2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام‌بچه‌ها‌انشاالله‌خدادامن‌همه‌منتظرا‌سبزکنه‌من‌امروز‌سومین‌ انتقالم‌بوده‌دکترانوکسا‌داده‌امشب‌او ...

من دوران بارداری به بازوم میزدم دردش کم بود. ولی فکر کنم دور ناف بزنی اثرش بیشتره 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
بچه ها سارا (داداشممم) از همسرش جدا شد خیلی حالش خرابه لطفا دعاش کنید روبراه بشه😔

از خدا میخوام اونقدر آرامش و خوشبختی وارد زندگیش بشه که تمام سختی های گذشته رو فراموش کنه 😔🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما  من 2 آبان پانکچر شدم دکترم گف تا هفت روز روزی دوتا لتروزول بخورم  ولی هنوز پ ...

من هردو پانکچرم ۵ روز مونده به موعدم پری شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها سارا (داداشممم) از همسرش جدا شد خیلی حالش خرابه لطفا دعاش کنید روبراه بشه😔

خیلی متاسف شدم بابت خوندن این خبر 😔...امیدوارم از این به بعد بقدری خوشبخت و سعادتمند بشه که حتی ذره ای به زندگی قبلیش فکر نکنه و تمام آن سختیها از یادش بره 😍 اولش سخته ولی سارا قطعا میتونه 😍🤲 بهش بگین بی زحمت به یاد و دعاگوش هستیم 😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم ان شا الله زودتر نتیجه بگیری.فرتیل و ال ارژنین خودم بخورم؟الان پریود شدم پریود بعدی باید ...

من قبل پانکچر امگا و اسپرین رو با هم خوردم چی میشه مگه

خداجونم شکرت       
انشاالله ی زندگی خوبی پیش روش باشه🙏🙏🙏طلاق پایان زندگی نیست...بخدا یهو میبینه ی شانس بهترتری در خو ...

آره والا دقیقا منم ازدواجه دوممه.با وجود اینکه میدونست تو زندگی قبلیم مشکل نازایی داشتم ولی باز اومد جلو. بخدا همسرم هرروز دستامو میبوسه واقعا با اون معنیه عشق رو فهمیدم.

خارجیا هر روز یکی عوض.میکنن😂ما هنوز موندیم تو افکار سنتی قدیمیا.😥من هزار مرتبه خدا رو شکر میکنم که تو زندگی اولم بچه دارنشدم وگرنه تا آخر عمرم باید یه آدم ببخشید عوضی رو تحمل میکردم😪حالا عاشق اینم که بچه اونو بغل بگیرم ان شاءاللهاگه خدا بخواد🤩🤩

سلام‌بچه‌ها‌انشاالله‌خدادامن‌همه‌منتظرا‌سبزکنه‌من‌امروز‌سومین‌ انتقالم‌بوده‌دکترانوکسا‌داده‌امشب‌او ...

مال من از روز 10 به بعد درد داشت دست که میزنم انگار یه گردو کوچیک زیر پوستمه نمیدونم چرا.خب جاهای مختلف بزن مثلا یه روز راست یه روز چپ.با دوتا انگشتت اول گوشتت رو بیار بالا بعد آروم واردش کن تا 5ثانیه بعد از تخلیه پوستت رو ول نکن.

عزیزم منم چند روز پیش که اولی رو زدم درد داشت حتی کبودیش هنوزم هست اما الان که به دهمی رسیدم جای بعضیاشون در حد یه نقطست فقط. نکات تزریقشو رعایت کن یعنی همون سمت چپ و راست بزن، ۷ سانت فاصله رو بده، حتما تزریقتو کند انجام بده و وقتی تموم شد بذار آمپول چندثانیه اون تو بمونه، هواشم که خالی نکن قبل از تزریق. من هر روز سر تزریق به تهش که میرسه و تزریق هوا رو تو شکمم حس میکنم میگم الان چیزیم میشه اما فکر کنم همون هوا باعث شده کبودیام خیلی کم باشه این سری. بعدشم ۴-۵ دیقه ای سعی میکنم تکون نخورم از جام یا همونجا که هستم دراز بکشم چون روز اول این کارا رو نکردم و خیلی کبود شد. هرچقدر پیش بری قلقش دستت میاد نگران نباش

💚💖
نه عزیزم جنسیتم نمیگن میمونه موقع انتقال متاسفانه.زنگ بزنن فایده نداره باید حضوری بری که جزئیاتو بگن ...

عزیزم درکت میکنم منم دلم کنده میشه واسه بچه هام هربار این مسیر رو میرم ومیام البته نمیدونن واسه چی میرم ولی بهانه گیری هاشون دلتنگی ها کجا بزارمشون تنظیم وقت، معطلی توی مرکز شلوغ، و استرس و استرس استرس....  خدایا کی تموم میشه بشینیم خونه با نینی تو دلمون راحت شیم از این مسیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام .بابت انتقال منفیتون متاسفم. از خدا میخوام که به دلت آرامش بده و به زودی دلت رو شاد کنه .شرایط ...

ممنون عزیزم، نه اصلا شرایطش رو ندارم، دیگه پولی هم ندارم، مجبورم تنها جنیتینم که مونده و گرید سی هست رو انتقال بدم اگه شد که خدا بلاخره بهم نظر کرده اکرم نشد دیگه بیخیالم تا سال آینده اکر تونستم پولش رو جمع کنم اگر نه هم..... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به من گفتن تو بازو بزنم جاهاشون کبود شدن خیلی دردناکه البته واسه همون تا چند ثانیه بعد از تزریق، ولی اگر سر سرنگ ذو کامل فرو کنی و اروم تزریق کنی و بعد از تزریق که تموم شد چند ثانیه نگه داری و بعد سرنگ اروم بکشی بیرون دردش کمتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدییییی من اصلا هیچی علائم ندارم امروز روز ده انتقالم هست با اینکه خودم همیشه به همه امید میدم ولی ...

عزیزم ان شالله که نینی یا نینی ها دارن واسه خودشون رشد میکنن، درگیر علاعم نباش خیلیها بی علامتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم چند روز پیش که اولی رو زدم درد داشت حتی کبودیش هنوزم هست اما الان که به دهمی رسیدم جای بعض ...

ممنون‌گلم‌ازتوضیحاتت‌من‌‌مشکلم‌موقع‌تزریق‌اصن‌دلم‌ازحال‌میره🥴

چون‌خودم‌میزنم‌انگار‌درد‌بیشتر‌حس‌میکنم‌میشه‌یه‌عکس‌از‌سرنگ‌

بعدتزریق‌برام‌بفرستید‌چون‌من‌حس‌میکنم‌تا‌آخرمواد‌تخلیه‌نکردم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶