2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
منظورم این بود که برای اقدام طبیعی باید ۴یا ۵باشه حداقل. یه سری دارو برای تقویت مورفولوژی هست دیگه ا ...

بله درسته برای اقدام طبیعی باید ۴,۵ باشه 

نه دارو اصلا رو مورفو تاثیر نمیذاره ،بدن کمتر کسی جواب میده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون اورولوژیستای بی سوادو خاک بر سر ابن سینا بوده 

عهههه ابنسینا میره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم مورفولوژی ۱ درصده یعنی ۹۹ درصد اسپرما شکل سالم ندارن . دم و سر و..  حتما باید تقویتی بخو ...

مرسی عزیزم

امروز باهاش صحبت کردم

قرار شد یه انتقال دیگه بدیم و اگر منفی شد طبیعی اقدام کنیم

برای همین بهش گفتم برای طبیعی باید آماده باشیم هردوتامون

برای اقدام طبیعی این ازمایشی که فرستادی مشکل داره. نه برای ای وی اف!! تو ۵۳ میلیون ۱ درصدش سالمه می ...

اوه بله درسته

اتفاقا دکتر به خودش هم گفته بود برای آی وی اف مشکلی نیست که اون موقع متوجه منظور دکتر نشدم

شاید منظور این بوده که برای طبیعی خوب نیست

اوه بله درسته اتفاقا دکتر به خودش هم گفته بود برای آی وی اف مشکلی نیست که اون موقع متوجه منظو ...

ذخیره خودت چنده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یعنی یه چیز ذاتی هست؟  پس اگر ذاتی باشه من بچه اولم رو طبیعی باردارشدم اون موقع هم همین بوده

نه ذاتی نیست عزیزم ولی وقتی میاد پایین بالا رفتنش خیلی مشکله 

حتما اسپرم همسرتون قبلا نرمال بوده اما الان ضعیف شده 

ذخیره خودت چنده

نمیدونم

اصطلاحش چیه برم توآزمایش هام بگردم

دوسال پیش که دادم گفت خوبه

چند وقت پیش هم سونو با تخمک گذاری یکی شده بود بدون دارو فولی ۱۹ داشتم که گفت خیلی خوبه

نه ذاتی نیست عزیزم ولی وقتی میاد پایین بالا رفتنش خیلی مشکله  حتما اسپرم همسرتون قبلا نرمال بو ...

خیلی هم به خودش میرسه

نمیدونم چرا اینجوری شده

حالا مگه قبول میکنه. وقتی براش توضیح میدم با چشماش جواب منو میده

البته خودمم مشکل دارم و علت اصلی ناباروری خودم بودم.کیست آندومتریوز داشتم باردارنشدم جراحی هم کردم ولی بعداز اون اقدام طبیعی نداشتم

خیلی هم به خودش میرسه نمیدونم چرا اینجوری شده حالا مگه قبول میکنه. وقتی براش توضیح میدم با چشماش ج ...

عزیزم برای خیلیا پیش میاد که اول طبیعی باردار میشن ولی برای بچه دوم یا سوم به مشکل برمی‌خورن 

من به دوست دارم بچه اولشو بلافاصله بعد ازدواج خیلی راحت باردار شد برای بچه دوم الان سالهاست داره تلاش می‌کنه 

دیگه حالا که هدفت هست باید تلاش کنی انشالله زود نتیجه بگیری 

ولی شرایطت اسپرم و تخمک شما برای ای وی اف خوبه دیگه تعداد تخمک خودت که زیاده ،همسرتم اسپرمش برای ای وی اف خوبه ولی اقدام طبیعی هم همیشه داشته باش 

نمیدونم اصطلاحش چیه برم توآزمایش هام بگردم دوسال پیش که دادم گفت خوبه چند وقت پیش هم سونو با تخمک ...

انتی مولریان amh 

خیلی هم به خودش میرسه نمیدونم چرا اینجوری شده حالا مگه قبول میکنه. وقتی براش توضیح میدم با چشماش ج ...

اقدام طبیعی داشته باش، به نظر من که مشکل از شوهرته برا دومی نشدی اندو هم خیلیا باهاش طبیعی حامله میشن.  چون تو اولی هم احتمالا اندو بودی دیگه

عزیزم برای خیلیا پیش میاد که اول طبیعی باردار میشن ولی برای بچه دوم یا سوم به مشکل برمی‌خورن  ...

ممنون که جواب دادی

چون تعیین جنسیت بودیم کلا اقدام طبیعی رو حذف کردیم

امیدوارم با این انتقال بارداربشم .واقعا امروز کهدفهمیدم اوضاع شوهرم هم خوب نیست دنیا روسرم خراب شد.

حالا به دکتر نشون میدم

اقدام طبیعی داشته باش، به نظر من که مشکل از شوهرته برا دومی نشدی اندو هم خیلیا باهاش طبیعی حامله میش ...

نه عزیزم نبودم

توکل برخدا فعلا که بهوحای اینکه ازغمم کم بشه زیاد هم شد.

مرداهم که بدشون میاد بگی ایراد داری

نمیدونم چرابهشون برمیخوزه و کسرشون میشه