2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
همسرم مشکل کروموزومی داره و کیفیت اسپرم‌ها هم یک درصد نرماله حرکت هم نداره یک بار با طرازی منفی شدم ...

انشالله عزیزم 

آره تعریف مام رو خیلی شنیدم 

خودت مشکل داری که تخمک اهدایی گرفتی ؟ 

نمیتونی پی جی دی کنی که جنین سالم بهت انتقال بدن ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله که با همینا دوباره مامان بشی🤲❤️

انشاالله همچنین خودت عزیزم

دیروزم یه دکتر دیگه رفتم یه سری کارا رو گفت قبل از انتقال انجام بدم

مثلا گفت ضخامت بالای ۱۰به هیچ دردی نمیخوره

وقتی گفتم روز ۸سیکل ضخامتم ۹.۵ بوده و از روز ۱۲ پروژسترون شروع کردم .گفت تا شروع پروژسترون ضخامتت از ده بالاتر رفته که دیگه جالب نیست.

وگفت شیاف های پروژسترون ما آبکی هست به هیچ درد نمیخوره خارجی استفاده کن

و اینکه گفت وقتی بیمارم منفی میشه سونو میکنم که ببینم جذب پروژسترونش چقدر بوده.اکر رحم سفید باشه یعنی پروژسترون اثر کرده اگر نه که یعنی اون پروژسترون به درد نخورده. گفت قبلش آزمایش بده که پروژسترون ت چقدر هست شاید نیاز باشه دوتا آمپول بزنی.  مارک آمپول هم گفت چی خوبه.گفت دادم آزمایش تا متوجه بشم کدوم شرکت خوبه.  و اینکه گفت با شروع سیکل آنتی بیوتیک نخور چون خودش باعث منفی شدن میشه چون بدن رو مقاوم میکنه و جنین هم یه چیز خارجی هست که بدنت ازبین میبرش

گفت دوره قبل از انتقال به مدت ۳هفته مارکی که گفت رو بخرم بخورم 

انشاالله همچنین خودت عزیزم دیروزم یه دکتر دیگه رفتم یه سری کارا رو گفت قبل از انتقال انجام بدم مثل ...

عزیزم دکترتون چه پروژسترونی رو توصیه کرد؟ 

واینکه درمورد شیاف یا امپولش چیزی نگفتن که کدومشبهتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تو یه گروه عضو بودم خوبه البته تا وقتی تو گروهی و عضوی بعدش آدم تنبلیش میاد 

میشه لینک بدی اشکال نداره اقلا این دو ماه که دکتر گفته بتونم یه کم انگیزه داشته باشم

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم دکترتون چه پروژسترونی رو توصیه کرد؟  واینکه درمورد شیاف یا امپولش چیزی نگفتن که کدومشبهت ...

گفت امپول ایران هورمون بزن.گفت ابوریحان همش آب.

شیاف هم گفت لوتوژل ۲۰۰بگیر دوتا بذار برای هربار استفاده

سلام به همگی ،منم انتقال دادم و مثبت شدم،مقدار کمی لکه بینی دارم که انشاالله به خیر بگذره،التماس دعا دارم از همه شما.ارزوی این حس قشنگ رو برای همتون دارم  

بچه ها روزی هم که انتقال میدن حساب میشه یا از فرداش?بعد اینکه از روی بتا دو قلو مشخص میشه یا نه?

سلام به همگی ،منم انتقال دادم و مثبت شدم،مقدار کمی لکه بینی دارم که انشاالله به خیر بگذره،التماس دعا ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه😍😍

فکرکنم باید صبرکنی تا سونو بشی

چون یکی از بچه ها بتاش ۷۰۰و خورده ای بود ولی یه دونه بود.

انتقال چندم بودی؟ 

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍 فکرکنم باید صبرکنی تا سونو بشی چون یکی از بچه ها بتاش ۷۰۰و خورده ای بو ...

بتا 1200 و خورده ای سیزدهمین روز انتقال.حالا نمیدونم روزی که انتقال میدن هم یک روز کامل حساب میشه یا از فرداش 

بتا 1200 و خورده ای سیزدهمین روز انتقال.حالا نمیدونم روزی که انتقال میدن هم یک روز کامل حساب میشه یا ...

بله عزیزم حساب میشه

ازمایش دوم هم برو

بالای ۱۵۰۰ ساک بارداری دیده میشه.اونوقت متوجه میشی دوقلو بوده یانه

سلام به همگی ،منم انتقال دادم و مثبت شدم،مقدار کمی لکه بینی دارم که انشاالله به خیر بگذره،التماس دعا ...

مبارکه عزیزم ان شالله به راحتی بگذره واسه ت

عزیزم علایم هم داشتی؟ بیبی چک نزدی قبل ازمایش؟ چنتا انتقال دادی؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خیلی تبریک می گم ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی . برای لکه بینی باید حتما بری پیش دکترت شیاف یا آمپولت رو بیشتر می کنه. استراحتتم بیشتر کن من انتقال قبلی جدی نگرفتم متاسفانه لکه بینیم زیاد شد.

از روی عدد بتا معلوم نمیشه چندقلوهستش فقط حدثیاته. تو اولین سونو ایشالا دو تا ساک دیده میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔