2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
ب ما هم خیلی گیر داده بودن.گفتن باید مدرک سقط بیاری.. گفتیم دیگه دکتر زنان تاکید داشتن بگیر اینم مه ...

ببین اصن من مدارک و همه چی 2 سال پیشم رو دوماه پیش سوزوندم آخه خونه تکونی کردم ینی قبل از انتقال یهو زرنگ شدم😁گفتم دیگه نیازم نیستن نگو همونا لازمم شد😭میگم من رفتم مهزیار گفت مدارک همش پیش خودته.ینی هیچی از ما کپی یا ثبت نیس پیششون؟😥پس گطور جهاد مال تو رو داشت؟؟

آره باید 16 ام میزدم ولی خب تا رفتیم دنبال کاراش طول کشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله مثبت باشی عزیزم..درکت میکنم ک چقد اذیت شدی.. چون خودم خیلی تو این راه اذیت شدم.. بخدا همو ...

آره بخدا ما هم همش بدو بدو با هم دعوا کردیم یه جاییش😖😄آمپرمون رفته بود رو 1000

چندتا تخمک اهدایی گرفتی؟ کیفیت جنینات خوب شده بودن؟ چندتا جنین  با تخمکهای اهدایی ک کرفتی داری؟ ...

من دونرم درسته واسطم 6 ماه طول کشیدتا آمادش کرد ولی خدا رو شکر 27 تا تخمک داشت که 14 تاش نصف گرید B ونصف BCشدن.بجز اینایی که انتقال دادم 12 تا دیگه دارم

من دکتر نیکبختم

اره نیکبخت هم تعریفشو خیلی شنیدم.دکتر فرحنادم خوبن.از عراق هم مراجعه کننده داشتن که مثبت شده بودن بعد از 10 سال🤩

والا درمورد سرم نه چیزی نگفت ولی خب حتما تاییدشونه که میگن بزنین.

سلام بچه ها خوبین؟من دیروز روز ۱۴ انتقالم بود آزمایش دادمخدارو شکر مثبت شدم😍😍😍حالا عدد بتام ۳هزار ...

به به الهیییی شکر. خیلی مبارکه😍😍ان شاالله به سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گلم چله ی حدیث کساء تمام شد انشالله به حق بیبی فاطمه زهرا همگی امسال به مراد دلتون برسید 🤍🧿

الهی حاجت روا بشی خودت خیییلی زود عزیز دلم😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین اصن من مدارک و همه چی 2 سال پیشم رو دوماه پیش سوزوندم آخه خونه تکونی کردم ینی قبل از انتقال یهو ...

جهاد خیلی منظمه..داشتشون..چندبار رفتیم‌ازشون گرفتیم..دیگه نمیدونم الان دارن یا نه

اره نیکبخت هم تعریفشو خیلی شنیدم.دکتر فرحنادم خوبن.از عراق هم مراجعه کننده داشتن که مثبت شده بودن بع ...

اره منم تعریف فرحناد شنیده بودم..خدا کنه این سری مثبت بشی..ولی جنیناتون هم عالین

شما چی عزیزم چقد برا سرم ها دادین؟

گفته بودم ۵۰۰ شدن..

شوهرم میگه نه زیادتر شدن..گفتم حتما دوباره میرم نگاه میکنم ب برگه م..

الان خودم تنهام خونه..کشوها هم خیلی سفتن ک بخوام بازشون کنم..تا شوهرم اومد میگم مدارکمو بیارن دوبارع نگاه کنم