2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
ولی راحت تو خونه راه میرم...و غذا میارم میخورم دارو میخورم.نماز میخونم.. جای امپولا رو باسنم چقد در ...

عزیزم دورناف رو شاید زیر ناف میزنی که چربی داره

سمن چپ و راست ناف به حالت عمود با فاصله ۳انگشت بزن

آروم موادش روخالی کن بعدش هم سوزن رو تا ۲۰ثانیه نگه دار

من سری پیش اینکارو کردم نه درد داشتم نه کبودی.

برای عضلانی هم برای من هر روز نوبت یکیشون بود .هر کدوم اون روزی که نوبت تزریق نداشتن نوبت کیسه آب گرم داشتن ولی خوب نشد فقط بهتر شد. 

بعداز چندماه هنوز جاشون میسوزه

عزیزم دورناف رو شاید زیر ناف میزنی که چربی داره سمن چپ و راست ناف به حالت عمود با فاصله ۳انگشت بزن ...

مال نافو سمی راست و چپش میزنم.اونم نوبتی..ولی خو درد خودشو داره..بیمارستان میزنم.خودم جرات ندارم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز ❤️❤️

از اصفهانکسی آمپول آنوکساپارین۴۰۰ و قرص استرادیول نیاز نداره ؟ از هرکدوم ۲۰ تا دارم.

اگر بتونه هزینش رو بده ممنون میشم چون باید بجاش تقویتی بگیرم، اگرم کسی واقعا نیاز داشت همینطوری میدمش.

کسی خواست تگم کنه

سلام بچه ها من روز ۱۵ انتقالم ازمایش دادم که متاسفانه منفی بود. الان ۳ روزه که داروهامو قطع کردم. ول ...

سلام

مرکز قبلیم میگفت  دو روز بعد ازمایش تکرار بشه

ولی خب میتونه عوارض داروها هم باشه

مال نافو سمی راست و چپش میزنم.اونم نوبتی..ولی خو درد خودشو داره..بیمارستان میزنم.خودم جرات ندارم..

من سری اول که تزریقاتی میومد خونه میزد درد داشتم ولی خودم که زدم خیلی خوب بود.سعی کن خودت بزنی 

منم میترسیدم ولی چاره ای نیست

من حتی پروژسترون هم خودم میزنم ،دور نافم که کبود شده،باسنم هم کاملا کبود و سفت شده، دیگه پوست کلفت شدم خواهر😅

سلام مرکز قبلیم میگفت  دو روز بعد ازمایش تکرار بشه ولی خب میتونه عوارض داروها هم باشه

بله عوارض داروها بود😥 امروز پریود شدم اونم خیلی شدید و سنگین😩

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان  میخوام آی وی اف تعیین جنسیت انجام بدم  و پیش دکتر رفتم قرار شد یک سری آزمای ...

بله خواهر خیلیا اینجا بودن نتیجه گرفتن ولی خواهشاااااا لطفاااااا به حرف اورولوژیست میگه شوهرت مشکل نداره اکتفا نکن حتما از مایش کامل شوارت هم اسپرم هم دی اف ای بده و خودت هم کتبی ببین دکترا متاسفانه حرکت اگه کم باشه وبرایه پسر شدن مهمه تو ای وی اف مهم نمیگیرن چون اصلا هم مهم نیست واجازه ی شروع سیکلو میدن این یه نکته ی مهمه که خیلیا اینجا باهاش سرو کله داشتم مخصوصا تعیین جنسیتی ها  ونکته ی بعدی حتما چند ماه قبل تخمک کشی خودتو شوهرتو تقویت کن اکثر دکترا اعتقادی به تقویتی ندارن واخریشم یه مرکز خوب با جنین شناس خوب برایه تعیین جنسیت لازمه ببخشید زیاد فک زدم چون خودم این اشتباهات ۴ سال عمرمو هدر داد خدا از بااسبانیش نگزره

بله خواهر خیلیا اینجا بودن نتیجه گرفتن ولی خواهشاااااا لطفاااااا به حرف اورولوژیست میگه شوهرت مشکل ن ...

چشم حتما ایندفعه که جواب آزمایشاتم رو بردم میگم دکتر برا همسرم آزمایش تخصصی تر بنویسه 

میگم حتی اگه آزمایش ش خوبه خوب بود بازم دکتر بنویسه برام??

بعد یه سوال ممکنه شوهر من اصلا اسپرم yنداشته باشه 

یعنی هرچقدر هم آی وی اف کنم بازم همه جنین ها دختر بشن 

چون دوتا دختر دارم این سوال رو پرسیدم 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

[QUOTE=315516791]بچه ها تو رو خدا بیایین یه چیزی بگین دارم سکته میکنم از غصه و نگرانی😭😭😭😭😭😭بتای اولم روز چهارده ...[/QUOTEمن تو انتقالم دو تا جنین انتقال دادم دوتاش گرفت ولی یکی بعد از یه مدتی خود به خود دفع شد ممکنه یکی از جنین هات سالم باشه و اون یکی رشدش خوب نباشه این بتا 90 درصد نی نی سالم تو شکمت داری عزیز دلم و من میگم اصلا نگران نباش و راحت سونو انجام بده که صدای تالاپ تلوپ قلبش رو که قشنگ ترین آواست میشنوی 

[QUOTE=315610656]چشم حتما ایندفعه که جواب آزمایشاتم رو بردم میگم دکتر برا همسرم آزمایش تخصصی تر بنویسه  میگم حت ...[/QUOTEجنسیت جنین به هر دو طرف بستگی داره اگه رحم شما جنین های پسر رو از بین ببره یا موقع رابطه تخمک دیر آزاد شده باشه احتمال داره دختر بشه معمولا تو همه اسپرم ها جنین پسر سالم هست 

پس حتما جواب میگیری عزیزم

امروز حال دلم بارونیه دلم گرفته از زمین از اسمان از هوا از باران از اکسیژن از نفسی که میکشم ماها درد همراهمون غم اه و نگاه های پر از حسرت و ای کاش ها یی که وقتی به گذشته میگویی جوابی برایش پیدا نمیکنی زمانی که مثله برقو باد میگزرد و تو فقط دور شدنو نرسیدن ارزوهایت را در ان مینگاری خسته تر از هر وقتو زمانم گاهی با نگاهی عمیق به کودکی معصوم انچنان چشمانم برق میزنم درونم خلاییی را حس میکنم وباز همان کلمه ی ای کاش جواب ازمایش مثبت اطرافیان باز هم کلمه ی اشنای ای کاش خدایا دستانمان را بگیر که محتاج تر از هر زمانیم بی همدمو همزبان اگر هم زبانی هم باشد فقطو فقط نیش و کنایه تنها همدردانمان میدانند چه در درونمان میگزرد ادمها انقدر ساده دلها را میشکنند و روی ان رد میشوند انگار نه انگار دلی شکسته و خاطری ازرده و چشمی گریان را له کرده اند خدایا کمکمان کن که دیگر توانمان دارد به پایان میرسد 

ببخشید دوستان امروز دلمو خیلی با حرفهای الکی شکستن هر انچه به ذهنم اومد نوشتم حلال کنید