2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
سلام آیداجان خوبی؟ تعداد جنین و جنسیت شون مشخص شد؟

سلام عزیزم نه زنگ نزدن فک کنم فردا باید زنگ بزنن.اونا چیزی نمیگن تلفنی فقط باید حضوری برم .دوستم گفتن بهش یه بسته داری رفته مرکز گفتن ۹تا تخمک داری تعیین جنسیت میمونه موقع انتقال.حالا میگ تو هم باید حضوری بری یسری برگ امضا بزنی و تعداد جنین و اینارو بهت میگن تلفنی هرچی گفته نگفتن بهش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر ناراحت شدم از اینکه گفتین حالش خوب نیست، واقعا دلم گرفت😔 من خیلی کم میام سایت،بچه ها رو ک ...

انشاالله ی زندگی خوبی پیش روش باشه🙏🙏🙏طلاق پایان زندگی نیست...بخدا یهو میبینه ی شانس بهترتری در خونشو میزنه..

ایدا جونم نمیدونم من تجربه ی خودمو بر اساس پرونده ی قطوری که هر دکتری بر میداره و میبینه چشماش ۴تا م ...

ممنون عزیزم ان شا الله زودتر نتیجه بگیری.فرتیل و ال ارژنین خودم بخورم؟الان پریود شدم پریود بعدی باید برم از الان بخورم؟تداخل دارویی چیا مثلا.فقط امگا میدونم با اسپرین تداخل داره

راستی جنیناتو نگفتن چند تا جنینو چند تاجنس مورد نظر شد

نه عزیزم جنسیتم نمیگن میمونه موقع انتقال متاسفانه.زنگ بزنن فایده نداره باید حضوری بری که جزئیاتو بگن .منم اصلا حوصلم نمیکشه این راه سه ساعتو دوباره بخاطر امضا چارتا برگه برم.

دختر کوچیکم از نظر روانی اشفته شده شب میخواد بخوابه میگ صب دکتر نرو مامان و بغض میکنه.الانم میچیسله بهم یه ترسی داره انگار.صبح زود تا بیدار میشه اگ نباشم بدو بدو دنبالم میگردم.خودمم اینارو میبینم از نظر روحی بهم ریختم

عزیزم من اهوازم

سلام .بابت انتقال منفیتون متاسفم. از خدا میخوام که به دلت آرامش بده و به زودی دلت رو شاد کنه .شرایط رفتن به تهران رو نداری؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم ان شا الله زودتر نتیجه بگیری.فرتیل و ال ارژنین خودم بخورم؟الان پریود شدم پریود بعدی باید ...

بله از ۴۰یا ۵۰ روز قبل داروهاتو بگیری بهت میگم باید ببینیم سیکلت چیه وداروهات چیان 

سلام‌بچه‌ها‌انشاالله‌خدادامن‌همه‌منتظرا‌سبزکنه‌من‌امروز‌سومین‌

انتقالم‌بوده‌دکترانوکسا‌داده‌امشب‌اولیش‌دورناف‌زدم‌

خیلی‌درد‌داشت🥴

شما‌تجربه‌دارید‌کجاتون‌میزنید‌کمتر‌درد‌داره؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
من اون سالی که باردار شدم تا دو ماه اول اصلا علائم نداشتم بعدش شدم خدای علایم

جدییییی

من اصلا هیچی علائم ندارم امروز روز ده انتقالم هست

با اینکه خودم همیشه به همه امید میدم ولی 

راستش خیلی نا امید شدم 😔