2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
برای اقدام طبیعی این ازمایشی که فرستادی مشکل داره. نه برای ای وی اف!! تو ۵۳ میلیون ۱ درصدش سالمه می ...

عزیزم یه سوال

من انتقال اول مثبت شدم که بتا خوب نرفت بالا و سقط شد

و انتقال دوم منفی شد

اینا که به اسپرم همسرم ربط نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مو فولوژی که از ۱ درصد نمیره رو ۵  فوقش از ۱ بشه ۲ اونم به ندرت اتفاق می‌افته

گاها یکم بهتر میشه . برا همسرم با دارو و کنارش طب سنتی از ۲ شد ۵ . ولی حرکت و..‌ هیچ تغییری نکرده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بسلامتی انشاالله که پر خیر و برکت باشه سینال چند گرفتی ؟دوزش چنده ؟

من اصلا نمیدونستم دوز داره اترین جان اونجام چیزی نگفتن تاامروز فهمیدم خدا لعنتشون کنه.زنگ زدم گفتن دوز۹۰۰سه روز بزن دوز ۴۵۰ هم یه روز بعد بیا مرکز

خانم ها بچه م زردیش یه درجه فقط پایین اومده بعد اینهمه قرص و قطره خوردن و حجامت گوش و.... خیلی اذی ...

عزیزم چرا نمیبری متهصص ببینه دستگاه اجاره کنین بیارین خونه سریع رفع میشه

یعنی یه چیز ذاتی هست؟  پس اگر ذاتی باشه من بچه اولم رو طبیعی باردارشدم اون موقع هم همین بوده

یه چیز ذاتی نیست عزیزم منظور اینکه وقتی مشکل پیدا بشه تو مورفوژی دارو به کمتر کسی جواب میده ومنم بچه هام طبیعی بودن و داداشمم طبیعی بوده ولی بعدا مشکل پیدا کردن اون موقعم شوهرم ازمایش داد مشکل نداشت این اپشن جدیدشه😁😁😁😁

نه عزیزم نبودم توکل برخدا فعلا که بهوحای اینکه ازغمم کم بشه زیاد هم شد. مرداهم که بدشون میاد بگی ا ...

مردا همینن خواهر

ولی رو دی اف ایشم تایید کن چون درسته لب مرزه ولی پایین ۱۵ باشه بهتره حالتو میفهمم منم بعد ۴بار تخمک کشی فهمیدم که دیگه خیلی دیر بود ولی دکتر بیرون رفتی خدا خیرت بده بهم خبرشو بده

عزیزم یه سوال من انتقال اول مثبت شدم که بتا خوب نرفت بالا و سقط شد و انتقال دوم منفی شد اینا که ب ...

والله دکتر به من گفت احتمالا با اسپرم با شکل نادرست لقاع پیدا کرده سقط شده و میگن دی اف ای وواریکوسل رو سقط اثر میزاره من دیگه انقدر پرسیدم پدرم در اومده همش احتمال منو هم بی خبر نزار اگه قطعا فهمیدی دلیل سقططو

گاها یکم بهتر میشه . برا همسرم با دارو و کنارش طب سنتی از ۲ شد ۵ . ولی حرکت و..‌ هیچ تغییری نکرده بو ...

بله یادمه میگفتی مورفو همسرت با دارو بالا رفته فاطمه جان اما این خیلی کم اتفاق می‌افته ،در حالت کلی سخت بالا می‌ره 

عموما اینجوریه که تعداد زود بالا می‌ره ،حرکت نسبتا زود بالا می‌ره اما مورفولوژی بالا رفتنش یکم مشکله اینجوری نیست اصلا بالا نره ولی مشکله 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم یه سوال من انتقال اول مثبت شدم که بتا خوب نرفت بالا و سقط شد و انتقال دوم منفی شد اینا که ب ...

منم انتقال اولم مثل شما شدم دقیقا

به نظرم از ضعف اسپرم باشه البته مطمئن نیستم عوامل زیادی دخیله. Ivf همينه کلا ۴۰درصد حدودا شانس مثبت شدن داره .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔