2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزمزمه ان شاءالله به زودی حاجتت دلت وخواسته خدا باهم یکی میشه و اجبات میشه.بدون خدا برای همه بنده ها ...

ممنون قشنگم 😘♥️

همچنین خودت مهربون

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه خواب مسخره دیدم دیشب

خواب دیدم بله برونمه خونه ی خانواده داماد

داماد رو ندیدم 

ولی خانواده داماد همه غریبه بودن برام

بعد فقط خودشون بودن مثل خواهرشوهر و...

جمع خودمونی بود ، از خانواده ی منم کسی نبود

بعد من لباس نداشتم ، یه خانومه فکر کنم خواهرشوهرم بود بهم لباسش رو داد یه بلوز دامن خیلی کوتاه

اهنگ گذاتشن میرقصیدیم :/

تعبیر داره؟؟ یا چرت و پرته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پدر شوهرم مشکل داشته  دوسال طول میکشه خدا سعید رو بهشون میده بعد سعید دوتا سقط داشته مادر ...

عجببببب پس دیگه نباید زیاد به تو گیر بدن، باز خوبه بچه دار شدن حالا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یه خواب مسخره دیدم دیشب خواب دیدم بله برونمه خونه ی خانواده داماد داماد رو ندیدم  ولی خانواد ...

عروسی خوب نیست  تو خاب، ولی ما ذهنمونو مشغوله با فکر و خیال میخابیم خابامون معنی ندارن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ای جانم خداحفظش کنه  اصلا یادم نبود فقط اسم کاربری و عکست برام آشنا بود  چرا پس سه بار ا ...

همسرم مشکل کروموزومی داره و کیفیت اسپرم‌ها هم یک درصد نرماله حرکت هم نداره

یک بار با طرازی منفی شدم دو بار بعد رو تو مرکز مام بودم که هر دو بار گرفت و باردار شدم اما تو هفته هشت قلبشون وایستاد و سقط کردم که دکتر نصر گفت حتمن مشکل کروموزومی داشتن

الان تخمک اهدایی گرفتم پیش دکتر معصومه یونسی تو بیمارستان پارسیان اما جرات انتقال ندارم خیلی میترسم راستش من خیلی خیلی سختی کشیدم دومی رو نمی‌خواستم امادخترم خیلی ناراحتی می‌کنه همیشه موقع اذان گریه می‌کنه و از خدا خواهر یا برادر میخواد حیف که دست من نیست منم همه تلاشم رو کردم فقط برای دل دخترم دارم ادامه میدم انشاالله خدا بخاطر دخترم به منم نگاهی بندازه انشاالله تمام منتظران فرزند این تایپیک سال دیگه همین موقع بچه هاشون بغلشون باشه

واسه منم بخون ، فاطمه هستم و روز نهم انتقالمه خداخیرت بده ان شاءالله حاجت روا بشی

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که جواب آزمایشت مثبت باشه و ۸ ماه دیگه دو تا نی نی ناز تو بغلت باشه

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi
۱۷) س ۱۳۶۷
۱۸) happygirls
۱۹) پروانه ۲۱
۲۰) سحربانوو ۶۸
۲۱) atrin_  arsen _ atrina
۲۲) aseman1baran
۲۳) شطرنجی
۲۴) مهتاب ۴۴۴
۲۵) ۵golnarges
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)
۲۷) نوشا
۲۸) نازنین زهرا
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol
۳۱) ssseffat
۳۲) همهگل
۳۳) یامنان

عجببببب پس دیگه نباید زیاد به تو گیر بدن، باز خوبه بچه دار شدن حالا

نمیدونی چ بلاهایی سر مادر شوهرم اوردن هروقت تعریف میکنه پا ب پاش گریه میکنم انقد ک عذابش دادن

خدارو شکر بچه دار شد 🥺

حتی بااینکه شوهرمو داشتن بازم دنبال زن میگشتن برا پدرشوهرم☹️ چندین جا رفتن خاستگاری ، مادرشوهرم دل شکسته میره پیش امام رضا ، امام رضا معجزه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که جواب آزمایشت مثبت باشه و ۸ ماه دیگه دو تا نی نی ناز تو بغلت ...

گریه ام گرفت😭چقدر مهربونی😍خدا خیرت بده و ان شاءالله هر چقدر برای من دعای خیر کردید هزار برابرش به زندگی خودتون برکت و خیر بباره🌱🌱🌱🙏😍

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
عروسی خوب نیست  تو خاب، ولی ما ذهنمونو مشغوله با فکر و خیال میخابیم خابامون معنی ندارن

بدتر از اینکه پریود شدم 🥺 تعبیرش خورد ب همین چون فکر میکردم باردار شدم منتظر بودم از وقتش بگذره تست بزنم💔

الان فهمیدم سیکلم شده ۲۵ روزه 

قبلا ها هم همینطوری بودم تا وقتی ک رفتم مرکز و ۳۰ روزه کردنش

الان چون هیچ دارویی نمیخورم دوباره شدم ۲۵ روزه

ماه پیش ۴ مهر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که به حاجتت برسی

سلام دوست نازنینم دستت درد نکنه قبول باشه.با همه وجودم از ته دل از خدا میخوام هرچی زودتر یه خواهر یا برادر سالم برای دختر عزیزت بیاری.آمین

سلام شما در چه حالی سونو مرحله دوم رفتین؟ من امروز پریود شدم امروز یا فردا میرم دکتر اگه صلاح بدونه سیکل شروع کنه برام 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
من اصلا با این لوبیا سبز نمیتونم کنار بیام هرکارم میکنم خوشمزه نمیشه لعنتی حتی با برنج دم کردم ولی ...

اتفاقا لوبیا سبز بیشتر از قرص استرادیول ایرانی اثر داره من نیم پز میکردم نمک میزدم میخوردم البته من ضخامتم بالا میره اما سه خطی و یه دست نمیشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای