2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
پروانه جان چنتا سوال دارم ازت لطف میکنی جواب بدی اگه بخوام دوباره پانکچر بشم چقد دیگه باید پانکچر ب ...

عزیزم هر چقدر توان داشته باشی میشه تخمک کشی کنی وزنتو بیار پایین مطمیناا از مشکل شوهرته احتمالا لانه گزینیم کرده ولی چون اسپرم ضعیفه نمونده چه بهتر همون اول نموند مثله من نشدی به نظرم برو پیشه دکتر اطرج باور کن من فامیلمون تو مام گفتن حتی با تسه هم جنینات خوب در نمیاد رفت پیشه اطرج با دوماه دارو طبیعی باردار شد حتما هم قبل تخمک کشی باز ازمایش بده نکنه دی اف ایش بالابره چون روی منفی شدن تاثیر داره خواهرم میدونم چی میگی با تک تک حرفات به خدا زخمای منم تازه شد چون خودمم کشیدم ۴بار تخمک کشی ۴بار انتقال دوبار هیسترو دوبار عکس رنگی یه کورتاژ یه سقط باور کن ماهام خسته ایم ولی چه میشه کرد 

خدایا بهش، فک میکنم باید دوباره همه چیو از اول شروع کنم میخوام بمیرم        

من بار اخر و اخرین جنینام چقدر دامان خدارو گرفتم چقدر نظرو نیاز کردم چون توان مالیم نداشتم وچون دکتر مردان شوهرمم نگفته بود مشکل داره شوهرم راضی نمیشد برایه ادامه ی دوباره خیلی دعا کردم اما اخرم منفی شدم با کلی دعوا دوباره تخمک کشی کردم الان فقط همین جنینارو دارم میخوام کل تلاشمو بکنم ولی اگر منفی بشم دیگه پول ندارم چون الانم برایه تعیین جنسیتشون طلا میفروشم فقط خدا بهمون کمک کنه ببخشید زیاد حرف زدم ولی دلم پره با اینکه نمیتونم با کسیم دردودل کنم و کسی نمیدونه و کل اطرافیانم حتی اونایی که ۱۳ سالخ ناباروری دارن باردار شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم باید چکار کنم نمیدونم همون یه دونه جنین گرید سی رو انتقال بدم چون از نظر هزینه واسه م ...

سنت چقدره والله به گریدم نیست یکی سه تا جنین گرید بی انتقال داد و سه تاشم گرفت فقط اگه رشدش نسبت به روزش کم نباشه انتقال بده

عزیزم هر چقدر توان داشته باشی میشه تخمک کشی کنی وزنتو بیار پایین مطمیناا از مشکل شوهرته احتمالا لانه ...

عزیزم من اهوازم نمیتونم بیام تهران

ممنون که درکم میکنی میفهممت با پوست و گوشت و استخون همه زخمای که توی این عمل ها و انتقالا بردی رو میفهمم ودرک میکنم ان شالله واسه هممون خیر پیش بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بار اخر و اخرین جنینام چقدر دامان خدارو گرفتم چقدر نظرو نیاز کردم چون توان مالیم نداشتم وچون دکتر ...

پروانه خوب میفهمم چی میگی منم چون هیچکسسس نمیدونه تواین راهم دارم دق میکنم هیچکس درکم نمیکنه باکسی حرف نمیزنم مثلا من الان دارم خون گریه میکنم مامانم از همه جا بیخبر خوشحال زنگ میزته بیاید خونه دپر هم باشیم و من باید وانمود کنم اوکیم در حالی که میخوام برم جای هیچ کس نباشه و فقط تا میتونم گریه کنم و داد بزنم، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنت چقدره والله به گریدم نیست یکی سه تا جنین گرید بی انتقال داد و سه تاشم گرفت فقط اگه رشدش نسبت به ...

من 35سالمه هرچند هنیشه دکتر از رحمن تعریف میکنه و میگه عالیهاما چه فایده وقتی نتیجه نمیگیرم، جنینم گرید سی و یه دونه ست به خدا نمیدونم چکار کنم موندم

اگه بخوام همینو انتقالبدم چقدر دیگه میتونم انتقال بدم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان میشه به سوالم جواب بدید

اگر بخوام دوباره پانکچر بشم چقدر بعد از این انتقال منفی میتونم پانکچر بشم؟ 

و چقدر بعد از این انتقال منفی میتونم دوباره انتقال بدم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 35سالمه هرچند هنیشه دکتر از رحمن تعریف میکنه و میگه عالیهاما چه فایده وقتی نتیجه نمیگیرم، جنینم گ ...

انلاینم ویزیت میکنه من که منتظرم مهمونا برن برم پیشش مطمینم شوهرم مشکل داره و دکتر خر نگفتو نفهمید خدا ازش نگزره این کم کاریام از همه بیشتر ادمو ازار میده این همه مشکل اینم کجای دلم بزارم  

یه برگه عمل میدن دستمون موقع ترخیص تو اون برگه زده چنتا جنین انتقال دادن و چنتا باقی مونده

چون کارت جنین دیگه نگرفتم .فک‌کنم دیگه یعنی تمام..دوس داشتم بدونم دیگه سه تا سالم بودن ک انتقال دادن..یا ازسون از بین رفته