2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست
فردایی روشن alaae  سحر بانو نوشابه جون و... من با شماها حرف زدم قبلا

سلام عزیزم. حااال شما؟ خوبین؟ نی نی جون خوبه؟😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفته بودم ۵۰۰ شدن.. شوهرم میگه نه زیادتر شدن..گفتم حتما دوباره میرم نگاه میکنم ب برگه م.. الان خود ...

نه خب حتما همین حدودا شدی مال منو بگو که 22 تاست.کلینیک  باهام همکاری نکرد.میتونست  یه جوری مدارک جور کنه برام که اینقدر نرم تو فشار و قرض. مرسی عزیزدلم❤کاش مثبت شه خدا 😩 

نه خب حتما همین حدودا شدی مال منو بگو که 22 تاست.کلینیک  باهام همکاری نکرد.میتونست  یه جور ...

الان ۲۲ تا بابت سرم دادی۲۴ تا بابت تخمک 

هزینه انتقال هم با داروها ۴ تایی شدن..

خدا کمکت کنه بخق فاطمه زهرا

نه خب حتما همین حدودا شدی مال منو بگو که 22 تاست.کلینیک  باهام همکاری نکرد.میتونست  یه جور ...

منکه جهاد رفتم.خیلی ناراحت شدن برام..گفتن چقد الکی اذیتتون میکنن..

نامه برام نوشتن مدرک دادن..

همه چی با خودش بود دیگه ولی پول عمل پانکچر و فریزشون با ما بود.آره اومد عزیزم ولی تاره مرسی😍

الان ۵ تا امپول پروژسترون برام نوشتن..

گفتن پروژسترون کم تو بازار هست.باید چندروز دیگه شوهرم بره دنبال پروژسترون بگرده

الان ۲۲ تا بابت سرم دادی۲۴ تا بابت تخمک  هزینه انتقال هم با داروها ۴ تایی شدن.. خدا کمکت کنه ...

عزیزم پانکچر هم حساب نکردی یه 12 تایی شدانتقالم 7و خورده.داروهای الانمم هست هنوز بدون ویزیتا که هر دفه 300میدادم کلا هرچی داریم هی میریزیم تو این راه.دیگه ته کشیدیم پول سرمها رو هم قرض گرفتیم.درد نازایی به کنار اینا هم روشونه.

خدا کریمه 🙏😍

الان ۵ تا امپول پروژسترون برام نوشتن.. گفتن پروژسترون کم تو بازار هست.باید چندروز دیگه شوهرم بره دن ...

آره منم شوهرم دوروز یه بار میره داروخونه ها هر دفعه 5 به زور گیر میاره برام.

هزینه سرم ها نوشته ازادشون ۲۲ میلیون و ۱۸۰ هزار  سهم بیمار ۴۶۸ هزار

خوبه پس خداروشکر شما رو تیغ نزدن 😄چی بگم والا مهزیار اصن نمیشه با منشیا حرف بزنی اینقد که گوشت تلخن.اینهمه پول میریزیم تو حلقشون اونوقت یه گزارش پرونده از بیمار ندارن.

ب ما هم خیلی گیر داده بودن.گفتن باید مدرک سقط بیاری.. گفتیم دیگه دکتر زنان تاکید داشتن بگیر اینم مه ...

دقیقا باید اصرار کنی

و شخصی که بهش مراجعه میکنی هم خیلی مهمه

بعضی کارمندا راه میان خدا خیرشون بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست