2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
🥺 یعنی میگی وقتمو تو دولتی نزارم؟ کلا بخوام برم مرکز سال دیگه میرم امسال اقدامی نمیکنم

نه برو جایی که جنین شناس خوب داشته باشه.  اشکالندارع بابا سنی نداری که دیرترم شد مورد نیست پولاتو جمع کن برو مرکز خوب

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انا جون فعلا نمیخوام هیچ اقدامی کنم برای ای وی اف و ... برای پنجشنبه نوبت طب دارم برم ببینم چی م ...

طب اگه تاحالا امتحان نکردی یبار بکن چون هزینه.  زیادیم داره اون مام رفته بودیم تعداد بالا رفت فقط.  ولی خیلیام میشن ما طباسلامی رفتیم. توکل بر خدا فوقش نشدم تقویت میشی برا ای وی اف

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  منم زخم داشتم ولی تو مرکز دکتر معاینه کرد گفت نداری و من فکر کردم خوب شدم .دائم عف ...

مممنونم عزيزم   ،،، چه درمان‌هایی انجام دادید دارویی یا فریز؟؟؟ برای عفونت چه درمانی انجام دادید همسرتونم دارو استفاده کرد؟

سلام دوستان  کسی بوده اینجا که روز هفتم هشتم بی بی چکش منفی بوده باشه بعد مثبت بشه؟

برا من روز هفت فقط بانور گوشی یه خط دیده میشد که ناامید شدم گفتم خط تبخیر خوده بی بی چکه خییییییلی محو بود

[QUOTE=314261992]عزیزم برای سلامتی خودت و پسر گلت دعای معراج خوندم انشاالله خودت زودتر سر پا بشی و زردی پسر نازت هم خ ...[/QUOTE 

مممنونم،خداحاجت روات کنه ودعات ر در حقمون مستجاب کنه،الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فاطمه جون اول و اخر که خدا...  وضع شوهرت خوبنیست گلم ای وی اف کن تسه هم بشه فکنم بهتره دی اف ای ...

میگم تسه اگر کلا اسپرم های بهتری میده چرا کلا انجام نمیدم من شوهرم مورفو سه بود نمیدونم یا دو ......بنظرتون fnaبهتر نیست؟

مممنونم عزيزم   ،،، چه درمان‌هایی انجام دادید دارویی یا فریز؟؟؟ برای عفونت چه درمانی انجام دادی ...

حتمااااا و همیشه همراه خودت شوهرتم دارو بخوره خوب میشی منم چند سال الکی خودم میخوردم تا دارو مصرف میکردم یک ماه خوب بود من قارچم بود یه دکتر دیگه رفتم حتی کارم به شستشو رسید از بس وضعم وخیم بود از اون موقع به بعد به شوهرمم دارو میدن شکر خدا الان خیلی بهترم وکمتر سراغم میاد گاهیم خودم یه بسته بهش میدم وقتایی که بعد رابطه سوزش دارم میفهمم دیگه عفونت گرفته 

دکترم میگفت مردا عفونت هارو مثله دسته گل به زنا میدم گفتم نمیخوام اون گلشون بخوره تو سرشون 😁😁😁😁

نه برو جایی که جنین شناس خوب داشته باشه.  اشکالندارع بابا سنی نداری که دیرترم شد مورد نیست پولا ...

سال دیگه خواستم برم ivf سعی میکنم برم مام

مرسی ازت قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

طب اگه تاحالا امتحان نکردی یبار بکن چون هزینه.  زیادیم داره اون مام رفته بودیم تعداد بالا رفت ف ...

اره دیگه نهایتش یکم اوضاع بهتر میشه 😁

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

طب اگه تاحالا امتحان نکردی یبار بکن چون هزینه.  زیادیم داره اون مام رفته بودیم تعداد بالا رفت ف ...

سلام عزیزم 

در آزمایش همسرتون مورفو پایین هست یا تحرک؟

نخوداب _ نیمروی پیاز و تخم مرغ رو امتحان کردی؟

منظور اینکه در برنامه غذایی باشه مثلا سه بار در هفته نخوداب بخورن یا حتی هر روز به مقدار کمتر 

ان شا الله به زودی مامان بشی عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم  در آزمایش همسرتون مورفو پایین هست یا تحرک؟ نخوداب _ نیمروی پیاز و تخم مرغ رو امتح ...

ای خواهر من برایه مورفوژیش هر شب میخورد اما......

دلم میسوزه فکرشو میکنم چقدر میپختتمو اخرم فقط چاقی براش موند