2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
اره  دقیقا  فقط خدا باید بخواد ماهور من دلم واسه ت روشنه عزیزم ان شالله مثبت میشی

خدا کنه عزیزم..جنینای اخرم دیگه بودن.۱۳ تا جنین با نیکبخت برام‌تشکیل شد..ک بعد از چنددوره چندتاش بی کیفیت شدن و‌انداختن..

این چهارمین انتقالم‌با نیکبخته از اون ۱۳ جنین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره  دقیقا  فقط خدا باید بخواد ماهور من دلم واسه ت روشنه عزیزم ان شالله مثبت میشی

تو اتاق عمل هی میگفتم چندتا جنینن.گفت ما نمیدونیم باید جنین شناس بگه..میگفتن خانم تو ارامشتو حفظ کن..

گفتم ارامش دارم فقط میخوام‌بدونم چندتان..چون میخواستم ببینم این سه تایی ک داشتم ۳ تاشو انتقال دادن.یا ازشون موقع ذوب از بین رفتن..

بشوهرم گفتم بپرس..گفت بیخیال چکار داری..

فردا زنگ میزنم جهاد ببینم‌چی‌میگن

تو اتاق عمل هی میگفتم چندتا جنینن.گفت ما نمیدونیم باید جنین شناس بگه..میگفتن خانم تو ارامشتو حفظ کن. ...

نپرس فعلا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم متاسفم حالت می فهمم خدا کمکت کنه طبیعی باردار بشی  حکمت خدا چیه که ماها نمیدونیم ، ماها ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
🥲 نمیدونم چم شده انگار خنگ شدم ، یک ماهه دارم اینجا کار میکنم صندقدار هایپر مارکت ام یک ماه اول ب ...

ذهنت مشغوله دیگه عزیزم 

میگم نکنه خودشون میدونستن ک‌چیزی نگفتن

نگزان نباش انشاالله که مثبتی فعلا نپرس 

من ۵ سال فاصله انداختم بین انتقالم..ایقد پشیمونم.. دوتا پریودی بگذره و بری برا انتقال بعدش اقدام کن ...

شنبه زنگ میزنم میپرسم  اصلااااا نمیتونم فاصله بندازم مثله خوره تو جونمه، نمیتونم مدت زیاذی صبر کنم فقط واقعاهزینه رو نمیدونم چکار کنم دیگه نه طلایی دارم نه پس اندازی، میدونم اگه به همسرم بگم از اول به خاطر هزینه که واقعا نداریم قبول نمیکنه باید به فکری کنم واسه هزینه ش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم عملام همش جهادن..دکترم نبکبخته..مطب میرم برا ویزیت اینا

عزیزم احساسم میگه حتما بارداری ان شالله از ته دلم واسه ت دعا میکنم میدونم چقدر آز منفی سخته دلم نمیخواد هیچجچچ زنی تجربه ش کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو اتاق عمل هی میگفتم چندتا جنینن.گفت ما نمیدونیم باید جنین شناس بگه..میگفتن خانم تو ارامشتو حفظ کن. ...

وای یعنی نمیدونی چنتا واسه ت انتقال دادن

خوب چرا جواب نمیدادن وااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40