2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
الان اینجا دی اف ای نداره  سنو نداده من همه میگن احتمال واریکوسل داره چون معاینه تو ابن سینا م ...

توکل به خدا

حالا ما رفتیم تو پروسه قانع کردن ایشون که متوجه بشه مشکل هست

دکتر اطج آقا هستن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم دی اف آی فکر کنم

دی اف ایشم بالاس 

پس چه جوری دکتر میگه مشکل نداره الان همه چی داره دی اف ای مورفوژی 

سنو داده برایه واریکوسل ؟

به نظرم چون دکتر بهشون گفته قانع کردنشون کار میبره خدا بهمون رحم کنه 

دی اف ایشم بالاس  پس چه جوری دکتر میگه مشکل نداره الان همه چی داره دی اف ای مورفوژی  سنو ...

دی اف آی ۳۰ به بالا مشکل داره

برای ایشون ۲۷ هست 

سونو نداده

ولی امروز بهش گفتم.قرار شد برم دکتر خودم اگر قبول نکرد که آزمایش شوهرم رو ببینه پرونده جفتمون رو بگیرم ببریم مطبش

دی اف ایشم بالاس  پس چه جوری دکتر میگه مشکل نداره الان همه چی داره دی اف ای مورفوژی  سنو ...

نزدیک خونمون یه دکتر آقا هست که آی وی اف هم میکنه کارش هم خوبه ولی چون آقا بودن من تحت نظرش نرفتم و فقط مشاوره شدم قبلا. ولی به همسرم گفتم ببریم ایشون هم ببینه

البته گفتم برای اقدام طبیعی .من اثر این موارد رو تو آی وی اف خبر ندارم که تو لانه گزینی جنین تاثیر داره یا نداره.

بهس گفتم وقتی حرکت کم باشه احتمال پسر شدنش خیلی کم میشه.

بهش گفتم اوضاع برای طبیعی خوب نیست

بمیرم براش حالش یه جوری شد.که کم درد داشتیم یه درد  دیگه هم اضافه شد 

با اصلاح سبک زندگی مشکل حل میشه؟

شوهرتون طب سنتی رو قبول دارن؟ 

کبد چرب دارن؟

شوهرمن کبد چرب گرید بالا داشت حالا فعلا داره اونو حل میکنه

هیچ کدوم از اسپرمها حرکت سریع ندارن ۲۰درصدشون حرکت اهسته دارن ۳۰ درصد حرکت مستقیم ندارن دور خودشون ...

عزیزم چجوری باید تقویت بشه؟ هم خوراکی هم دارویی 

ممنون میشم جواب بدی 

ممکن از پارسال تا الان تغییر کرده باشه؟ 

شوهرت که همهچیش مشکل داره   بعد گفتن سالم. دکتر اورولوژیست برین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانم ها بچه م زردیش یه درجه فقط پایین اومده بعد اینهمه قرص و قطره خوردن و حجامت گوش و.... خیلی اذی ...

سهیلا جونم میدونم که شرایط سختی داری 

ولی تو قوی باش 

از اطرافیانت کمک بگیر 

حداقل برای کمتر شدن فشار جسمی که بعد از  زایمان هست

برای زردی اگر لازمه دستگاه بگیر و توی خونه فوتوتراپی انجام بده

اگر خیلی بالاست که نیاز به بستری داره بستریش کن

درسته خیلی اذیت میشی ولی حداقل خیالت بابت سلامتی نی نی کوچولوت راحت میشه

الهی به حق خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها حال خودت و نی نی خیلی زود روبراه بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شاالله سیکل موفقی باشه و حتما نتیجه بگیری من هم سه روزه که انتقال دومم رو انجام دادم توکل به خدا. ...

عزیزم به سلامتی

نساجون تعیین جنسیت احتمال مثبت شدنو کمتر میکنه؟

وای من هنوز نرفتم   

فقطو فقط مقصر اون دکتر خره که مشکلو نمیگه تنها دلیلشم این میدونم ما بچه داریم رسیدگی نمیکننن  ...

سلام پروانه جان خوبی ؟ 

آخه پروانه این دکترای مردان که تو مراکز میزارن یه چیز فرمالیته هست همینجوری الکی می‌فرستن پیشش اصلا هیچ کاری نمیکنن‌ و نمیگن ،باید بیرون یه دکتر خوب برین 

تو رویان‌ ما هر کاری کردیم دی آف ای آزمایششو برای همسرم ننوشتن ،مام اصلا براش دکتر نرفتیم خودمون آزاد رفتیم بیرون دادیم 

گاهی اوقات تا یه حرفی رو بیای به دکترا تفهیم کنی کل انرژیت می‌ره بغضی کارا رو خودتون انجام بدید چاره ای نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش