2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
[QUOTE=315610656]چشم حتما ایندفعه که جواب آزمایشاتم رو بردم میگم دکتر برا همسرم آزمایش تخصصی تر بنوی ...

ممنونم 

نمیخوام ادعای سالم بودن کنم ولی دوتا بچه م رو سریع ماه اول باردار شدم 

ولی میدونم آی وی اف برا همه فقط۴۵ درصد احتمال بارداری هست

دو قلو هم میتونیم کاشت بدیم ??

یا نه?

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
چشم حتما ایندفعه که جواب آزمایشاتم رو بردم میگم دکتر برا همسرم آزمایش تخصصی تر بنویسه  میگم حت ...

حتما اسپرمو دی اف ایو بده اگه اینا خوب بود دیگه نیازی به سنو واریکوسل نیست ولی اگه مشکلی بود با اصرار خودت سنو داپلر بده 

اصلا من نشنیدم کسی ایگرگ نداشته باشه ولی بعضیها کم دارن و بعضیی ها بیشتر ؟ ولی تقویتش کن انشالله جنین پسرت زیاد میشه 

کجا میری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خواهر خیلیا اینجا بودن نتیجه گرفتن ولی خواهشاااااا لطفاااااا به حرف اورولوژیست میگه شوهرت مشکل ن ...

ببخشید هزینه آزمایش های تخصصی تر برای اسپرم میدونید چقدر میشه

ممنونم  نمیخوام ادعای سالم بودن کنم ولی دوتا بچه م رو سریع ماه اول باردار شدم  ولی میدون ...

ایییییی خواهر منم دوتا دخترامو با اولین اققدام الان ۴ساله تو این راهم فهمیدم شوهری مشکل داره به این هوا قرص خورردم الانم ول کردم هیچی به هیچی ۴بار تخمک کشی ۴بار انتقال یه سقط یه کورتاژ دوبار هیسترو دوبار عکس رنگی برایه این روش تاکیییید  ارم برایه شوهرت متاسفانه ماها که بچه داریم خیلی دکترا جدی نمیگیرن ولی همین دختر شدن احتمال داره حرکت مرد کم باشه که دختر بیشتر میشه

حتما اسپرمو دی اف ایو بده اگه اینا خوب بود دیگه نیازی به سنو واریکوسل نیست ولی اگه مشکلی بود با اصرا ...

موسسه فوق تخصصی نجمیه کرمان 

یه خانمی بود فک کنم پارسال  تو همین نجمیه کرمان فقط یه دونه جنین پسر داشت ولی قبلش براش پی آر پی کردن و همون انتقال اول براش مثبت شد 

موسسه فوق تخصصی نجمیه کرمان  یه خانمی بود فک کنم پارسال  تو همین نجمیه کرمان فقط یه دونه ...

خوشا به سعادتش انشالله شما هم هیچ کدوم مشکل ندارید و زودی باردار بشی و دوقلوهم میتونی بزاری ولی معلوم نیست دوتاش بگیره یا یکی

خوشا به سعادتش انشالله شما هم هیچ کدوم مشکل ندارید و زودی باردار بشی و دوقلوهم میتونی بزاری ولی معلو ...

ان شالله بشه برام حداقل یه دونه جنین 

اصلا نمیتونم ریسک کنم و سومی رو طبیعی باردارشم 😬😁

بله عوارض داروها بود😥 امروز پریود شدم اونم خیلی شدید و سنگین😩

حالتو درک میکنم

چون تجربه ی مشابهی داشتم

امیدوارم خدای مهربون خودش بهت آرامش بده

توکل کن به خدا ،هیچی به جز توکل  نمیتونه آرومت کنه

من که اینجوری خودمو قانع کردم که حتما به مصلحتم نبوده

دیگه سپردم به خدا 

خدا بهتر مصلحت منو میدونن

البته سخته صبوری کردن

حالتو درک میکنم چون تجربه ی مشابهی داشتم امیدوارم خدای مهربون خودش بهت آرامش بده توکل کن به خدا ، ...

ممنونم عزیزم از این همه حرف زیبایی که زدی امیدوارم مادر شدن شما و بقیه خانم های تاپیک به زودی.

من تا انتقال بعدی میخوام از روش های سنتی و گیاهی استفاده کنم برای اولین بار ببینم نتیجه میده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔