2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورفولوژی همسرم 2 شده بود،من شیراز دکتر رستمی

دو بار تخمک کشی کردم.چون تعداد جنین کم می شد.تیروییدم هم‌ یکدفعه رفته بود بالای پنج که دارو مصرف کردم از دو هفته قبل انتقال . الان ازمایش دادم خدا رو شکر شده بود زیر دو و نیم.

مبارکه عزیزم ان شالله به راحتی بگذره واسه ت عزیزم علایم هم داشتی؟ بیبی چک نزدی قبل ازمایش؟ چنتا انت ...

ممنون عزیزم،انشاالله روزی شما.سه روز اول یه مقداری کمردرد داشتم و گرفتگی زیر دل،از روز پنج یا شش درد سینه و...آره زدم قبلش اما چون امپول اچ سی جی هم داشتم خیلی نمی تونستم باور کنم .دو تا انتقال دادم

انشاالله همچنین خودت عزیزم دیروزم یه دکتر دیگه رفتم یه سری کارا رو گفت قبل از انتقال انجام بدم مثل ...

انشاءالله که براتون موثر باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مورفولوژی همسرمن ۱ هست😔

بچه اولم رو مثل آب خوردن باردارشدم طبیعی

ولی برای دومی چندسال اسیرم.خودم کیست داشتم.حالا متوجه شدم همسرم هم مشکل داره ولی مرکز نگفته.

اونوقت همسرتون قبل از پانکچر تقویتی استفاده کردن؟

میگم عزیزم رستمی براتون برای مورفولوژی تقویتی داد به همسرتون؟؟

همسر من هم مورفولوژی۲ بود

ممنون عزیزم،انشاالله روزی شما.سه روز اول یه مقداری کمردرد داشتم و گرفتگی زیر دل،از روز پنج یا شش درد ...

روز چند بی بی چک زدی؟؟

من روز۱۰ زدم منفی بود ۱۱ برام مثبت شد

انشاالله هروقت دلت شکست یادمنم کن امیدوارم فاطمه زهرا برای همه مون دعاکنن که خدا دل هممون رو شادکن ...

حتما لایق باشم دعاگوی همتون هستم

جای شما خالی یکماه پیش آقاجانم امام رضا مارو طلبید

اونجا دعاگوی شما وهمه دوستان تایپیک بودم

انشاءالله که دل هممونو شاد کنه

حتما لایق باشم دعاگوی همتون هستم جای شما خالی یکماه پیش آقاجانم امام رضا مارو طلبید اونجا دعاگوی ش ...

قربونت برم عزیزم

ممنون که دعام کردی

انشاالله حاجت روا بشی و خدا پندتا فرزند سالم و صالح و باتقوا بهت بده

قربونت برم عزیزم ممنون که دعام کردی انشاالله حاجت روا بشی و خدا پندتا فرزند سالم و صالح و باتقوا ب ...

تنها کاری که ازمون برمیاد دعا کردن در حق همدیگه هست

انشاءالله عزیزم 

مورفولوژی همسرمن ۱ هست😔 بچه اولم رو مثل آب خوردن باردارشدم طبیعی ولی برای دومی چندسال اسیرم.خودم ...

عزیزم خداخیر بده کاربر پروانه رو به من گفت حتما آزمایش شوهرت حرکتش کمه چون اینجور افراد دختر دارمیشن.منم به مرکز گفتم انقد پیله کردم تا گفتن ج ازمایش شوهرمو حرکتش کمه ولی نشون ندادن و سبب شد دوماه دارو بخوره.کاش لز اول متوجه میشدی.

میشه لینک بدی اشکال نداره اقلا این دو ماه که دکتر گفته بتونم یه کم انگیزه داشته باشم

عزیزم درخواست دوستی بده آیدی مدیرشونو بدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏