی برای شما ، من چون فقط دوتا جنین بی و سی برام تشکیل شد بنا شد دوباره با سیکل متفاوت از قبلی پانکچر کنم تازه پانکچر مجددا باید حدود یکماه دیگه برم تا ببینم بعدش اصلا به انتقال میرسم یا ...

من چون خودم چند سال تو مسیر مراکز ناباروری بودم اصلا دوست ندارم مشروعیت هیچکدوم از بچه‌ هایی که از ط ...

آسمان جان شما که تحربه دارین بر اانتقال چه کارهایی باید انجام داد از دارو تغذیه گرمی سردی.چندبار پرسیدم ج ندادن.برا انتثال قبلیتون کار خاصی انجام دادین مثبت بشه؟

آسمان جان شما که تحربه دارین بر اانتقال چه کارهایی باید انجام داد از دارو تغذیه گرمی سردی.چندبار پرس ...

سلام عزيزم،  من هم انتقال منفی داشتم هم انتقال مثبت خدا شاهده هر دو هم یه جور رفتار کردم ،هنوز خیلی هم زیاد با تاپیک اینجا و کلا نی نی سایت آشنایی نداشتم اصلا اون موقع نمیدونستم باید کار خاصی انجام بدم ،،، خودم احساس میکنم شاید پشت سر هم انتقال دادم بدنم دفعه بعدش آمادگی بیشتر داشته ،،   انتقال مثبتم فقط بعد انتقال برگشتم خونه یک ساعتی دراز کشیدم بعدش کارهای عادی روزانه یعنی از فرداش حتی آشپزی هم کردم فقط سنگین بلند نکردم سعی کردم تو اون دو هفته هم ریلکس باشم حتی سرکار هم میرفتم ،،، قبل انتقال هم عادی عادی بودم فقط هم اسیدفولیک و قرص تیروئید میخوردم و تو انتقال منفی هم همین بود ،واقعا هرچی میگردم یه مورد خاص پیدا کنم بگم چیزی بنظرم نمیرسه

آسمان جان شما که تحربه دارین بر اانتقال چه کارهایی باید انجام داد از دارو تغذیه گرمی سردی.چندبار پرس ...

ولی الان که از دوستان میپرسم اکثرا میگن قبل انتقال رحم گرم کنید روغن بزنید یا ببنید و گرمیجات بخورید ولی بعدش دیگه معمولی باشید،، یه چیزی هم هست من چون بعد هر پانکچرم فقط دو تا جنین داشتم هر دو تا انتقالم فرش بود یعنی داروهای قبلشم برای آمادگی پانکچر بود

ان شالله تا عید نینی تو دلتون باشه و تو دل همه منتظرها    

انشالله عزيزم، ،، من بچه اولمم تو دقیقه نود اسفندماه باردار شدم انشالله اینبار هم همینطور باشه ،برای دوستان هم آرزو میکنم همگی تو این چندماه باردار بشن

عزیزم الان یعنی به بچه دارید؟

بله یه دونه دارم اونم از طریق میکرو باردار شدم با خون و دل الان دنبال دومی هستم برای همینم اگه نتونم تعیین جنسیت کنم بازم انتقال میدم فقط اینکه ترس اینو دارم همین چندتا جنینمم از فریز درنیان، ، ما هم واقعا از نظر مالی تو این چند سال هر چی درآوردیم دادیم به مراکز ناباروری من الان میخوام برای پانکچر چهارم برم تو پانکچرام تخمک کم و جنین کمتر دارم